reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Mam normalnie dooooooość:wściekła/y: Oliś tak mi dał dzisiaj popalić, że w końcu nie wytrzymałam i wydarłam się na Niego, żeby się zamknął :-( Aż mi teraz głupio, ale po prostu nie wytrzymałam :-( Darł się pół dnia i nic mu nie pasowało, w końcu wzięłam go na ręce i nastała cisza, a jak tylko go odłożyłam to znowu wrzask. Kurcze nie mam siły trzymać go ponad godzinę na rękach:-( Kłucie mi troszkę przeszło, ale po noszeniu Młodego wróciło ze zdwojoną siłą :-( Nie wyrabiam normalnie:-(

Pryzybelka witaj, witaj ;-):-)
Asieńko Ciebie również miło widzieć:-D
Zresztą Was Wszystkie :-)
Zmykam, bo mam mózg z deka zlasowany i już nie myślę nawet :sorry:

reklama
Witam wtorkowo.

I znów idziemy dziś na karate. I znów mi się tam iść nie chce. I znów dzieciaki dadzą mi w kość czekając na Stasia zwłąszcza że Tadek nie chciał iść sppać i już dziś nie będzie miał kiedy tego zrobić. Na szczęście jutro święto i mąż będzie w domu cały dzień. Na szczęście jutro nie będę musiała gotować bo idziemy do teściowej na obiad. Na szczęście nie będziemy się nudzić bo idziemy jutro po obiedzie do fajnych ludzi na imprezkę urodzinową ich córki:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: Jak dobrze że będzie jutro;-);-);-);-);-)

A ja przed chwilką zakupiłam prezenty dla moich dziabongów na 6 grudnia:tak::tak::tak::tak::tak: Tzn. te główne prezenty bo jeszcze muszę dokupić mniejsze, dodtkowe:tak::tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny czy któraś z Was robi zakupy w Smyku? Bo mam bon rabatowy do tego sklepu na 20 % i ja go nie wykozystam i mogę którejś z Was go oddać:tak::tak::tak::tak:

hej
nudno tak w tym domu siedzieć heheheh:-D:-D:-Dnudzi mi sie i jak nic nie robie to juz całkiem mnie leń dopada :-D

a kuba wczoraj zaczał mowić elmo i teraz chodzi i gada w kółko elmo elmo elmo :-D:-D

dzień dobry
ja tylko na chwilkę
bo spadamy na spacer-choć pogoda niezbyt ale nie chce mi się w domu zamulać.
Kuba marudzi-może jak sie przewietrzy to mu przejdzie???
miłego dnia!!!!

Czesc:-)
Ja tez nic nie robie, bo leje jak z cebra i chyba dzis juz nie wyjde.....:sorry:

Pryzbela- witaj po dlugiej nieobecnosci....:-)

Zdrowka dla chorowitkow i milego dnia wszystkim:-)

hej

kurde t. ma dzisiaj wolne a mnie się wydaje, że to sobota :-D
założyłam młodej kalosze i poszli na spacer a ja wzięłam dłuuuuugą kąpiel :-p

asia właśnie miałam się pytać czy warto sięgać po następne części ;-) chyba se kupię bo się nie doczekam od kumpeli - nawet nie zaczęła :sorry:
pryzybela witaj kobieto! :-)
kacha a ty musisz olisia nosić? :sorry: a może pobawiłabyś się z nim na siedząco co? albo połóż się na boku obok na podłodze? kurde nie wiem co ci doradzić? piszę tak jak ja robiłam jak mnie plecy bolały i nie mogłam młodej dźwigać :-( i wyciszaj go może trochę, może mniej tych grających zabawek a więcej jakiś ruchomych typu mula z ikei, jakieś przyciski, kulki, książki w których coś można otworzyć, poruszać :sorry: jak muzyka to może jakaś spokojna w tle z wieży :sorry: ja bym chyba kręcioła dostała jak by mi te zabawki grały cały dzień :sorry: a kinia bywała nadpobudliwa i właśnie przez taką spokojną zabawę i tłumaczenie jest lepiej :tak:

reklama
:-):-):-) Hej!!! :-):-):-)

Pozmywałam, ogarnęłam mieszkanie i czekam na klientkę. Będzie koło 15.30-16... więc 3h pracy :-) troszkę grosza wpadnie :-):tak:

Dla wszystkich miłego popołudnia!

Kacha a Ty Kochana dbaj o siebie. I może tak jak Kata radzi. Wyciszaj Olisia. Jakieś turlanki, ćwiczenia. Lubi?

Do góry