reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Weroniko-no to macie nowych sąsiadów-oby okazali sie mili i uprzejmi-bo jak mówisz wychowani są :-D;-)
ja też bedę miała wolne bo J usypia Kubcia-zobaczymy jak dziś minie noc....:baffled:-aż sie boję że znów będzie lament i marudzenie.

jak mi Kuba odpadł po południu -to spał bez pieluszki (bo w sumie zapomniałam mu założyć) i wytrzymał :tak:-nie zalał nam łóżka.

dziś c.d nocnego odstawiania Kuby od niekapka...

reklama
u nas w domu kubki niekapki poszły w odstawkę. Małgośka w poniedziałek ostatni raz piła z takowego i teraz pije już tylko z normalnego kubka :tak::tak::tak::tak::tak:
No i do tego pięknie załatwia się na nocniczek:tak::tak::tak::tak:

no to brawo dla Małgośki
u nas nie da rady z normalnym kubkiem-przynajmniej na razie...musze niekapek zastąpić bidonem,bo i tak budzi sie na picie nocne -potem zobaczymy.
jestem zadowolona bo ładnie słucha że ma sie napić i oddać mamie kubeczek,może nie będzie tak zle...
oby.

maluch mnie smyra tak delikatnie.:-)

Ale fajnie... to jest cudowne uczucie takie delkiatne ruchy dzidzusia. Ach... troszkę zazdroszczę:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Hej hej gdzie jesteście?? Nudzę się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Weroniko-nie nudź się łyknij sobie :-D
images

ale ta dzidzia leniwa...trochę poruszyła się gwałtownie bo kichnęłam :-D-chyba sie wystraszyła...na razie to takie gilgotanie delikatne...ale odczuwalne.:-)

hejo z wieczora

nie wiem czy cos napisze bo zaraz pekne, cos mnie skusilo zeby zjesc zimne nozki i wszamalam cala mala saleterke i zaraz wybuchne tak sie najadlam

moze potem cos wiecej skrobne :baffled::baffled::baffled:

reklama
Weroniczka prawie ;-)

Alex a co zazdroscisz :-p:-p:-p

Magda81 witaj, moj synek tez urodzil sie 19.12 i tez ma na imie Kubus :-)

Kasia ale Ci fajnie z tymi ruchami, niedlugo i ja sie chyba wezme z robote a nie tylko dla przyjemnosci ;-):-D

Dotka, Pryzybelka R tez ma 10 letnia chrzesnice. Na gwiazdke chciala dostac film i muzyke z filmu Hannah Montana 3. Dostala tez bo chciala pamietnik poduszke z hanna montana. Poza tym to Simsy i wszystko z Hanna Montana. A ona lubi tez zakladac jakies torebki i w nich chodzic po domu, to taki wiek maly elegantek ;-):-). A druga sisotrzenica R to oprocz tego co wyzej to jeszcze chciala psa Yorka (w sumie to drobiazg ;-):-D:-D:-D tylko w kosmicznejcenie:-D) i telefon Motorolla :-D:-D

wiecej grzechow nie pamietam :sorry2::sorry2::sorry2:

reszta niech mi wybaczy cmok cmok

Do góry