reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
asia- no to ciekawie masz z Filipkiem, jakoś sobie nie potrafię tego wyobrazić jak tą kupę łapiesz w locie. Nie wiem co ci poradzić:no::no::no:
jurzenka- chyba więcej plusów ma to prywatne przedszkole, a jak do ceny państwowego dojdzie jeszcze koszt innych zajęć to różnica nie będzie wielka :sorry2:
:szok:

Ale tak a`propos gadania i tlumaczenia... mi sie wydaje ze te nasze dwulatki juz duuuzo rozumia z tego naszego gadania.
mi to się wydaje ze Łukasz więcej rozumie niż M.;-):-D:-D
kasiamaj- to super wieści że badania J, ok. A co do kremów to ja od 4 miesiąca smarowałam się zjaką na rozstępy i jeszcze coś na biust miałam dla kobiet w ciązy i matek karmiących ale nie pamiętam jak to się nazywało:sorry2:a na całe ciało dobre są też oliwki dla dzieci albo Oilatum do kąpieli
paula- ja tez jakoś nie jestem przekonana do balsamów z avonu, są mocno chemiczne:sorry2:a u nas ostatniio coraz częściej siku i kupa w nocnik ale po domu chodzi w pampersie, czasem zawoła a czasem sama go sadzam i zrobi:sorry2: odpieluchowanie na poważnie będzie latem:sorry2: i tak ja Łukasza narazie nie wysyłam do przedszkola:sorry2:
alex- niezłe zdjęcie:szok::-D

reklama
dzień dobry
byłam na pobraniu krwi,i tak mi babka żyłę rozwaliła że mam wielkiego siniaka.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jeszcze przed 14-tą mam tylko wizytę u dentysty i mogę wracać do domu-.zaplanowane sprawy załatwione.
byłam też na rozmowie z szefem w sprawie dalszej umowy.
kupiłam sobie mleczko dla dzieci intensywnie nawilżające -zobaczymy???
rany ale mam dziś apetyt..........:szok::szok::szok:

miłego dnia.
czytałyście....
http://www.mamazone.pl/artykuly/mamy-glos/newsy/2010/9-latka-urodzila-dziecko.aspx

EDIT-do dentysty nie idę...;( wody nie mają w przychodni.....

Ostatnia edycja:
hej!

Ale mi się nic nie chce... Wróciłam z miasta i się zmęczyłam. Pranie się robi, ja jem jabłko i popijam kawką. Szkoda tylko, że jeszcze muszę prasować. Jak ja tego nie cierpię.

Kasiamaj, brak wody uratował cię przed dentystą-sadystą. :-D;-)A artykuł niezły - jak będzie miała 29 lat to jej syn 20, hehehe... Tragedia...

HOP hop!! Melduję się że żyję ;-).
Alex trochę ma katar i pierwszy raz się z tego cieszę, bo mogłam zostać w domu.
Siedzę, narobiłam porządki w domu, klachy z sąsiadką tylko muszę jeszcze poczytać co u Was chociaż najważniejsze już wiem - Jessi już jest :-D:-D.
U nas wszystko dobrze. Alex szaleje, w dzień już bardzo rzadko śpi no i woła na nocnik. Czasem mu się jeszcze zdarzy że się posiurka ale to z reguły jak jest bardzo zajęty zabawą lub bajkami.
Idę poczytać co u Was....

I JA MOWIE:DZIEN DOBRY:-):tak:

widzialyscie: (Jutreznka to nie dla Ciebie)
Meteorolodzy ostrzegają: śnieg zasypie całą Polskę - Wiadomości - WP.PL

to juz chyba zadna nowosc,niee?ostatnio pełno tylko takich wiadomosci pogodowych... jak zima to taka z prawdziwego zdarzenia...ale wiecie co?moze to taka zima stulecia i za kilkanascie lub kilkadziesiat lat bedziemy ją wspominały i mowiły:
w 2010 roku to była zima!;-)

cieplutko pozdrawiam to byłam ja-dotaaa;-):tak:

Hej Dziewczynki :-)
Ślicznie dziękujemy Wam za wszystkie gratulacje :-) Młoda jest boska, ale w nocy daje tak czadu, że nie wiem jak ja funkcjonuję:baffled: Chciałam Was nadrobić i być już na bieżąco, opowiedzieć wszystko i w ogóle więcej napisać, ale przy mojej matce się nie da. Mówię Wam, tak mi moja matka siada na psychikę, że nie marzę o niczym innym niż, żeby w końcu wyjechała. Mam jej serdecznie dość:no:

hej Kacha:-):-):-) to odpocznij sobie a bb sie nie przejmuj...nadrobisz...teraz ciesz sie swoją ślicznotką:tak:
a ta Twoja mama długo jeszcze u Was bedzie?:sorry2:

Kacha - pociesz się faktem, że przyjechała tylko na 2 tygodnie i większość z tego czasu już minęło. Trzymaj się dzielnie - jednym uchem wpuszczaj, drugim wypuszczaj. Będzie dobrze...Musisz być silna!!

Zapomniałam - ostatnio stwierdziłam że skoro w moim życiu zaczęły się zmiany to fryz też trzeba zmienić - ścięłam się na krótko.

reklama
hej
dotarłam do domu-choć z wielkim trudem...
ale już jest ok.
u nas już zaczęło sypać....
Kacha-odpoczywaj.;-)
Asia-no może i uratował...ale co się odwlecze.....:zawstydzona/y:
Baśka-hej.zaraz wskoczę do Ciebie na picasa.;-)

Do góry