reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
aga tak nawiazujec stomatologa....to generalnie nie boli, tylko jest nieprzyjemne ..no czasem cos zaboli bo jednak trzeba wejsc pod dziasło itp...ale da sie przezyc.

no moj Paweł to tez juz gada...
nawija i nawija całymi zdaniami...
jak byla moja mama nauczyła go spiewac "miała baba koguta" i teraz jak sie bawi to zawsze nuci sobie pod nosem...
pare dni temu udało mi sie to nagrac wiec jak znajde chwile to wam pokaze

edit: a ja jeszcze nic nie jadłam bo rano mi sie nie chcialo a po czyszczeniu zebow 5 godzin jesc nie moge....no ale jeszcze tylko 30 minut zostało...

Kurde, miałam pracować, no...

Poranek wybacz ale jestem na tym forum juz trzeci rok i mam prawo napisac co mysle.

Oczywiście, że masz prawo, ale ja nie muszę się z nim zgadzać. Myślę, że każdy ma prawo napisać co myśli bez względu na czas, który upłynął od rejestracji.

Poza tym wg mnie sa jakies ogolne zasady dobrego zachowania. Powinno sie wejsc napisac cos o sobie, o synku, jakos sie przedstawic. A wybacz post typu jestem poranek mam synka.... to jakos tak dziwnie.

Może nie jestem dobrze wychowana, ale też nie zachowałaś się zgodnie z savoir vivre witając mnie na forum, więc wybacz.:sorry::sorry::sorry:

Poza tym chyba nie masz dystansu do siebie, Viki tylko napisala nie bulwersuj sie a Ty od razu z tekstem Viki nie krzycz na mnie :sorry::sorry::sorry:.

Napisałam, że chodziło mi o te trzy wykrzykniki. Jeśli ktoś tak kończy zdanie to chyba nie jest to zdanie oznajmujące :sorry: Poza tym, co rozumiesz przez "dystans do siebie"? Siedzenie z podkulonym ogonem i zgadzanie się ze wszystkim co napiszą "starzy wyjadacze"? Nie mam dystansu do siebie :no:.

Poza tym to chetnie witamy nowe osoby ktore maja ochote zostac z nami na dluzej, pogadac i wymienic sie doswiadczeniami (choc wierz mi osob nowych ktore po kilkunatu postach rozplywaly sie w powietrzu mialysmy tu kilka:baffled:).

Ciekawe dlaczego? :rofl2:

To tyle moich odczuc, odbierzesz to jak chcesz, ale my tu preferujemy mowienie prosto z mostu o co nam chodzi :tak:

Więc rozumiesz, że nie jest to atak na ciebie:tak: Po prostu piszę prosto z mostu.
PS. Nadużywasz "Poza tym" :-D:-D:-D

A z jakiej dzielnicy Gdanska jestes??? ja tez z Trojmiasta....no dobra teraz juz z Pruszcza;-)

Nowy Port, jeśli coś Ci to mówi. Budowę stadionu widzę z okna. Zwiedzałam juz większość dzielnic (Oliwa, Wrzeszcz, Pruszcz, Orunia, NP, yyy nie byłam jeszcze w okolicach Matarni... i nie wiem, czy dobrze wybrałam miejsce do mieszkania (-: Ale zawsze można się przenieść w inną dzielnię.

Czesc dziewuszki....:-)
Poranek- witaj! :-) i dziewczynami sie nie przejmuj, pewnie maja @ i dlatego takie podminowane....:-p:-D;-)
Paula- a ja znalazlam dzis w polskim sklepie ta paste elmex i jest na tubce napisane od 1-6 lat...:tak::tak::tak:No w kazdym razie kupilam.:-) Z reszta inne dla starszych tez byly.

Nie pamietam juz co komu mialam pisac, w kazdym razie caluski dla wszystkich...

Oliwier w dalszym ciagu nie pije mleka z kubeczkow...:no: Tylko wczoraj przed snem troszke sie przelamal i pol wypil, a dzis nic! :crazy: Dobrze ze soki pije, bo by sie chlopak odwodnil...:-D:sorry:
Kata- a no wlasnie, ja z rurka kubki mam....:tak: Jemu po prostu mleko podane inaczej niz w butelce- nie pasuje....:baffled:

Ostatnia edycja:
ojj i znow wchodze w dyskusje ;-):sorry:

Poranek nie powiedzialam ze nie jestes zle wychowana. Takie sa tylko moim zdaniem zasady, zreszta na niektorych forach jest wymagane zeby sie najpierw przedstawic :tak::tak: napisac cos o sobie. Wtedy jakos tak to inaczej wyglada, moja reakcja napewno tez bylaby wtedy inna i obyloby sie bez komentarza ;-);-):-)

POZA TYM dobre z tym poza tym :-D:-D:-D:-D:-D

Alex hehe, ja mam wiesz PMS, :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
uuuu Nowy Port...tam strach sie bac;-) słabo znam Nowy Port...czasem jak sobie jezdzimy to przez Nowy Port tylko przejezdzamy;-) No ale ta dzielnica słynie z wysokiego wskaźnika przestępczości...

A w Matarni bywam często:tak: tam jest Ikea, dosyć spore centrum handlowe, kfc....blisko lotnisko...duzy parking podziemny....tak wiec polecam na rodzinny wypad:-)

Do góry