reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
tą paste maluchy mogą połykac....tak wiec luzik....;-)
jak mój Krzysio ją lubi...o ranyyy:tak: ;-)

kurde przez Was nie zrobiłam obiadu:-D...no nic zrobie jutro:-D

Poranek nie powiedzialam ze nie jestes zle wychowana. Takie sa tylko moim zdaniem zasady, zreszta na niektorych forach jest wymagane zeby sie najpierw przedstawic :tak::tak: napisac cos o sobie. Wtedy jakos tak to inaczej wyglada, moja reakcja napewno tez bylaby wtedy inna i obyloby sie bez komentarza ;-);-):-)

POZA TYM dobre z tym poza tym :-D:-D:-D:-D:-D

Ale wiesz, to tylko forum... każdy może tu wejść. I ja i moja sąsiadka, której nie lubię :wściekła/y:. Nie chcę zdradzać wszystkim swoich danych osobowych. Pomyślałam, że tyle wystarczy na początek - nick, wiek dziecka, skąd klikam. A reszta to z czasem i raczej na PW.

Czym się zajmuję? Różnymi rzeczami, nie mam teraz stałej pracy (umowa o dzieło) i tak miotam się z kąta w kąt. Obecnie praca w biurze w średniej firmie zajmującej się śrubami i nitami, czyli same ciekawe rzeczy :szok:

dotaZ, no Nowy Port jest pełny dziwnych ludzi. Dużo też tu pijanych osiłków krzyczących: "Legia Gdańsk, Legia Gdańsk!!!" Dla nich ten stadion budują? :-) W nocy strach wyjść. Ale dużo w Gdańsku również urokliwych miejsc. W jakich dzielnicach najlepiej znaleźć mieszkanie?

Poranku mam nadzieje,ze nikt tego nie widzial;-)...ale te osiłki nie krzycza legia gdansk:-D;-) tylko Lechia Gdansk:-):-):-) Z Legią nasi bardzo sie nie lubią...no ale nie pisze juz o tym bo mamy tu taką jedną Paule a Jej mąż kocha Legie...hihi;-)

Najpiekniejsza jest Oliwa!!! To spokojna,dosc cicha dzielnica...bardzo dobrze polozona...wszedzie jest blisko:tak:
Ale Wrzeszcz,Przymorze,Zaspa,Brzeźno tez mają swój urok:tak::-) Wiadomo wszedzie mozna natknąć się na patologie....Wrzeszcz to bardzo stara dzielnica...piekne,zabytkowe kamienice....Przymorze-jak w nazwie blisko morza...jest tu sporo osiedli....Zaspa to wlasciwie jedno wielkie blokowisko....Brzeźno jest nad samym morzem...są i bloki i domki...

Moge Ci tylko napisac,ze odradzam mieszkanie w Nowym Porcie,w Oruni Dolnej i Przeróbce-te dzielnice bywają niebezpieczne...

Miałam podobno dzis pracować do 16 :no::wściekła/y: no, ale idę już do domu.

Dzięki dotaZ za wyczerpujące informacje :-) Lechia-Legia jeden grzyb, hehe;-):-D
Czyli Oliwa raczej. Pracuję teraz na Przymorzu i dość fajna dzielnica. Mogłabym tu mieszkać. Taki Gdański Gropiusstadt - te falowce i wieżowce. Dobra, odwiedzę Was jutro dziewczyny. No chyba, że sobie odpuszczę - bo pracować też trzeba :zawstydzona/y:

PS. Dałabym sobie rękę uciąć, ze krzyczeli Legia Gdańsk (-: Ale faktycznie Lechia tu jest.

reklama
Do góry