reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kata ja wlasnie mialam podobny problem bo z jednej strony chcialam rozkladana ale wszystko co bylo nie bardzo mi sie podobalo. pomyslalam ze bez sensu sie zmuszac do rozkladanej , wole kupic to co mi sie podoba i lozka polowe :) wiesz ja mam gdzie trzymac bo mamy garaz ktorego nie uzywamy na auto. i tez mam hehhe jeszcze naroznik duzy ale przestal mi sie podobac.
i tak oto wybor padla na klippany
zycze milej soboty :)

reklama
dobry

my juz po sali zabaw, kuba sie wyszalal, standardowo nie chcial wychodzic :crazy: ale nie bylo zle ;-)

jak wrocil zjadl i padl jak mucha zaraz po 12 :-D:-D:-D (ostatnio ok 14 zasypial ;-))

Stefcia fajowa ta sofa, moze Cie kiedys odwiedze to zobaczy czy wygodna :-D:-D:-D:-D;-)

Alex hej hej ty leniu :-p:-p

Asia udanego szkolenia

Basia nie zamawialam nigdy ciuchow w necie wiec nie pomoge :no:

Kata ja jeszcze nie ruszylam bo kuba spi.

Kurde mamy zrobione centralne odkurzanie w scianach, tzn rury rozprowadzone tylko ciagle brak kasy zeby odkurzacz kupic :sorry::sorry::sorry:. Moze jak R na emeryture odejdzie i wezmie odprawe to wtedy kupimy to na co ciagle brak kasy :crazy:. Tylko ile to jeszcze lat :eek::eek::eek::eek:. No chyba ze w totka wygram :-D:-D. Tylko musze zaczac grac ;-)

ide ogarne troche i herbatke sobie zrobie :tak:

Hej,
Normalnie jestem zła..taaaka wiosna, a WIktor chory :-(
Anginę ma znowu. I mnie coś gardło znowu zaczyna boleć.
Ale Wy macie o mnie zdanie, Ja wcale rozrzutna nie jestem, tylko od razu na rachunki wszystko idzie. Ale na jedne spodnie udało mi sie wyciągnąc :-p
Stefa moja kuzynka ma taką sofę. niezła.
ale na ikeę to się pogniewałam. badzieiwie.

hehe a odkurzacz u nas z samego rańca poszedł w ruch - ulubiona zabawka WIktora, no a po zatym przed przyjsciem lekaza chcieliśmy się uwinąć.

Asia co za szkolenie?

Zdrówka Lasencje i Nieboraczki! Miłej Soboty!

Witam sobotnio.

Dziś nam dzień mija spokojnie w domu. Pogoda do kitu bo ciągle pada więc na spacer iść się nie da. Może jutro będzie lepiej i się przespacerujemy. A teraz piję kawę poobiednią. Nalepiłam się knedli to mi się należy. I teraz zastanawiam czy chałkę upiec dziś na kolację czy jutro:sorry::sorry::sorry: Ale chyba na jutro zostawię sobie ten smakołyk.

buona sera

u nas wiosna az chce sie zyc, dzis chodzilismy po dworze bez kurtek, zyc nie umierac superowo, piekne
Temps04.gif
swieci

bylismy na zakupkach cale rano, kupilismy Zakiemu pierwsze bokserki normalnie bosko w nich wyglada :tak::tak::tak:

jutrzenka my mowimy do Zakiego w 3 jezykach pewnie dlatego jest mu ciezko mowic, ale teraz zaczyna super liczyc po wlosku normalnie jaja jak berety

baska powodzenia, na pewno sie uda otwarcie i dalsza dzialalnosc

paula nie szalej :rofl2::rofl2::rofl2:

no a dla reszty buziaki i udanego sobotniego wieczoru

witam wieczorow

dalej mnie boi brzuch aaaaa, ale jutro powinno byc lepiej a w poniedzialek to juz calkiem ok.

jutro chyba sie przejade do Wawy z R bratem i jego zona. Chcialabym sobie torebke kupic i moze jakies jeansy na moja duza d:sorry::sorry::sorry:

Ewedja wez nie rob mi przykrosci z ta wiosna. U nas dalej kozaki bo snieg lezy :angry::angry::angry:

a na forum pustki, wiadomo weekend

jutrzenka moim zdaniem to nie jedz bo tylko sobie popsujesz humor. wieszz hmm jak ci to powiedziec...takich duzych jeansow nie ma !!!!!!!!
u nas tez wiosna!!!! cieplutko i slonecznie.
no i bylam wlasnie u fryzjerki hehe wygolilam sie hhehe

Dobry na wieczór.
Zwarta i gotowa na poniedziałek. Oby tylko Wasze trzymane kciuki pomogły ;-).

Aśka - dołączam się do pytania - co to za szkolenie??
Kata - dziękuję. Kurcze ja już nie pamiętam kiedy byłam na lodowisku, pamiętam tylko że strasznie mnie łyżwy obcisły i chyba ze 2 dwa tygodnie nie mogłam butów włożyć
Jutrzenka - super że Kubuś się wyszalał. Ja byłam wczoraj z Alexem i biedny po godzinie szaleństwa prawie zasnął na stojąco.
Madzia - zdrówka dla Wiktorka
Weroniczka - normalnie nigdy chyba nie wyjdę z podziwu jak Ty na to wszystko czas znajdujesz no i chęci...
Paula - żyje!!;-);-) ale chyba wykończona na maxa po nocce z D bo zdążyła się tylko zameldować...:-)
Ewedja - my też ostatnio kupiliśmy bokserki małemu, ze sportakusem - jak je założył w południe to miałam problem żeby do kąpania mu je ściągnąć, nie mówiąc o tym że musiałam mu je po kąpieli założyć z powrotem i dopiero jak porządnie zasnął to mogłam go w piżamkę przebrać. Bajerancko wyglądał, nie ma co???
Stefanka - to teraz pewno Ci łyso :-);-)

Miłego wieczorku. Lecę oglądać serial na AXN
Buziaki

reklama
Baska dokladnie hehe takie bylo moj pierwsze wrazenie hehhe no ale wiesz sa tego plusy, mniej szamponu, mniej odzywki hehe mniej pradu do suszarki ! czapke mam :)

Do góry