reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

u nas tez sloneczko ale dzieciaki nie moga jeszcze na dwór wyjsc a to dobija i nas i ich..bo ilez mozna w domu siedziec....

no ale my na 15 jedziemy ogladac dom,....mam nadzieje ze bedzie taki jak na zdjeciach;-)

reklama
Viki miłego oglądania domu i, żeby okazał się taki jak na zdjęciach :tak:
Sylwia od razu Marcelkowo paluszki ;-) Pewnie sama okno pobrudziłaś :-p:-D
Stefanka
u nas nie wiało za to koty nocne koncerty dawały :tak: Oszaleć z nimi można, przyłażą na podwórką, drą się jak dzieci i za nic w świecie nie chcą sobie odpuścić tego przyłażenia :sorry:
Miłego dzionka Dziewczynki :-)

hej
tak się naczytałam że to co napisać miałam zapomniałam...:-D:-D:-D
my u dziadków-mój J walczy ze świnią a my się byczymy-potem będziemy się szyneczkami objadać :-D:-p
byliśmy na małym spacerku...młody teraz śpi
-chwila spokoju.

a ja czekam bo do nas zaraz goscie przyjada, tak niespodziewanie wiec w biegu sprzatalam, pojechalalam kupic cos do jedzenia bo nie zdazylam nic sama zrobic;-);-)

Viki pokaz fotki tego domku to tez obejrzymy :tak:

Stefanka odczep sie od mojego wiatrołapu :wściekła/y::wściekła/y:. Po prostu sie nie znasz !!!!!

Jutrzenka Stefanka Ci po prostu zazdrości tego wiatrołapu i tyle. Też chciałaby poczuć wiatr we włosach. Po za tym jej by się przydał bo przypominam że Stefanka już kiedyś deklarowała dłuższy okres nie mycia się i gdyby miała taki wiaterek w domu to by ją wietrzył bez wychodzenia na pole:eek::eek::eek:

kupiłyśmy kebaba z sis-i strasznie był niedobry-jakiś stary-poszłam oddać.
a ta mnie zapewnia że świeżutkie mięsko wczoraj przywieżli
blllleeee-już chyba więcej nie kupię żadnego.
Jutrzenko-udanej imprezki.

Ale się wystałam dziś w kuchni, ło matko. Tyle ciasta mi wyszło na naleśniki, że szok. No i musiałam to wszystko usmażyć.

Viki, i jak domek?? Mam nadzieję,że okazał się taki jak na zdjęciach:tak::tak:
Jutrzenka, miłego goszczenia się. A jakie zabawki kupiłaś na nocnych łowach?
Kasiamaj, może ci się smak zmienił i dlatego ten kebab ci nie smakował...;-)
Kata, pozazdrościłam Ci i sama zachorowałam na serię "Pana Samochodzika". Na razie kupuję "Sagę rodu Forsyt'ów" no i czytam też, heheh. Ale samochodzik w dalszych planach:tak::-DNo i przeczytałam wszystkie części Rozlewiska i żałuję, że nie ma więcej.

Gdzie jesteście, bo nie mam z kim pogadać?

reklama
Asiu-usmażyłaś wszystkie-a kto to zjadł???:-D:-D:-D
nie tylko mnie ten kebab podpadał....moim rodzicom też wydał się stary-tylko że oni swoje mięso wyrzucili (dla piesków)i zjedli tylko bułę z surówkami ,a ja poszłam całego oddać-zwróciła mi kasę.

ja jestem ale chyba w tej chwili tylko ja......:-):-p

nie wiem jak długo zajdzie jeszcze z tą świnką...już mi się chce do domu.

Do góry