reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Baśka to pokaż fryzik ;-)

Stefanka a co dobrego jadłaś?:-)

Kacha cierpliwości :-) W razie czego przełóż im bilety na inny termin... :-D;-)

Dota uważaj sobie z tymi prognozami bo wiesz Jutrzenka lubi rządzić i jeszcze bana dla Ciebie załatwi u admina.. :-D:-D:-D

Kasia... ale artykuł... :szok: ciekawe czy tego nie wymyślili...

Aga jak woła to dobrze ;-)

Wyskoczę psa zawołać bo łajdus uciekł... :baffled::wściekła/y:

reklama
Hejka!
I ja sie dopiero witam, bo od rana tesciowa u mnie byla i tylko mi sie udalo lekko podczytac...
Cos mi mloda troche goraczke podlapala i nie wiem czy od kuzynki czy co, bo narazie innych objawow brak...
Kacha... cierpliwosci! :) I delektuj sie bliskoscia z corcia :) Ciekawa jestem jak Olis reaguje na obecnosc nowej lokatorki w domu :tak:....
A Stefanka chyba jeszcze na kolacje zostala hehe:-D...
Dobra zmykam tez cosik porobic poki mloda spi, bo chlop glodny z roboty wroci :)

hejo

Stefanka co jadlas ?? my dzis tez mamy dzien lenia i poszlismy na pizze :tak::tak:

Paula od razu rzadzic, ja po prostu dbam o lad i porzadek

Pryzybelka zdrowka dla corci

Dotka 1 żółta kartka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kacha hej hej pogon ta rodzinke i wracaj do nas :tak::tak:

Kasia bidulko tez mnie tak zalatwili na tescie glukozy wrrr:no::no:

Basia pokaz nowa fryzurke

a ja jutro mam URLOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

R ma sluzbe a ze mam ciagle nie zrobiony woz to bierze moj a ja zeby nie kombinowac nie ide do pracy :-):-):-), ach poleze do 8 rano :tak:

Więc miało być tak jak na zdjęciu na dole ale trochę się przeraziłam i jest trochę dłuższe - fotki wrzucę jutro jak szwagierka mnie pocyka ;-)
Miłego wieczorku i dobranoc.

Załączniki

• 122.jpg
    122.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 52
Sylwia :-D:-p:-D

Baśka fajna to fryzurka. Ja myślałam ze Ty całkiem na krótko zaszalałaś... :-D

Pryzybelka zdrówka dla Kajuni :-):tak:

Młoda jeszcze łazi... ta to ma zdrowie...:szok::-D dziś cały dzień była u nas moja chrześnica. Ale się dziewczynki wybawiły.. :-):-):-) super. No i Werka była dobrym instruktorem siusiania... :tak::tak::tak::tak: Jula sama na kibelek wchodzi... hehe ale jak... :-D:-D:-D jakoś dookoła. Jutro może nagram to się pośmiejecie... :-D:-D:-D

witam sie i ja:tak:

Baska fryzura fajna ale trzeba miec proste włosy:tak:
paula trzymam kciuki za kibelkowanie julki no i zycze cierpliwosci i konsekwencji w działaniu;-)

kasia dobrze ze wyniki J są ok

jutrzenka to mowisz ze jutro się byczysz:-pa ja mam do ciebie sprawe ale to jutro na gadu sie odezwe;-)

kacha ciesz sie corcią i odsypiaj w wolnych chwilach a jak juz znajdziesz czas to napisz nam jak Olis reaguje na nowego czlonka rodziny, no i jak tam malutka:tak:

pryzy zdrówka dla córci:tak:

kata pytałas o odkurzacz - tak -kupilismy zelmera syriusa 1900 - fajny jestem zadowolona:tak:

a i mam pytanie czy ktoras z was ma w kuchni błyszczace meble?tzn chodzi mi o fronty lakierowane nie matowe....no czy nie zostają na tym paluchy..no wiecie...

o prosze i viki nawet sie odezwala :)) kiedy jakies fotki wrzucisz domku ??
paula J ugotowal full wypas obiad z pieczonymi udkami z kurczaka tylko do mizerii dodal slodka smietane hehehe
nie odzywalam sie bo nie moglam sie ruszyc!

reklama
kobietki ja pojawiam sie i znikam, grypa mnie bierze juz trzeci raz tej zimy, mam dosc,

paula jak o julii czytam to mam straszna chec na odpieluchowywanie i moze sie zbiore

odezwe sie jutro a teraz ide sie wygrzac

Do góry