reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
jestem pod wrazeniem samej siebie :)
zrobilam raczuchy z ulubionej strony internetowej i sa pysznee a zrobione blyskawicznie!!

łeee racuchy łatwe do zrobienia:-p z wielkiego zarcia??? czy jak to tam było?:baffled:

lubie racuchy:-)nawet bardzo!

oj Alex nie nerwuj sie:-D:rofl2:

Hej!

Sorki, że ostatnio nie piszę, ale kompletnie nie mogę się ogarnąć z robotą. Poza tym nawet nie wiem co pisać. Wszystkie sprawy wydają mi się takie trywialne w obliczu tego, co się wydarzyło.
Człowiek żyje jakoś tymi wydarzeniami, tym bardziej, że ciągle spotykam kogoś, kto znał niektórych z tych ludzi osobiście.
Postaram się jutro coś więcej skrobnąć do Was, a tymczasem wszystkich ściskam mocno. MUA - buziaczek :)

Hello!
Nie czytalam jeszcze nic dzisiaj, to sie nie wypowiadam, chcialam sie chociaz przywitac i zaraz zmykam po Kaye i z urodzinowymi zyczeniami do tesciowej idziemy (a zeby bylo smiesznie to jutro moj tata ma urodziny:-)- a kiedys ponoc smalil cholewy do tesciowej:-D)
Caly dzien dzisiaj salatke robilam i torta i tak mi zlecialo ze szok:szok:

Aaa no i widzialam dzisiaj z okna moje dziecko prowadzone na smyczy:szok::-D:-D:-D
Akurat dzieciaki przechodzily kolo nas, to filowalam zza firanki, bo sie balam, zeby mnie Kaya nie zobaczyla:-)
Ale fajnie sobie tuptaly rzadkiem maluszki... tylko troche mi tak zal ze takie pospinane na szelkach, ale to takie maluchy jeszcze i z dwiema opiekunkami, ze sie niedziwie, ze musialy w niewole wziac to male towarzystwo:tak::-)
Dobra, pczytam wieczorkiem co tam poskrobalyscie dzisiaj:tak:
Dobrej nocki!:-)

hejo z wieczora

Pryzy az przeczytalam dwa razy bo myslalam ze zle zobaczylam o tej Kai na smyczy :-D:-D:-D:-D. Musialo to komicznie wygladac, grupa dzieci spieta smyczami :-D:-D.

Asia a widzialas moje pytanie o ksiazki??, czytalas moze??

hmmm w sumie nikt mi nic nie mowi to znaczy ze nie czytaly tego kobiety:sorry:

Stefanka te Twoje raczuchy to cos specjalnego :-D:-D:-D:-D

Dotka to chudzielcu, wez nie kus tymi ciastkami bo tu polowa wiecznie na diecie ;-):laugh2::laugh2:

Alex masz zachcianki :-p:-p:-p

a gdzie reszta?? jak ja mam wene to nikogo nie ma oczywiscie :baffled::baffled:

my dzis w przedszkolu bylismy, kuba nawet pol jednej piosenki potanczyl :-):-).
Poza tym podpytalam o troche szczegolych.
Takze cena wg umowy to juz wszystko (tylko ubezpieczenie trzeba zaplacic), w tym jedzenie, zajęcia przeiwdziane w umowie, raz w miesiacu teatrzyk (nawet jutro jest i moglambym pojsc z kuba odplatnie, bo nie jest jeszze przedszkolakiem ale to jego pora spania), co jakis czas spotkanie z ortopeda, ten taniec wtedy tez w cenie (teraz placimy 30 zeta). Babki mowily ze jeszcze kombinuja zeby jakies konie byly przyprowadzane ale nie wiem na ile i co i jak. Poza tym zabawa z angielskim, logopeda zbiorowo (indywidualne platne dodatkowo), rytmika.Szwagierka mowila ze podobno sa tory na urodziny dzieci ale nie wiem czy napewno.
W szatni przedszkola sa zawsze info o dziecku, np jak nie spalo, albo nie jadlo to panie to wpisuja i mozna poczyac :tak:.
W sumie to sie ciesze ze tu go zapisalismy, panie sa naprawde fajne, widzialam ze niektore dzieci to im buzi daja jak wychodza albo ze sie przytulaja :tak:. Moze i kubie sie spodoba :sorry:.
Jeszcze nie wiem jaka bedzie ich pani bo dopiero szukaja kogos cieplego z podejsciem do dzieci kto wezmie 3 latkow. Do tej pory miala ich siostra wlascicielki ale ona ma corke swoja w tych 3 latkach i nie chce miec jej grupy wiec wezmie 4 latki.
Moze jakas fajna bedzie

W sumie Wam powiem ze korzystna za oferta a w sumie 100 zl roznicy a doliczajac dodatkowe rzeczy to nawet mniej a godziny pracy dluzsze jakby co

a jak reszta krajowych przedszkolakow, kiedy bedziecie wiedziec czy sie dostaly panstwowo?? ktos daje prywatnie ??

Hej Dziewczynki ;-)
Uprzejmie donoszę, że żyję, ale jakoś nie mam weny twórczej :-( Żyję cały czas sobotnią katastrofą i nie potrafię wrócić do rzeczywistości :-( Na dodatek stosunki z moją matką są ostatnio takie, że jak słowo daję, niedługo po prostu przestanę z nią jakiekolwiek kontakty utrzymywać :-(

reklama
hejka:-)

Paula daj nam znac jak Juleczka....oby szybko Jej przeszło!:tak:
jej Kacha....trzym sie!nooo....
Pryzy ale to musi byc uczucie, jak sie widzi swoje dziecko w towarzystwie kogos innego....;-)
a z tą tesciową i Twoim tatą to niesamowite! co by było gdyby...hihi;-) to udanej imprezki dzisiaj!:tak:

oj Jutreznko czyzby ta Twoja wena nazywała sie na "d" jak desperados...hihi:-p

a wiecie,ze my jedziemy na łikend do rodziców-jupiiiii!!!!!!!!! najpierw do męża a potem do moich:-):-)tralalaaaa.....nie bylismy na świeta a ponoc był tam u nich zajączek i czekają na nas prezenty....no wiadomo najwiecej dla małego:-D:-D no i min. ta hulajnoga....zobaczymy co mały na to...hihi....
ale jestem podekscytowana....:-D....jak jestem u mnie w domu, to lubie sobie iść do mojego pokoju, no kiedys był mój....teraz to pokoj młodszej siostry...lubie sobie tam chwilke posiedziec;-) powspominac...jeszcze tak niedawno byłam dzieckiem, no dobra nie oszukujmy sie-to było dawno!:-D

Asia mua!!;-)

a! jeszcze z tym przedszkolem Jutreznka pytała...my dajemy do prywatnego....ja nie pracuje to nawet nie mamy szans na publiczne;-) ale co tam to dopiero od wrzesnia:-D

kurcze słyszałyscie z tą chmurą znad Islandii??? u nas lotnisko zamkniete:-(
Alex dobrze,ze wracałaś w zeszłym tygodniu...;-)

u nas ładny dzien...słoneczko swieci....tak wiec po sniadanku uciekam z małym na dwór:-)

a gdzie nasze Kasieee????;-)

milego dniaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!paaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-):-):-)

ps.dałyscie rade to przeczytac???

Ostatnia edycja:
Do góry