reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Nieśmiało witam wtorkowo.
Żyję i mam się całkiem nieźle. Przez kilka dni walczyłam z kaszlem u maluchów i z gorączką u Tadeczka. Na szczęście udało nam się już prawie całkiem z tego wyjść.

reklama
witaj Weroniczka:tak:;-) i zdrówka dla maluchów!:tak:

Paula Alanka ładna kluseczka,10kg...kurczeee;-) To jak wezmiesz na rece Juleczke,Alanke to masz w domu siłke jak nic;-)

Hej hej...:-)
Jutrzenka- nie narzekaj, wiesz ile ludzie placa zeby nad jeziorem mieszkac??:-p;-)
Magdalenka- bede pod koniec czerwca i do ok 20 lipca, wiec planuj te wakacje planuj...:-D;-)
Weroniczka- witaj po krotkiej przerwie....:-)
Dota- dzis w prawdzie nie pada, ale szaro- buro jest....przyslalabys jakies dobre fluidy dla odmiany....:cool2:
Paula- a co Tobie?:confused:

Elaaaaaaaaa:***** co tam u Was??? jak malutka????;-)

Alex ja?????????????? ze mnie taki aniołek ze ho ho!!! ooo!!! nooo!!!!:)))

a dzieki spoko luzik katarku cisg dalszy ale to pisałam ze mnie cieszy
a pozatym praca praca dom i jeszcze mam troche zlecen w domciu i poprostu sie nie wyrabiam juz mam dosc no ale co ja zrobie ze lubie szyc ........

reklama
witam słonecznie :-)

zaraz śmigamy na dworek...

alex załapałam się na listę? :rofl2:
stefa zapomniałaś o opcji nr 3: kata poszła spać :-):-)
jutrzenka a ten asfalt nie mógłby być tymczasowo? ;-) widocznie aż tak bardzo wam nie przeszkadza to bajorko :-p
dota możesz poprosić o kopię, jak najbardziej :tak: i streszczaj się babka bo jeszcze miesiąc i koniec zeznań. potem cię jutrzenka ścignie :-p
a co do fluidu to używam ten:
Zobacz załącznik 228367
rewelka jak dla mnie! :tak:
a ty przed kompem siedzisz?? nie na dworze? :szok::-D czy już zaliczyłaś spacer? :-);-)
paula może oczy zmęczone :confused: czasami tak mam w okularach. wiesz co pomaga? zamknij oczy i przykryj je rękoma na jakiś czas. odpoczną sobie chwilę i powinno być lepiej :tak: często w pracy stosowałam ;-)
hej weroniczka, ewe, magda, elcia!

pranie powiesiłam, odkurzyłam, robię się na bóstwo i idę z młodą się wietrzyć :-p

Do góry