reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
no to kacha powiedz mu ze marzenia sie spelniaja hehhehe
alex oj nie kitujj na pewno mialas taka fantazje ze mna :))))))

Co tam do galerii, od razu na you tube pójdzie ;-):-p:-D Co będziemy ludziom widoków żałować :-p
Moja kochana córcia jak zwykle przerwała mi w najfajniejszym momencie, ja się tu seksię wirtualnie ze Stefanką, a ta się drzeć zaczęła i tak świruje mi do tej pory :eek:Mała niewdzięcznica ;-) Ja ją 9 miesięcy nosiłam, a ta w kulminacyjnym momencie mi przerywa ;-):-p:-D

dzien doberek
myslalam ze bede pierwsza ale jutrzenka mnie wyprzedzila

moje chlopaki jeszcze spia bo D dzis w domu, za to ja kura domowa ide popracowac, musze jednej babce okna pomyc, jak ja tego nie cierpie, no ale nie zdaza sie to czesto

odezwe sie jak wroce papatki

reklama
Witam zmęczona i śpiąca jakbym nie spała całą noc. No ale noc miałam podzieloną na kilka kawałków więc co się dziwić:angry::angry::angry::angry::angry::angry: A jak na złość Małgoś dziś rano zrezygnowała z dżemki i ja nie mogę się połóżyć. Do tego jeszcze wieczorem czeka mnie basen z potworkami:eek::eek::eek::eek:
No i chyba tyle bo dzieciaki mnie wołają.

Do góry