reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
jak tam zmoczone jesteście???:-):-):-)
u nas dziś Kubuś polewał wodą :tak:
Paula-biedna Alanka -zdrówka dla malutkiej.
Pryzy-no to macie już sezon otwarty-jak grillek już zaliczony :tak:;-)
Kasia-ja to sie nie przeterminuję-druga cc mnie czeka a to pewnie przed czasem nastąpi...:tak:

co tam jeszcze????
dziś słonecznie to pewnie lufrujecie???

miłego dnia Wam życzę.
my chyba też zaraz na spacerek.....

reklama
witam sie praktycznie juz poswiatecznie.

u nas bardzo intensywnie spedzone swieta. Wczorak na 9 u mojej siostry, potem na 12 do tesciow. Zladowalismy po 15. O 18 przyszli do nas tesciowie i R brat z zona i jeszcze jedna bratowa (sama bo jej maz a R brat gra w zespole i mieli wesele). Posiedzieli do po 21.

Dzis na po 13 pojechalismy do mojej siostry na obiad, wrocilismy po 17 i zaraz idziemy na herbatke do innego R brata (hehehe ma ich 4 to jest wybor ;-))

kuba dzielnie sie trzyma, dzis spal moze ze 20 min w wozku bo usnal jak R z nim poszedl do mojej sis (obudzil sie przy przekladaniu go do mojej siostry lozka). Wczoraj zasnal dopiero jak wrocilismy od tesciow czyli ok 15:30. Takze spisal sie na medal, poza tym spalismy do 8 :-):-).

Paula zdrowka dla Alanki

Pryzy zazdroszcze tego grilla, tez bym karkowke zjadla :tak::tak:

Kasia a czemu wiesz ze bedzie miala cc???

i tyle narazie bo zaraz wychodzimy

odezwe sie potem

paaaa

hejka
my już w domku.
Jutrzenko-bo mi już powiedział gin.ale też ze względu na moje dolegliwości...tak jak przy Kubie.
z tego samego względu...no chyba że się nie zgodzę i będę chciała normalnie.
i tak jak rozmawiał ze mną to jak termin mam na 22-ego to tak może mi tydzień wcześniej zrobić -czyli na początku lipca.
Dotka-ale się cieszę!!!!

dziś Kuba pierwszy raz na spacerku bez rajstopek ;)
jak tam wędrowniczki???
wróciły już do domku???

Kasia czyżby Dotka jakiegoś posta usunęła? Bo napisałaś, że bardzo się cieszysz i nie wiem o co chodzi ;-)
Iza też bym sobie taką karkóweczkę z grilla strzeliła, ale pogoda jeszcze niezbyt na grillowanko:sorry2:
Paula dużo zdrówka dla Alanki :-)
Jutrzenka no to intensywnie święta spędziliście, teraz by się tydzień urlopu przydał, żeby odpocząć ;-)

U mnie dzisiaj było baaaardzo leniwie, aż za leniwie, nie lubię takich dni. W ogól już coraz gorzej wytrzymuję z jedną panną, która tu mieszka i będę zmieniała lokalizację mieszkania, bo w tej okolicy gdzie mieszkanie chcieliśmy jest istna posucha, a niedługo przez tą pannę w psychiatryku wyląduję, albo w nerwach emocje mnie za bardzo poniosą i ktoś będzie miał buźkę obitą :cool2:
Co do lanego poniedziałku, to rano mnie mąż obudził kubkiem zimnej wody na głowę, a później i Oliś i Jessi przy zmianie pieluch też mnie olali :-D

No właśnie Kasiamaj mnie też zaiteresowałaś z czego się cieszysz w sprawie Dotki:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Witam poświątecznie.
U nas obydwa dni spędziliśmy poza domem i jedstem ciut tym zmęczona. Najchętniej perzeleżałabym dziś cały dzień w łóżku na zmianę z pilotem i książką w ręce. No ale cóż, moja trójeczka jest innego zdania.

Kasia czyżby Dotka jakiegoś posta usunęła? Bo napisałaś, że bardzo się cieszysz i nie wiem o co chodzi ;-)

hihi...nieeee:) Kasia chyba się cieszy,ze niedługo przyjezdzamy do nich na łikend;-):-) :-):-)

dzien dobry!!!!!!!!:-):-):-)

i po świetach....szkoooodaaa.....my jeszcze dzis we trójke,jutro Krzys do pracy:-(
Ale sobie pojezdzilismy....pozwiedzalismy....achh:-):-) i wiecie tak sie ciesze,ze ten nasz Krzysio lubi jezdzic samochodem...kurcze juz ja mialam takie chwlie,ze mi sie nudziło....tyłek mnie bolał od jazdy:-D a mały cały czas dzielnie sobie siedzial zapatrzony za okno:tak:;-)

a jak u Was??? pogoda dopisała??? (u nas prognozy sie nie sprawdziły i pogoda była ładna:tak:)
no i mam nadzieje,ze zdrówko Wam wszystkim dopisuje:tak:

ide na sniadanko a potem na zakupki jedziemy i nad morze...hihi:-p:cool2::cool2:

miłego dnia w pracy i w domkach!!!:-):-):-):-)
paaaaaaaaaaaaaa:-):-):-):-)

Pierwsza-WITAM ;-)

pogoda nam sie popsuła...ale to nic i tak pojedziemy poszaleć na placu zabaw :tak:
muszę chleb kupić przy okazji bo ten co został to czerstwy że ojej...:szok::-D:-p
-i jakoś smaka na niego nie mam-może zrobię tosty jajeczne???

jak Wam noc minęła???

my już od 7-ej na nogach-młody się rozszalał z samego rańca :baffled: -i nie dał mi pospać.

Kasia-nie Dotka nic nie usunęła :no::-) pisała że się do nas wybierają ;-)

no dziołchy....-nowy tydzień sie zaczął....:tak::-p

miłego dnia dla Was!!!!
:-);-):-);-)

reklama
cześć Dotka i Kasia.
U nas pogoda fatalna. Deszcz ciągle leje i jest chłodno. Spacerek raczej dziś odpada. A do tego od dziś mój R pracuje do 17 a nie do 16. A raz w tygodniu nawet do 18.

Do góry