reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam i ja

idę ogarnąć mieszkanko
wstałyśmy wcześnie więc bez drzemki się nie obejdzie

ale mieliśmy dzisiaj akcję w nocy! :szok:
małej zachciało się kupki! :szok:
w pieluszkę nie chciała, zawołała nocnik! :szok:
szybciutko przyniosłam z łazienki, posadziłam i udało się złapać coś małego ;-)
pochwaliłam, przy okazji zmieniłam pieluszkę bo była mokra (potem do rana już suchutka po zmianie i siusiu do nocniczka nad ranem) i poszłyśmy bez problemu spać
rano jeszcze jej przypomniałam i opowiedziałam i zapytałam czy pamięta ;-):-)
a potem zawołała pieluchy i walnęła w nią, że aż miło :-D:-D:-D:-p

miłego!

reklama
hej
i ja sie przywitam.;-)
dziś mam jakiegoś doła....-nieuzasadnionego....
i kręci mi się w głowie-jak robiłam sniadanie to musiałam iść sie położyć bo myślałam że zejdę do parteru....:eek::confused2:
co tam jeszcze???-J poszedł do pracy...mimo że jeszcze trochę kaszle.
młody to samo choć dziś noc minęła lepiej.-już bez takiego duszenia się.

Paula-z tym leżeniem to widzisz....nie da się tak do końca-zawsze jest coś co trzeba załatwić.z motylkiem pytasz...wczoraj dawał czadu,a dziś cisza.....:-(-nie wiem czy powinnam się tym martwić...że od kilku godzin nic nie czuję??

co tam jeszcze....
miłego dnia kobitki.:tak:;-)

Edit-
-Weroniczko
-miłego pobytu na basenie.
Kata-hej no to brawo dla Kini.

kasia połóż się ;-) jak maluszek poczuje, że się nudzisz zaraz da ci znać :tak:

edit: wiesz, w nocy człowiek nieprzytomny i nie wie co gada dlatego nocnika zawołała ;-) no, ale najważniejsze, że się pomału przełamuje

Ostatnia edycja:
Kasiamaj nie martw się maluszkiem bo skoro wczoraj brykał to dziś musi odpocząć. Normalne:tak::tak::tak: Po za tym jesteś jeszcze w na tyle wczesnej ciąży że możesz nie czuć ruchów mimo że dzidzia się rusza. Ale ja wiem że łatwo się mówi. Ja całą ciążę schizowałam. Stasia w ósmym miesiącu ciąży potrafiłam przez dwa dni nie czuć bo Staś był okropnym śpiochem:tak::tak::tak::tak::tak:

A co z Grzechotką? Ma ktoś z nią jakiś kontakt? Dawno jej nie było.

A ja już wiem co u Grzechotki. Pisałam sms-a i odpisała że u nich ok. Nie miała w ogóle czasu żeby zajrzeć na bb. Teraz jedzie z Kubusiem do rodziców. Jak napisała to dłuższa historia i opowiem nam jak się znów tu pojawi:tak::tak::tak::tak:

reklama
cześć Kochaniutkie,
Dzisiaj mam wolne. Zaraz przyjdzie do mnie mama na kawe ;-) lubię takie dni.
Cos ostatnio słaba jestem i @ mi się spóźnia. Ale test już robiłam. Negatywny wynik. Jak mie nie przejdzie to pójde w przyszłym tygodniu do gina.

Poczytam zaraz co u Was
Miłego dnia!

Do góry