reklama
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
heloł dziewczynki:-)
basia- fajna fryzurka, ale chyba trzeba dużo czasu poświęcić na układanie
kasiamaj- to ci się narazie upiekło od dentysty
jutrzenka- to dzisiaj się lenisz;-)
a ja mam jakiegoś nerwa nie wiem czemu wszystko mnie denerwuje
basia- fajna fryzurka, ale chyba trzeba dużo czasu poświęcić na układanie

kasiamaj- to ci się narazie upiekło od dentysty
jutrzenka- to dzisiaj się lenisz;-)
a ja mam jakiegoś nerwa nie wiem czemu wszystko mnie denerwuje

dotaZ
Fanka BB :)
dzien dobryyy:-)
brzusio mnie boli....;-) ale przejdzie pzreciez nie ma co narzekac!;-)hihi
Paula ostrzegałaś mnie i mam

Jutreznkooooo ale ale ale ja....

hej Aguś!!!ładnie??;-)
udanego dnia i oby Was nie zasypało
;-)
ps. to ulubiona emotka mojego Mufinka

stoi przed lapkiem i tak robi głowką hihi

brzusio mnie boli....;-) ale przejdzie pzreciez nie ma co narzekac!;-)hihi
Paula ostrzegałaś mnie i mam

Jutreznkooooo ale ale ale ja....

hej Aguś!!!ładnie??;-)
udanego dnia i oby Was nie zasypało

ps. to ulubiona emotka mojego Mufinka

hej
a ja mam dzisiaj dół :-(
kumpela drugi raz poroniła i jutro ma zabieg :-(
kurde, już tyle się starają i klapa...
za oknem świata nie widać
ale co zawieje to i zamiecie nie ;-)
nie smęcę już...
kacha fajowo, że tak szybko jesteście w domu! a mama niech się zajmie tym czym ma się zająć ;-) i niech cię nie denerwuje a najlepiej niech wyjedzie
viki to taki jak ma mój braciak
a miałaś w komplecie turboszczotkę? bo on nie ma ale póki co nie ma dywanów ;-) a ciekawa jestem jak to to się sprawuje :-)
pryzy odnoście twojego wcześniejszego posta. też zauważyłam, że jak rozmawiam z młodą jak z dorosłą to idzie się dogadać ;-) sposobem trzeba i na spokojnie. to prawda, że dzieci uczą nas cierpliwości
jutrzenka co sobie dzisiaj zaplanowałaś? starczy ci dnia? ;-):-)
paula a jak martyna i amelka?
aga może pms? ;-)
a ja mam dzisiaj dół :-(
kumpela drugi raz poroniła i jutro ma zabieg :-(
kurde, już tyle się starają i klapa...
za oknem świata nie widać
ale co zawieje to i zamiecie nie ;-)
nie smęcę już...
kacha fajowo, że tak szybko jesteście w domu! a mama niech się zajmie tym czym ma się zająć ;-) i niech cię nie denerwuje a najlepiej niech wyjedzie

viki to taki jak ma mój braciak

pryzy odnoście twojego wcześniejszego posta. też zauważyłam, że jak rozmawiam z młodą jak z dorosłą to idzie się dogadać ;-) sposobem trzeba i na spokojnie. to prawda, że dzieci uczą nas cierpliwości

jutrzenka co sobie dzisiaj zaplanowałaś? starczy ci dnia? ;-):-)
paula a jak martyna i amelka?
aga może pms? ;-)
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
hej
hmmm urlop, mialam w planach pospac do 8, wyszlo jak zawsze czyli obudzilam sie jak do pracy po 6, jeszcze zanim R budzik zadzwonil.
Potem mysle poleze sobie do 8 az kuba wstanie i znowu ZONK, R sie zakopal u nas przed domem, tyle jest sniegu ze samochod tak krzywo na boku stal bo go sciagnelo z drogi i siadl. Wiec tuz przed 7 zawolal mnie zebym wsiadla i probowala jechac a on bedzie pchal. No i wyjechalam ale juz nie polezalam
. Niby sie polozylam na dole w ubraniu ale to juz ni to samo, poza tym pilnowalam zeby mi kominek sie dobrze zapalil i bylo po spaniu.
Viki ja jestem na gg jak kuba w lozeczku jest czyli tak ok 21, jak bede mogla to pomoge
Kata hmmm co sobie zaplanowalam, poza leniuchowaniem to nic
, a tak powaznie to kuba mnie zaplanowalam sobie do zabawy od rana, odkad zeszlismy na dol musialam myc samochody, to jedna z jego ulubionych zabaw, bierzemy mokra chusteczke i myjemy auta, a jak przestane to on ciagle mama byjesz mama byjesz 

Teraz zeby do Was napiasac przekupilam go prazynkami

A Twojej kolezance serdecznie wspolczuje, to przez to 2 razy przechodzilam, mam nadzieje ze trafi na dobrego lekarza ktory jej pomoze.
Ja trafilam do wlasciwego i przy duzej ilosci lekow podtrzmujacych (Luteina i Duphaston) i zastrzykach z Fraxiparine przez 9 mcy
sie udalo. A ona ma cos stweirdzone dlaczego tak sie dzieje, brala jakies leki? jak szybko traci te ciaze??. Moze niech pojdzie do innego lekarza.
Wiesz sa rozni specjalisci, ja 2 ciaze chodzilam do innego lekarza, to nic madrego sie nie dowiedzialam, zadnych lekow czy dodatkowych badan. Jak trafilam do tego drugiego (dostala na niego namiary R brata zona bo po ciazy pozamacicznej chciala trafic do dobrego lekarza i polecic im go jakis znajomy kardiolog) to od razu seria badan z krwii leki od poczatku (ja mialam plamienia juz tydzien po tescie ciazowwym wiec od pocatku ciazy praktycznie), wizyty co 2 tyg z usg lezenie plackiem (doslownie, tylko do lazienki i lekarza chodzilam) przez pierwsze 10 tyg, zreszta pozniej tez po brzuch mi twardiach i szyjka sie skrocila ale sie udalo.
Naprawde zycze jej z calego serca aby wreszcie sie udalo bo doskonale wiem co przechodzi, az mi sie teraz lezka w oku kreci jak o tym pisze bo dla mni to ciezki okres byl :-
-
-(
Dotka wez sobie cos na ten brzuszek i pomoze, a Kuby ulubiona emiotionka to ta z jezkiem, stoi przy mnie i wyciaga jezyk

i jeszcze tak potrzasa glowa jak ta wkurzona 

.
A i moglabys mi podac jeszcze raz swoj nr tel bo jak dostalam sms w Swieta z K telefonu to niechcacy nadpisalam jego numer na Twoj i jego mam a Twojego nie ;-)
Stefanka licza sie checi

nastepnym raze sie poprawi :-)
Paula jak Twoja sikawka ;-)
Ewedja zdrowka
, u nas nie ma problemu narazie z chorowaniem odpukac ale przez te mrozy nie chorujemy, nawet kataru nie mamy, hmm choc jeden plus 
Aga to walnij ta robote i idz do domku
i tyle bo maly sep stoi z ksiazka i mowi isias isias tzn czytaj czytaj
zreszta juz i tak naskrobalam tyle ze nikt nie przeczyta.
odezwe sie potem paaaa
hmmm urlop, mialam w planach pospac do 8, wyszlo jak zawsze czyli obudzilam sie jak do pracy po 6, jeszcze zanim R budzik zadzwonil.
Potem mysle poleze sobie do 8 az kuba wstanie i znowu ZONK, R sie zakopal u nas przed domem, tyle jest sniegu ze samochod tak krzywo na boku stal bo go sciagnelo z drogi i siadl. Wiec tuz przed 7 zawolal mnie zebym wsiadla i probowala jechac a on bedzie pchal. No i wyjechalam ale juz nie polezalam

Viki ja jestem na gg jak kuba w lozeczku jest czyli tak ok 21, jak bede mogla to pomoge

Kata hmmm co sobie zaplanowalam, poza leniuchowaniem to nic

Teraz zeby do Was napiasac przekupilam go prazynkami

A Twojej kolezance serdecznie wspolczuje, to przez to 2 razy przechodzilam, mam nadzieje ze trafi na dobrego lekarza ktory jej pomoze.
Ja trafilam do wlasciwego i przy duzej ilosci lekow podtrzmujacych (Luteina i Duphaston) i zastrzykach z Fraxiparine przez 9 mcy

Wiesz sa rozni specjalisci, ja 2 ciaze chodzilam do innego lekarza, to nic madrego sie nie dowiedzialam, zadnych lekow czy dodatkowych badan. Jak trafilam do tego drugiego (dostala na niego namiary R brata zona bo po ciazy pozamacicznej chciala trafic do dobrego lekarza i polecic im go jakis znajomy kardiolog) to od razu seria badan z krwii leki od poczatku (ja mialam plamienia juz tydzien po tescie ciazowwym wiec od pocatku ciazy praktycznie), wizyty co 2 tyg z usg lezenie plackiem (doslownie, tylko do lazienki i lekarza chodzilam) przez pierwsze 10 tyg, zreszta pozniej tez po brzuch mi twardiach i szyjka sie skrocila ale sie udalo.
Naprawde zycze jej z calego serca aby wreszcie sie udalo bo doskonale wiem co przechodzi, az mi sie teraz lezka w oku kreci jak o tym pisze bo dla mni to ciezki okres byl :-
Dotka wez sobie cos na ten brzuszek i pomoze, a Kuby ulubiona emiotionka to ta z jezkiem, stoi przy mnie i wyciaga jezyk

A i moglabys mi podac jeszcze raz swoj nr tel bo jak dostalam sms w Swieta z K telefonu to niechcacy nadpisalam jego numer na Twoj i jego mam a Twojego nie ;-)

Stefanka licza sie checi

Paula jak Twoja sikawka ;-)
Ewedja zdrowka

Aga to walnij ta robote i idz do domku

i tyle bo maly sep stoi z ksiazka i mowi isias isias tzn czytaj czytaj
zreszta juz i tak naskrobalam tyle ze nikt nie przeczyta.
odezwe sie potem paaaa
kasiamaj
mama 2007/2010
hej
u nas sypie i sypie...
a ja muszę dziś do sklepu pojechać...poszukać coś dla taty i sis na ur.
dziś J w domku :-)
Dotka-;-)
Kata-smutne...:-(
Viki-my mamy blat z połyskiem,a raczej mieliśmy...bo sie wytarł

Elcia-mam pytanie do Ciebie-jak odzwyczajałaś Oli od nocnego pampka???(bo chyba mała już nie śpi w pieluszce o ile dobrze pamiętam?)
na razie to na tyle.....
miłego dnia.;-)
u nas sypie i sypie...
a ja muszę dziś do sklepu pojechać...poszukać coś dla taty i sis na ur.
dziś J w domku :-)
Dotka-;-)
Kata-smutne...:-(
Viki-my mamy blat z połyskiem,a raczej mieliśmy...bo sie wytarł

Elcia-mam pytanie do Ciebie-jak odzwyczajałaś Oli od nocnego pampka???(bo chyba mała już nie śpi w pieluszce o ile dobrze pamiętam?)
na razie to na tyle.....
miłego dnia.;-)
Paula21
Grudzień '07
Hej!
Ja tak troszkę egoistycznie tylko o sobie bo zaraz mam klientkę...
No więc dziś 3 dzień odpieluszkowania i... Od rana Jula sama woła
:-):-):-)
Nie zapeszam bo pewnie i tak będzie jeszcze lała ale mała iskierka nadziei.... :-):-):-)
Ja tak troszkę egoistycznie tylko o sobie bo zaraz mam klientkę...
No więc dziś 3 dzień odpieluszkowania i... Od rana Jula sama woła

Nie zapeszam bo pewnie i tak będzie jeszcze lała ale mała iskierka nadziei.... :-):-):-)
jutrzenka ona roni ciąże w 10-11 tyg. :-( nie plami, nie ma żadnych złych objawów ale nie może utrzymać :-( ponoć chodzi do jakiegoś specjalisty ale chyba znowu zmieni
najgorsze jest to, że ma słabą psychikę bo bardzo chce mieć dziecko a wiadomo jak z tym jest kiedy się bardzo chce
ech... na razie nie chce rozmawiać a ja nie pytam... za jakiś czas pewnie opowie co się tak naprawdę stało...
kasia moja kumpela odpielusza nocnie swoją ponad 3-letnią córeczkę ;-)
folia lub ręczniki pod prześcieradło, wysadzanie na nocnik lub kibelek w nocy kiedy się kręci i mało picia przed snem. wpadki się zdarzają ale to normalne
paula brawo dla julci! :-)
aaaa viki poczytaj o tych meblach na forum muratora
tu masz przykładowy wątek: Meble kuchenne na wysoki połysk- użytkowanie - Zobacz temat :: Murator świeżutki jak bułeczka z piekarni

kasia moja kumpela odpielusza nocnie swoją ponad 3-letnią córeczkę ;-)
folia lub ręczniki pod prześcieradło, wysadzanie na nocnik lub kibelek w nocy kiedy się kręci i mało picia przed snem. wpadki się zdarzają ale to normalne
paula brawo dla julci! :-)
aaaa viki poczytaj o tych meblach na forum muratora
tu masz przykładowy wątek: Meble kuchenne na wysoki połysk- użytkowanie - Zobacz temat :: Murator świeżutki jak bułeczka z piekarni

hej
kata poczytałam
dzieki
chyba zdecyduje się na połysk;-)
jutrzenka mam nadzieje ze uda mi sie wieczorem byc, bo jade dzis na zakupy, panele, płytki itp wiec moge troche pozno wrocic, ale jakby co to zadzwonie na kom;-)
paula trzymam kciuki za jule!!
a u nas wciaz sypie i sypie...juz mam dosc tej zimy
kata poczytałam

chyba zdecyduje się na połysk;-)
jutrzenka mam nadzieje ze uda mi sie wieczorem byc, bo jade dzis na zakupy, panele, płytki itp wiec moge troche pozno wrocic, ale jakby co to zadzwonie na kom;-)
paula trzymam kciuki za jule!!
a u nas wciaz sypie i sypie...juz mam dosc tej zimy

reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
hejka.
Ale mi ostatnio weny brak

a wieczorami maluję dzieciom biurka i nie mam czasu odezwać się do Was.
U nas dzieci już zdrowe

więc noce mamy przespane i nie zasypiam w dzień na stojąco

Po za tym wróciliśmy do normalnego trybu życia bo Stasiowi skończyły się ferie 

Co do odpieluszkowywania w nocy to powiem Wam że ja jakoś ztym problemów nie miałam przy żadnym z chłopców. W momencie jak kończyli chodzić w pieluchach w dzień w nocy przestawali sikać

Ale mam jedną zasadę której twardo się trzymam. Po 17 nie ma nic do picia po za mlekiem

i skutkuje bardzo

Ale mi ostatnio weny brak

U nas dzieci już zdrowe

Co do odpieluszkowywania w nocy to powiem Wam że ja jakoś ztym problemów nie miałam przy żadnym z chłopców. W momencie jak kończyli chodzić w pieluchach w dzień w nocy przestawali sikać