reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej!

A ja pobyłam dwa dni w pracy i od jutra na zwolnieniu. Byłam z Filipem u lekarza i dostał antybiotyk i pectodrill. Normalnie walczyłam z jego glutami od miesiąca i nic nie przechodziło, więc poszliśmy na konsultacje. No i niestety bez anty się nie obejdzie. Filip nie gorączkuje ani nic, tylko te smarki i potworny kaszel. JUż na widok fridy dostaje spazmów i woła, "mama tuty (czyt. gluty) nie".
Jutrzenka, ja mam takie samo postanowienie jak ty.Tylko, że ja muszę zrzucić gdzieś 4kg, bo się spasłam w święta.
Kata, też mam nowego browna, ale czytam teraz "kochanice króla". Zakochałam się w dynastii Tudorów, także teraz czytam powieści historyczne o tamtych czasach, hehehe...
Ewedja, Zaki cwaniaczek, hehehe:-):-)
Pryzy, zdrówka dla Ciebie.
Weroniczka, u nas też chodniki zawalone jak nie wiem, tylko koło bloków odśnieżone i sklepów, posesji.Reszta jest "niczyja". Jakby się coś stało, to można pozywać miasto...
Aga, jak Łukasz? Lepiej już jego zdrówko. Też muszę się rozliczyć, ale czekam jeszcze na pit z UW, bo miałam praktykantkę i mi uniwerek wypłacił pensję w wysokości, uwaga.... 100zł netto i muszę oczywiście się z tego również rozliczyć...
Elcia, idź idź z małą dolekarza. Ja zwlekałam i teraz muszę dać antybiotyk, bo na gluty i kaszel nic nie działa...
Paula,ty to możesz sobie pozwolić na "wpieprzanie", laseczka z ciebie,więc jak cię troszkę brzuszysko poboli to nic ci nie będzie. My mamy gorzej - nam rośnie sadło:-D:-D:tak::tak::tak:

I to by było na tyle moich wypocin. Może jeszcze coś napiszę później..

Ewedja w razie czego kupię wodery :-D:-D:-D:-D:-D
Tymczasem żyję nadzieją że takie do pół łydki mi wystarczą... :-D:-D:-D

Asia tak ostatnio patrzyłam to i u mnie tłuszczyku na brzuchu nie brakuje... :eek::-D

Stefankaaaa!!! Kiedy u nas tak pięknie będzie??? Chyba za 3 miesiące... :rofl2:

Pryzybela zdrówka dla Ciebie!!! :-)

hej
ja dziś w trasie...wróciłam niedawno,chłopaki siedzieli prawie od rana sami...musiałam pozałatwiać kilka spraw,i z dentystą i w moim zakładzie.ale wszystko gra.
Kuba nadal kaszle
zobaczymy jak z J bo jutro już idzie do pracy-koniec chorobowego.
no i do mnie się kaszel przyczepił.
w piątek jadę na wizytę u mojej babki od wątroby....ciekawe co powie???

Alex-hmm...jeszcze jeden deser...powiadasz...:-D;-):-p
Kata-no to matka..:-);-)-odkładaj już kasę pomału na weselicho-jak Ci się już chłopaki do córci garną :-D:-p
Anetko-oby wszystko było ok u Madzi-trzymam kciuki.
Elcia-zdrówka dla Oliwki.
Aga-dzięki że pytasz...;-)
Pryzy-zdrówka.
Ewedja-brawo dla Zakiego.
Baśka-dzięki za przesyłkę :tak:;-)
Asiu-a jak tam S.....???

Jutrzenka miałaś się odchudzać... :eek::-p:-D

Kasia a Ty chyba miałaś dużooo leżeć... :sorry::-p i coś Ci nie wychodzi bo tylko latasz i latasz... :-D a jak tam motylek w brzuchu? Daje znać?

Paula od jutra :-D:-D:-D dzis ostatki.
A fotki zimowe fajne, jaky minsk widziala, ze metrowe kupki sniegu wzdluz chodnikow :no::no:. A w niektorych miesjcach u nas jest tak po dwoch stronach, tak w tunelu :eek::eek:

zdrowka dla chorowitkow i nie wiec co jeszcze

reklama
Do góry