reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
bry
ale się naczytałam...ullaaalllaaa...:szok::-D
dawno tak gwarno nie było na BB.

my dzis lufrowaliśmy cały dzień

kurier nadal nie dotarł....choć towar wysłany wczoraj :wściekła/y:

ja też z małego miasteczka...a teraz z wioski :-D i nie narzekam :-p:-p:-p

Magda-hej po latach ;-)-dobrze ze już jesteś.
Kata-ja nawet nie będąc w ciązy w domu w dresach śmigam.
Alex-Balbina stanowczo odpada...:-D:-p
Jutrzenko-to może szybciej łódkę kupicie :-D;-) -a tak na poważnie to znam ten ból..u nas to samo...bo wszędzie trawa a tylko podjazd z kamyków usypali i w tej trawie bagno....zresztą cały teren na około podmokły....:zawstydzona/y::dry:
Paula-może jakieś kropelki zakup-na oczka???:tak:;-)
Elcia-witaj :tak:;-)
Dotka-jak do nas wpadniecie to może Krzysiowi spodoba się Kuby rowerek-to już miałby na póżniej bo młody na na 2 kółkach z doczepianymi bocznymi.
Aga-zobaczymy jeszcze...bo wiesz...to różnie bywa...czy się przydadzą :tak::-D dawaj fotki z wyprawy :tak:;-)
Pryzy-u...ła...taki post a do mnie nic...czuję sie zawiedziona...:-:)-D:-p

edit Weroniko-ja też nie pomogę....

Werka ja bibułą kiedyś jako dziecko siostrom włosy farbowałam :-D:-D:-D tzn. tą marszczoną krepiną :-D one były blondynki to miały kolorowe pierze :-) ale na jajkach nie próbowałam ;-)

Kata okulary mam do czytania ;-) chociaż nie wiem czy na prawdę mam wadę, bo bardziej mi przeszkadzaja :-D
I dawaj fotę fryzury ;-)

Stefanka ;-) nie dogryzaj Docie :-D

Co tam jeszcze?

Byłam dziś z Julcią i Amelką na placu zabaw... wyszalała mi sie córcia... :-) i już grzecznie śpi :-)

A ja...

Wpieprzam chrupki bekonowe... dobre.. :-D oooooo emka się zaczyna ;-)

hejo, tęskniłyście choć troszkę??:confused::blink:

ja nawet nie poczytałam co u Was:zawstydzona/y: pochwalę się tylko że Marcel robi ładnie siusiu na nocnik:tak: od 3 dni nie było żadnej wpadki....tylko kupa ciągle w majty:wściekła/y:

reklama
Paula dostawca internetowy brutalnie odciął mnie od świata:-(
Stefanka w wolnej chwili cofnę się, poszukam, wydrukuję, oprawię i powieszę w najbardziej widocznym miejscu;-)

Do góry