reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hejo

melduje ze zyje dla osob troszczacych sie o biedna Jutrzenke, cmok cmok cmok lalunie ;-):-D

tylko tyle napisalyscie ze nie odpisze indywidualnie bo nie mam sily :baffled::baffled::baffled::no:. Ale sie usmialam, prosze czesciej takie rozmowki :-D:-D:-D

kurde u nas jezioro juz wkolo komu, R dzis trochje odpompowal, jutro dalej bedzie z tym walczyl.
Ma byc cieplo do piatku to ciutek obeschnie

Pryzy ja bym chciala kostke :tak:, jak R pojdzie na emeryture i wezmie odprawe to sie dorobimy :-D:-D:-D

melduje ze zakupy ok, kupilam sobie bluze w Crossie za 30 zl :tak::tak::tak::tak: fajowa :tak:. R koszule za 40 :tak::tak: w Housie przeceniona ze 100 :szok::szok::szok::szok:. I kubie 4 rzeczy :tak::tak: (w tym koszulke na lato za 9 zl przeceniona z 35 :tak::tak::tak:, ) wiec jestem zadowolona. Na fajne ceny trafilam, o ponad polowe tansze rzeczy kupilam. To w Factory w Ursusie. Bylismy jeszcze w zlotych tarasach ale tam takie ceny ze szok, zadnych obnizek teraz nie ma wiec drogo jak cholera :no::no::no::no::no:. Jedynie w SMyku wylukalam bluze dla kuby dwustronna :tak::tak::tak::tak: z wyprzedazy jeszcze zostala :tak::tak::tak:.
No nic czekam teraz na letnie wyprzedaze ;-);-);-)

Kata pokaz fryzurke

Paula a gdzie obiecana fotka w plaszczyku ;-)

witam Stefcie i Magdzie ponownie :tak:

pozdrawiam Was lalunie i chyba sie odmeldowuje, padam na pysio, ta praca chce mnie wykonczyc :confused::confused::confused::confused::confused:

hehe Alex tomów kiedy będziesz na lato w Polsce to wtedy wakacji nie zaplanuje, zeby na złą pogodę nie trafić ;)
Stefanka czekam
Kata, dzięki, ja załatwiłam sobie zatoki na dobre :/ ale byle do wiosny... a to juz :-D

Jestem taka padnieta że zasnęłam w trakcie jak Młody jadł kolację. Grzeczne dziecko położyło się koło mnie i tez zasnęło. Już go przeniosłam do łóżeczka i sama chyba pójdę w kimono

Edit
Jutrzenka współczuje jeziora :/
a propos m jak miłość..podobno Grazyna pójdzie do więzienia haha ...o tile jużnie poszła...bo już dawno nie ohlądałam :sorry:

Hej!!!

Kata bo ciągle mi czasu brakuje na dłuższe klikanie, ale obiecuję poprawę...

Co do modelowania to :no: nie lubię takich typowo fryzjerskich modelowań... no chyba że to jakieś wyjście lub życzenie klientki... ;-) generalnie staram się jak najbardziej naturalnie ułożyć włoski :tak: troszkę szczotki, prostownicy i mało lakieru na co dzień ;-):-D nie to żeby z oszczędności :-D:-D:-D

Dota hehe to teraz fatum od Alex nad Tobą zawiśnie... :-D

Stefanko oglądam "emkę" Ty pewnie też... :-D

Jutrzenka współczuję błota.. :baffled:może uda się wymyślić coś na ten podjazd ;-)

Kasiamaj super że wszystkie wyniki badań małej Majoszkowej są dobre :-)

Pryzybela to może Kaya się po malutku oswaja do nowej sytuacji:-)

Magda hej!!! To mówisz laptop ocalony? :-);-)

Co tam komu jeszcze?:-):-D

Bo zaraz idę spać... :-p

paula no patrze jednym okiem :) czekam az ta grazyna pojdzie do pierdla jak magda obiecala...
jutrzenko ja proponuje pozytywne spojrzenie na bloto. w koncu ma przeciez szereg zastosowan w kosmetyce. moze powinnas poprostu wypic cale desperado, rozebrac sie i porzadnie wysmarowac ?? wiesz takie pojednanie, pokazanie ze masz nad owym blotem przewage moze zdzialac cuda...

jutrzenko ja proponuje pozytywne spojrzenie na bloto. w koncu ma przeciez szereg zastosowan w kosmetyce. moze powinnas poprostu wypic cale desperado, rozebrac sie i porzadnie wysmarowac ?? wiesz takie pojednanie, pokazanie ze masz nad owym blotem przewage moze zdzialac cuda...
:-D:-D:-D:-D:-D Stefanka masz wyobraźnię :-D:-D:-D:-D

Ciekawe co Jutrzenka na propozycję... :-D:-D:-D

Idę bo od rana akcja-Alanka :baffled::-D

dzien dobry ciotki!:-):-)

Alex
to udanego pobytu i wymarzonej pogody-niech deszcz leje sie z nieba dzien w dzien....:-p:-p:-p to w podziekowaniu za mewe:-D;-)

Paula wspomniałas o Alance-jest jakas poprawa??? ona juz raczkuje pewnie;-)

Jutreznko no śliczne zakupki;-)

uuu Madzia bidulooo,kuruj sie i zdrówka zyczymy!!!

dota ty chyba zapomnialas skad pochodzisz hehehe

wiem,ze nie wygladam :rofl2:ale wychowałam się w miescie....

i mialam cos napisac....dobra najwyzej edytuje....

Pryzy ale fajnie by było jakby mała juz sie przyzwyczaiła, zawsze to człowiekowi lzej jak widzi,ze dziecko nie placze:)a jak dzis?? trzymam kciuki!!!!

wiecie,zaginął gdzies mój PIT.....wysłali go miesiac temu i nie doszedł....nie wiem poczekam do konca miesiaca...a potem co??hmmm...mogą dac kopie???moze ktos wie?;-)

przyjemnego dnia! pozdrawiam!

paaaaaaaaa:-)

Ostatnia edycja:
ciao ciao

witam sie pierwsza

ja juz po pracy, z ta pierwsza dalam sobie spokoj, bede szukala dalej moze cos znajde

poczytalam was ale poodpisuje pozniej bo moje dziecko domaga sie wyjscia na dwor

buziaczki i milego dzionka

edit: no i mialam byc piewsza ale dota mnie wyprzedzila :)

Hej!

Ale mnie oczy bolą!!! Kiepsko widzę :-( co jest???

Dota Alanka niestety nie raczkuje ale stawia już pierwsze samodzielne kroczki... Byłam przekonana że nie szybko pójdzie bo jest niezła klucha i już z 10kg waży ale zaczęła się puszczać... ;-)

Ewedja to miałaś coś w zanadrzu z tą pracą?

Miłego dnia! Mam nadzieję że przestaną mnie te oczy boleć...

reklama
hej Ewedja! moze jutro Ci sie uda i bedziesz pierwsza;-)

Paula a co Ty z tymi oczami???? mam nadzieje,ze to przejdzie:)

Do góry