reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
a mnie to wczoraj chyba pogięło. Poszłam do tesco i kupiłam, dwie paki pampersów i pół miasta z nimi przeszłam do busa:szok::szok::szok: ale było warto bo była promocja 85 zł za dwie paczki 5 po 58 sztuk:tak::tak::tak:
a Łukasz strasznie kaszle całą noc pokaszliwał i płakał i dałam mu jednak ten antybiotyk bo miał mocno powiększone węzy chłonne i ten okropny odrywający kaszel:-(
magda- to może będziesz następna:-)
kasiamaj- nie martw się będzie dobrze:tak::tak: a jak się teraz czujesz?
wracam do pracy bo mam jej sporo:confused2::confused2::confused2:

reklama
dziewczynki, witam sie z wami z wisły!!!!!

niestety nie mam czasu poczytac co u was, ale sciskam was cieplo i musze przyznac ze tesknie za wami!!!!
my mamy sie swietnie, trenujemy, jeżdzimy na nartach, tańczymy break dance tak ze mamy wesolutko.

moi chlopcy w domu tez sobie radzą a z niusów to od soboty Paweł spi bez smoczka i podobno nie bylo źle!!!!! ostatnią noc juz nawet o niego nie pytał:tak::-)

dobra zmykam bo zaraz wyruszamy na stok

pozdrówka

Czołem babolki:-D

Kto chce mi zrobić kawki??

A wiecie, że ja ciagle jeszcze nie mialam @, ale to na pewno przez implant:tak: podoba mi sie ten skutek uboczny:tak:

Kasiamaj pytałaś ostatnio czy moja niunia grzeczna a więc baaaardzo:tak: Zasypia sama o regularnych porach, jak nie śpi to albo sobie leży albo siedzi z zabawkami, ogólnie nie musze nosić jej na rekach prawie wogóle:tak:
Tylko troszkę mało je ostatnio.

Weroniczka ja miałam dwie ostatnie noce takie same jak Twoje. Oli pozdziębiona, nosek zapchany i wypluwała smoczka żeby móc oddychać a za chwilę budziła się bo nie ma smoka:sorry: Dzisiaj chyba położę się z nią w salonie.

No dobra, nikt mi kawy nie chce zrobić to sama sobie zrobię:-(

Sylwia to i dla mnie zrób!!! Bo chyba masz ten fajny ekspresss.... :-D:-D:-D

Viki dziś o Tobie myślałam... Jak Ci tam na tym obozie :-) Ale jak wesoło to najważniejsze :-) I super że chłopcy sobie dzielnie radzą bez ciebie :-)

Aga to zaszalałaś z tymi pieluszkami... :-D ja teraz kupiłam pakę Pampers 6 to na dwa miechy starczy... :-D ile to w kieszeni zostaje..

Weronika jak dzień Ci mija? Trzymasz sie jakoś? Pewnie na kawkach....
i dzięki za info o Grzechotce... ;-)

Kata hehe to Kinia się nocami przełamuje do nocnika?... :-D

Magda już pokawkowałyście? :-) Może ten test za wcześnie zrobiłaś? :-p

Kasiamaj schizujesz, schizujesz... :-):tak:

Stefanka jak wasze katarki?:-)

Amelucha śpi, rodzice właśnie wrócili więc jestem wolna :-):-):-)

czesc matulki
ja wrocilam, zjadlam obiad i wypilam kawe.
nadal kichamm ale G juz lepiej wiec jestem zadowolona :))

zdrówka dla zakatrzonych, kaszlących i cierpiących

@ już jest już ponad tydzień spóźniona, więc chyba nie za wcześnie. Oby. Bo jakoś Wiktorek mi wystarczy na razie :sorry:

mama była poszła, wrócił Kris i zrobiliśmy wspólny obiadek a potem słodko zasnęłam, zeby zawiązać tłuszczyk ;-)

No to Pabluś dzielny a Mamusia może sobie spokojnie zdobywac stoki :tak:

Aga yśmy mieli takie pieluszki z tesco 2 tygodnie temu. wczoraj byliśmy i nie widzieliśmy :no:

Jedna zadowolona Stefanka to jeden radosny dzień :tak:

idę naprawiać z moim synkiem wieszak do papieru toaletowego ;-)

wlasnie ogladalam klan no i wiecie co ?? w tym serialu oni to sie ciagle urywaja z pracy?!
teraz ogladam plebanie hehe

nieodrodne dziecko swojej mamusi:
"ce bajke, pić i bułke i nie prze skadzaj mi mama"

ech

ostatnio Kris czytał na jakims forum audiofilów jak to jeden z użytkowników sprzedawał swoje kolumny podłogowe - jakiś super model. Był już umówony z kupcem na oglądanie. I w ostatnim momencie coś go tchnęło, żeby zaglądnąć do środka, a tam membrany poprzebijane. Pyta się swojej córeczki czy coś o tym wie a ona na to "tato tak fajnie robiło bam bam" :-):sorry: czyż dzieci nie są rozbrajające ;-)

i jeszcze mi się przypomniało, jak byla dzisiaj u nas moja mama, zapytała czy pije kawe, a Wiktor na to " baba ma kawe w domu" :eek::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej.
U nas dobrze. Po woli wszyscy wracamy do zdrowia. Alexowi trochę jeszcze skrzypi w oskrzelach po ataku astmy ale odpukać poza tym jest wszystko dobrze. Wczoarj byliśmy na szczepieniu i nawet nie płakał dopiero jak zobaczył jak pielęgniarka wyrzuca strzykawkę do kosza to zaczął.
Nie wiem co jeszcze
Kasiumaj - wszystko będzie dobrze i nie martw się na zapas. Weroniczka ma rację - jak wczoraj cały dzień bobasek szalał to dziś musi odpocząć.
Magdalenka - a może Wiktorek by już chciał towarzystwo;-)
Viki - kochana to Ty rzut beretem ode mnie jesteś :-)
Aga - ja zaczęłam ostatnio kupować te nowe pampersy z tesco w zielonym opakowaniu - są rewelacyjne - duża paka 32.99 i wytrzymują całą noc bo tylko na noc Alex ma zakładane.

Dla pozostałych - pozdrowionka i zdróweczka

Ostatnia edycja:
Do góry