reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Katka dzieki!:tak::tak::tak: musze napisac niech mi kopie wyslą:tak:
no siedzeee jeszcze-czekam az mały zje owoce (tylko,ze on je i rownoczesnie tanczy....i troche to trwa:-D) i wtedy idziemy na dwór;-)

reklama
i my juz w domku:tak: ale fajnie było...duzo mam z dziecmi....Krzysio sie wyszalał,nawet kolege sobie znalazł Szymka...smiesznie było;-)i ja sobie pogadałam z mamami:-D

jeden chłopiec mial rowerek i Krzysiowi bardzo sie podobał....nie wiem czy mu kupic???????????? kurka w zeszłym roku mial i tylko raz bylismy z nim na spacerku....potem sie znudził i oddalismy...wiem,ze teraz jest niby starszy.....

a jak Wy? juz po spacerkach???;-)

ide sobie zjeść ciasto i zobaczyc co mały robi-tak cicho siedzi u siebie:baffled:;-)

edyt. mały lezy na podłodze i zasypia:-D

tralalalaaaaaaaaaa..................

edyt. mały spi!

Majoszka????

Ostatnia edycja:
hej
wróciłam wycieczka super, Budapeszt piękny:tak::tak:ale nie wszytko było ok:-(
pryzybela- to tam u was warto znać oba języki. Ja w liceum uczyłam się trochę francuskiego, ale już nie wiele pamiętam:sorry2:
kasiamaj - super ze dzidzia ok:tak::tak:czyli niewiele ubranek z Kuby ci się przyda:-D:-D
grzechotka- zdrówka dla Kubusia, wpadaj częściej w miarę możliwości. A tak poza tym to sie dziewczyno zamęczysz w tej pracy:sorry2:
alex- udanego pobytu w Polsce:tak:
ewejda- szkoda że ta praca okazała się takim niewypałem:sorry2:mój maż z rozwożeniem książek też podobnie wpadł:sorry2:
dota- ja mam bb niebieskie:tak::tak:
kata- fajna fryzurka, a mi Łukasz tez strasznie się wiercił i fikał ale taki był efekt tego że się owinał pępowiną wokół szyi na szczęście położna szybko zareagowała:sorry2:
jutrzenka- to ty powinnaś wykończyć tę pracę:tak::tak:
magdalenka- to masz już laptopik to możesz częściej wpadać:tak:
weroniczka- witaj po przerwie:tak:

Aga:-):-):-) nooo hej!:-):-) a jakies fotki masz z wycieczki????
ja tez mam bb niebieski-jak dla mnie najladniejszy!!!;-)

Dziendoberek!
Tak sie pocieszam, ze ten dzien dobry bedzie, bo pogoda na to nie wskazuje:baffled: Pada i wieje, ze juz mialam Kaye w domu zostawic, ale sie zebralam i jednak poszlysmy, w koncu bliziutko mamy:tak:
Dotka, no to dzisiaj lekko mi dziecinka zaplakala, ale jej powiedzialam, ze pozniej przyjde (juz mi sie latwiej usmiechac, bo wiem ze sie tam pozniej beze mnie dobrze bawi) i pani ja zawolala i jak wyszlam to nie slyszalam placzu, wiec mysle ze nie jest zle..... widac ze dziecko ma ochote tam chodzic:tak: Ale masz dobrze, ze Krzysiaczek taki spioszek:tak: Kaya ostatnio wcale nie chce spac w przedszkolu chociaz padnieta jest i sie marudna robi... Ona to twarda sztuka jest... za to w nocy ponad 11 godzin spala, wiec dzisiaj tez pewnie bedzie lobuzowac w porze drzemki:baffled: A w domu to nam po poludniu bez problemu spi....
W sumie to zauwazylam, ze Kaya predzej zasnie jak sie wynudzi niz jak sie wybawi i zmeczy....
Aha, bb rozowe, chociaz zadne mi sie nie podoba bo jakies takie smetne i mdle sa.... a za tym niebieskim to jakos nie teges bo taki zimny kolor:baffled:

Paula moge tylko jakies kropelki poradzic na oczy w tej sytuacji....Tez niedawno tak mialam ze mnie bolaly i tylko to pomoglo:tak: To Alanka faktycznie kawal silnej babeczki:-)...
A co u Juleczki slychac?:-)
Weroniczko, zeby dzieciaczkom szybko przeszlo! Witaj spowrotem!:tak::-)
Magdalenka, no to korzystaj czesciej z lapka! I co u juniora????:-)
Alex, ja to mialam denna pogode jak w PL bylismy (a to maj\czerwiec byl).... Cos ten nasz kraj ojczysty kiepsko wita emigrantow marnotrawnych:-D Ale najwazniejsze ze z rodzinka:-)
Kata, widze ze Cie energia rozpiera;-) A Kinia chetnie na dwor teraz wychodzi czy dalej taka domatorka? (o ile sie nie myle kiedys taka byla:tak:)
Ewedja troche cierpliwosci i z pewnoscia cos znajdziesz. Ja to tez sie zupelnie nie nadaje do takiej pracy zeby ludziom ciemnote wciskac (ale tez nie daje sie innym namowic na jakies cuda-wianki ;-))
Jutrzenka, wiem ze wojaki moga wczesniej na emeryture isc, ale jak Twoj malz nie zamierza tego robic w najblizszym czasie to chyba musicie wymyslec jakis zastepczy srodek, zeby sie nie musiec jesienia w podobnym blotku taplac;-)
Aga, no to musisz koniecznie opowiedziec co tam niebardzo bylo... to znaczy sama wycieczka czy atmosfera na niej? I jak Lukaszek dal rade bez mamusi? Ale dobrze ze juz wrocilas i mam nadzieje ze troche odpoczelas przynajmniej. A przy okazji jak samopoczucie ?
Ela, pracusiu niedlugo mala przerwa swiateczna! (mam nadzieje, ze dla Ciebie tez:tak:) Ale nie dziwie Ci sie ze nie masz za bardzo czasu na bb:tak: Fajnie chociaz ze czasem zagladasz:-)

Eeeej, a co z Sylwia???? Czy ja jakas nierozgarnieta ze mi jakies posty umknely????

PS Dotka, ten demotywator bardzo na czasie:tak: Ciekawe czy to autentyczna fotka czy jakas ustawka?;-)
A tak a`propos mycia okien, kiedys moja mama od srodka szmatka szybe precierala, juz pozne popoludnie bylo i szarawo na dworze, wiec dobrze ja bylo z zewnatrz widac, bo bylo zapalone swiatlo i akurat w tym czasie moj tato z sasiadem z wywiadowki wracali... I ten sasiad zaczal mojej mamie machac, bo myslal, ze ona do nich reka macha, a ona ta szybke polerowala:-D:-D

dota my rowerek mamy z zeszłego roku - taki trzykołowy. tylko mała ledwo nóżkami do niego sięga bo są przy przednim kółku a w takim prawdziwnym pedałki by miała pod stopami. ale w tym roku się wstrzymam a na drugi rok kupimy większy ;-)
aga czekam na fotki! nęci budapeszt nęci :-)
pryzy na dwór się ociąga a z dworu wraca z płaczem :-D:-D zanim wyjdziemy to jeszcze muszę oglądnąć to, muszę zrobić tamto itp. :-) zaraz ją puszczam z t. na pocztę.
sama robię ciasto :tak:
a z tą polerką dobre! :-D

Oczy już przestały boleć... wzięłam magnez, ibuprom, popiłam kawą... masakra... czułam że coraz gorzej widzę... :-( chyba muszę się z okularkami przeprosić...
I jeszcze długi wieczór przede mną bo dwie klientki na pasemka zaraz przyjdą....

Postaram się zajrzeć po robocie... ;-)

hej dziewczynki malinki !!
przyznam ze czytalam was w pracy bo sie nudzilam hhee mialam dzis jechac na nauczanie indywidualne ale moja uczennica odmowila wstania z lozka heheh w sumie sie jej nie dziwie tez ledwo dzis wstalam...
kata a dzis jak juz sie zrobilas to gdzie zdjecie ??
kal.aga ja tez czekam na zdjecia chociaz bylam jako dziecko w budapeszcie.
elcia no nareszcie sie odzywasz bogaczu hehhe
dota pomijajac wyglad to od kiedy Jastrowie to miasto ?? heheh
paula ja tez biore potas i magnez bo mi asia cur kazala hhehe
kurcze jeszcze tylko 3 dni!!!!!!!
no ale gdzie jest sylwia m ?? no i gdzie jest ................ ??

reklama
Do góry