reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzięki Dziewczynki za rady, Kata ja tak właśnie robię, że wszystkie zabawy z nim to na podłodze, żeby jak najmniej go nosić, tyle że siłą rzeczy od czasu do czasu przenieść go muszę. A wczoraj coś go opętało, że się uspokoić nie chciał i tylko na rękach była cisza. Niejeden raz już wpadał w histerię i po prostu olewałam takie jego zachowania, ale wczoraj przeszedł sam siebie. Olewanie nic nie pomogło, tak się darł, że aż mu jakieś zaległe gluty z nosa powychodziły i zanosił się tak jakby miał się zaraz udusić :sorry: Na szczęście dzisiaj (odpukać w niemalowane) jest ok, chociaż wolę nie zapeszać, bo wczoraj ok. 17 się zaczęło. W sumie to tarzanie po podłodze przy Olisiu to też jest sprawa niebezpieczna, bo Młody zrobił się taki cholernik, że najlepszą frajdą dla niego jest kopanie mnie gdzie popadnie i muszę się non stop osłaniać. Niby taki słodki blondasek, ale czort naprawdę z niego niezły. Na szczęście w czwartek mam z nim wizytę w klinice behawiorystycznej, zobaczę, może ktoś mi coś mądrego doradzi, chociaż na wiele nie liczę, bo tu dzieciom się na wszystko pozwala:cool2:
Idę się tarzać dalej, miłego dzionka Kobietki :-)

reklama
Witam wieczorową porą.
Ale dziś miałam koszmarny dzień. Jak to dobrze że już się kończy. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej.
Idę piec chlebuś na jutro.
A Wy co porabiacie?

o hej Kaska
hej Weroniczko

kurza gnat dużo nie musiałam czytać....bo dużo nie napisałyście :-p
u nas dziś kolejny zwariowany dzień......Kuba jakiś szalony-ostatnio za bardzo się rozruszał :-D:-D:-D

co tam jeszcze???
Jutrzenko-jak sie dziś czujesz???
Stefanko-hop hop......
co jeszcze komu????
:-p:-p:-p:-p:-p

uwaga pisze :-D:-D

najpierw co u mnie :-p:-p:-p, w pracy mialam dzis urwanie dupy wiec nie pisalam i nie czytalam. Poza tym bylam potem u dentysty brrrr i robilam 2 zeby na raz. Za jednym strachem dwa z glowy :-D. Jak sobie policze ile kasy juz wydalam a ile jeszcze wydam to mnie rzuca (zostaly mi 2 dziurki do zrobienia i bede wymieniac 3 stare plomby :eek::eek:). Ale zrobie i bedzie spokoj na jakis czas. Troche z mojej winy teraz mam tyle bo po ciazy jakas sie zeebrac nie moglam i tak sie zrobilo ze tyle kasy teraz idzie.

Weroniczka chwal sie co kupilas :tak::tak:. Ja tez jutro nie gotuje bo idziemy na imieniny do R brata :tak::-)

Grzechtoka i co robilas?? nudzilas sie ??

Kasia a po kim on taki szalony ;-):-D, a ja dzis dobrze, dzieki ze pytasz :tak:. To chyba byla chwilowa awaria zwiazana ze zjedzeniem czegos tylko nie wiem czego :eek:

Alex u mnie tez dzis deszczowow bylo bleeee

Kata ja tez myslalam ze dzis piatek, nawet sobie pomyslalam ze ma byc film na tvn i co z ta polska na dwojce :laugh2::laugh2: to poogladam

Paula Ty moj pracusiu :laugh2::laugh2:, ja tez posprzatam i te kilometry podlog pomylam :crazy:, nie lubie tego robic :crazy:

Kacha jak dzis nasz aniolek ;-)

jestescie kobiety ??

A ja sie obzeram milky wayami :-)

A my znow mamy guza.....:wściekła/y::wściekła/y: No ja sie zastrzele. Ten czort lata jak szalony, nawet nie patrzy przed siebie, tylko leci z odwrocona glowa.:wściekła/y: No to wiadomo, ze jak ktos tak pedzi jak wariat, to sie w cos uderzy.....:crazy: No normalnie guz na guzie u tego chlopaka....:wściekła/y::crazy:
A taki blondasek jak Olis Kachy, he he....:-D a to takie czorty....:rofl2:

reklama
jesteśmy-:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
Jutrzenko-jakie bazgroły!!!!!-ja tu taką kaligrafię walnęłam :sorry::-D:-p-fajnie ze już dobrze u Ciebie
Alex-ucałuj guzownika :tak:-oby wszystko ładnie sie pogoiło.

ale z was obrzeracze :-D:-D:-D i chlory :-D:-D:-D:-D

Do góry