reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

no właśnie -tylko weż człowieku coś tu wymyśl....:-D:-p
Dota-to wredniacha jedna tak Ci narobić kłopotu :-D
Kata-też ładnie.:tak:
Alex-podobnie...:-D:-D:-D:-p

kuriera jeszcze niet......:sorry2::dry: -i teraz weź tu czekaj......

zrobiłam pieczareczki i czekamy na J z obiadem.

na spacerek nie poszłam bo J młodego weźmie na dwór jak bedzie drewka rąbał
a ja sobie skoczę do miasta.

co porabiacie????

reklama
ooo kasia jest a ja dopiero usiadłam :-)
mała drzemie
ale się wybiegała na spacerku. zakolegowała się z jakimiś dwoma dziewczynkami, które miały wózeczki z lalkami i chodziłam z przedszkolem po parku :-p
zdjęcia zmniejszam i trochę kinka wam pokażę ;-)

haloooo leniuszki:-):-):-) ale pustki......wiosna przyszła to pewnie na spacerkach jestescie;-)

:-):-):-):-)

Mój Mufinek śpi....tez chyba sie polozę/albo połozymy...hihi:-p

Heeeej!
I ja sie witam, chciaz czytam i pisze juz tak od 1,5 h:baffled:
U nas troche kiepscizna z ta pogoda, ale nie jest tragicznie.... Fajnie niedziele spedzilismy, bo ze znajomymi w parku bylismy (brzydko bylo jak fiksior, ale z godzine posiedzielismy) Dziewczynki kaczuszki pokarmily i ciut po placu zabaw pobrykaly - byl caly ich, bo normalni ludzie w domu siedzieli;-):-D No a potem na ploteczkach i pizzy posiedzielismy u tych znajomych w domu i tym sposobem Kaya poszla spac dopiero o 9:30:sorry2:
No i szok w dolinie dzisiaj... dziecko mi nie plakalo w przedszkolu jak wyszlam:szok: Nie nakrecam sie za bardzo, bo to pierwszy dzien po weekendzie, to znow cos nowego, ale taka ulga ze nie wiem...:tak:
I wydaje mi sie ze mimo wszystko Kaya juz sie nudzi z nami w domu, chyba jej dzieciakow brakuje:baffled: Ale tak fajnie jak jestesmy te 2 dni w tygodniu wszyscy razem:-)

Kata, no to musze Ci powiedziec, ze w razie jakby kiedys cos, to tez obstawiam hanne albo helen:tak::-)
Totka, hehe znaczy Dotka ales mnie z ta mewa ubawila:-D Bezczelne ptactwo tak ludziom okna obsrywac!!!! My od morza daleko ale tez full mew jest i wczoraj malo na nas nie narobila ktoras, ale na szczescie obok spadlo:cool:

Zle matki, jak mozna dziecko przed tv karmic! Wstyd!:-p Hehe, nasza tez oglada i moze to nie najlepsze, ale duzo sie nauczyla slowek z bajek i ma niesamowita pamiec, a ze przy jedzeniu.... no coz czasem latwiej wcisnac niejadkowi:baffled: I lepiej bajke obiecac niz cos slodkiego na przyklad....
Alex, w sumie dlaczego nie e-mail??? River, Hope i tym podobne, to e-mail tez nie brzmi zle;-)
Kasiamaj jak juz o tych imionach...:-) Kolezanka z klasy nazwala swoja coreczke Pola i tak sobie tez pomyslalam, ze bardzo ladne imie (no mi sie podoba)...
I powiem Ci, ze jak sie miala Kaya urodzic, to R kuzyna zona byla tez w ciazy (tylko ze rodzila w sierpniu) i tez sie przypadkowo wydalo, ze chca corke Kaja nazwac... I myslelismy zeby naszej z tego powodu zmienic imie, ale tak sie juz przyzwyczailismy do tej mysli i na tyle nam sie podobalo, ze zostalo (jedyna roznica ze przez Y piszemy, bo z J smiesznie by mogli wymawiac tutaj :tak:)
No i tesciowej bracia swoich synow nazwali Piotr, wiec u nas w rodzinie to taki dubel to chyba norma:-D
Paula, rozpieszczaj chlopa, rozpieszczaj....:-D Mam nadzieje ze on tez dla Ciebie taki dobry jak do domku przyjezdza:tak::-)
Jutrzenka, a moze byscie tak sobie wyasfaltowali ten podjazd?? Na pewno nie wyglada tak ladnie jak kostka, ale chyba znacznie tanszy co? (tu sie moge mylic, bo sie nie znam)...
W Mtl-u bardzo czesto widze asfalt na podjazdach....zawsze to jakies utwardzenie nawierzchni i problem blota znika... Tak sobie przypomnialam, ze macie takie problemy po zimie....

Dobra znikam fasolke po bretonsku wstawic, bo za mna chodzi no i troche mieszkanie ogarnac i sobie obiecalam, ze jak Kayi w domu nie ma to w szafach przeglad stopniowo porobie:tak:

kurde mewa mi narobiła na szybe....wiesniara jedna

dota ty chyba zapomnialas skad pochodzisz hehehe

mewe mi bedzie od wiesniar wyzywala !!!

alex zaluj bo u mnie wiosna!!

no i na koncu tradycyjnie sie przywitam
moim mottem tygodnia jest 'przetrwac do piatku' hehe

hejka
no kuriera się nie doczekałam...
kupiłam sobie za to spodnie dresowe-żeby mieć w czym po domu chodzić-bo w dresach najwygodniej :tak:
młody dziś się wyszalał na dworze że hoho..ja pojechałam do miasta a on z J buszował po podwórku...ponad 2 godz.jak wróciłam to mały cały w błocie :-D:-p nawet na twarzy :szok::-)
nie wiem co oni robili ale nawet do domu nie chciał iść......tak mu sie spodobało.

zachciało mi sie mleka truskawkowego-to sobie pociągam łaciate :-p

młody idzie spać-to cisza w domu zapanuje.:-)

co tam porabiacie???

Pryzy-Pola też fajnie...ale u nas J wujcio ma labradorkę i ona wabi się Pola :tak::cool2: no i brawo dla Kayuni za odwagę.
Paula-jak tam po wizycie kumpeli fumfeli :-):-p:confused:
Jutrzenko-gdzie Ty?
Kacha-co u Was???
Kata-gdzie ta fryzurka???obiecana....:-p
Dota-wyspałaś się???:-p

czołem babiniec ;-)
ogłaszam wszem i wobec że odzyskałam swój laptopik sialala
do zobaczenia potem, jak tylko Młodzież pójdzie spać ;)
Buziolce

madzia no normalnie musisz częściej wpadać bo trza drzewo podlać :-) katar już pożegnaliście na dobre?
kasia ja też dresówki nosiłam, wyciągnęłam gumkę i przypięłam szelki :-D najwygodniej ;-)
dota pospaliście? :-p
paula coś normalnie ostatnio oszczędna w słowach jesteś :-p
pryzy a to cię kajka zaskoczyła :-) zuch dziewczyna!
mamy ten sam gust jeśli chodzi o imiona :tak: moja o mały włos by kają została :tak:
a jutrzenka jak sobie wyasfaltuje podjazd to normalnie hameryka będzie :-)

reklama
kata a co ty tak omijasz temat swojej nowej fryzurki ??
magda jak tylko polece to dam znac :)
kasia maj ja tez dobrze wspominam hehe spodnie do jogi dla ciazowek
paula, jutrzenkaa co slychac lalunie ??

Do góry