reklama
dzięki babeczki chodzi ten mój bohater i mówi, że nie boli ale jak gdzieś zaczepi to sobie przypomina. plasterek ma to tak nie razi
kasiu aż mnie głowa zabolała jak napisałaś o kubie :-( jejku dzieci to twarde są jednak :-(
paula gdzie?? ja tam mieszkam
kacha współczuję :-( a oliś śpi ci w dzień?
elcia u nas też pięknie :-) wiosna wiosna ;-)
mała mi dzisiaj po 6 wstała ;-)
więc może ją położę jak wróci (jest u teściów) - wczoraj spała popołudniu ciągiem 3 godzinki a ja sobie nadgoniłam "dom..."
powiem wam, że ona nie jest już taka męcząca ;-) bardziej mi ciszy brakuje :-)
dziecka nie mam a jakiś baran wierci za oknem ;-) no i masz babo placek
kasiu aż mnie głowa zabolała jak napisałaś o kubie :-( jejku dzieci to twarde są jednak :-(
paula gdzie?? ja tam mieszkam
kacha współczuję :-( a oliś śpi ci w dzień?
elcia u nas też pięknie :-) wiosna wiosna ;-)
mała mi dzisiaj po 6 wstała ;-)
więc może ją położę jak wróci (jest u teściów) - wczoraj spała popołudniu ciągiem 3 godzinki a ja sobie nadgoniłam "dom..."
powiem wam, że ona nie jest już taka męcząca ;-) bardziej mi ciszy brakuje :-)
dziecka nie mam a jakiś baran wierci za oknem ;-) no i masz babo placek
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Hej.
A ja znów mam kiepsko przespaną noc. Małgośka przebudzała się co godzinę. Dlatego znów przede mną kiepski dzień. Wczoraj nic nie udało mi się w nocy odespać i łeb mnie bolał nieprawdopodobnie. Nawet ibuprom mi nie pomagał. Mam nadzieję że dziś będzie mimo wszystko troszkę lepiej.
Dobra nie przynudzam bo Małgosia mi zaraz aparat zniszczy.
A ja znów mam kiepsko przespaną noc. Małgośka przebudzała się co godzinę. Dlatego znów przede mną kiepski dzień. Wczoraj nic nie udało mi się w nocy odespać i łeb mnie bolał nieprawdopodobnie. Nawet ibuprom mi nie pomagał. Mam nadzieję że dziś będzie mimo wszystko troszkę lepiej.
Dobra nie przynudzam bo Małgosia mi zaraz aparat zniszczy.
kasiamaj
mama 2007/2010
Weroniczka,Kasia,Elcia-hej!!!
ja zupę gotuję.-kurcze sera mi zabrakło....będę musiała wyskoczyć na zakupki...hmmm to może od razu spacer zaliczymy.(choć jakoś tak mokro na dworze)
Kuba rozrabia na nowo......wymyślił sobie że jest samolotem i lata z kuchni do pokoju -żeby tylko znów gleby nie zaliczył.
a i nauczył się mówić "zupa" i "papie"(papier toaletowy)
ja zupę gotuję.-kurcze sera mi zabrakło....będę musiała wyskoczyć na zakupki...hmmm to może od razu spacer zaliczymy.(choć jakoś tak mokro na dworze)
Kuba rozrabia na nowo......wymyślił sobie że jest samolotem i lata z kuchni do pokoju -żeby tylko znów gleby nie zaliczył.
a i nauczył się mówić "zupa" i "papie"(papier toaletowy)
Hej!
wychodzę już jako tako na prostą, więc postaram się zawitać na dobre po weekendzie. Sen z powiek spędzają mi jeszcze moje badania, ale nie będę się martwiła na zapas.
Wybaczcie, ale nie dam rady wyczytać tylu postów. Za to pozdrawiam Was bardzo serdecznie i ciepło, mimo że na dworze ziąb.
Jutro wyjeżdżamy do teściów(heheh),bo chrześniak Sewa ma urodziny.NIe chce mi się jak diabli, bo zimno i trzeba się tłuc autobusem. Poza tym ta grypa (u mnie w pracy pogrom) i boję się o małego. Mam nadzieję, że nie będzie jednak źle. Oby.
Jeszcze raz pozdrawiam
p/s.Nie wiem,co popieprzyłam w ustawieniach,ale nie widzę Waszych avatrów ani suwaczków (swoich też). A Wy mój widzicie?
wychodzę już jako tako na prostą, więc postaram się zawitać na dobre po weekendzie. Sen z powiek spędzają mi jeszcze moje badania, ale nie będę się martwiła na zapas.
Wybaczcie, ale nie dam rady wyczytać tylu postów. Za to pozdrawiam Was bardzo serdecznie i ciepło, mimo że na dworze ziąb.
Jutro wyjeżdżamy do teściów(heheh),bo chrześniak Sewa ma urodziny.NIe chce mi się jak diabli, bo zimno i trzeba się tłuc autobusem. Poza tym ta grypa (u mnie w pracy pogrom) i boję się o małego. Mam nadzieję, że nie będzie jednak źle. Oby.
Jeszcze raz pozdrawiam
p/s.Nie wiem,co popieprzyłam w ustawieniach,ale nie widzę Waszych avatrów ani suwaczków (swoich też). A Wy mój widzicie?
asiu ja cię widzę w całości trzymaj się ciepło i wracaj do nas po podróży!
weroniczka dzień się kończy... trochę lepiej? ;-)
kasia teraz to co dziennie będzie jakieś nowe słówko
elcia przeszło bidulo?
kini dzisiaj odpadł ten kawałek paznokcia co to na włosku wisiał ale był przyklejony pod plasterkiem, na szczęście obyło się bez płaczu i nawet nie wiadomo kiedy ;-) więc teraz szybciej powinno się zagoić i odrosnąć
a kąpie się z palcem w górze
znowu nie spała w dzień, od 6 na nogach
ale miała fazę na ryk ok. 17 ło mamo! rzucała swoim wózkiem zabawkowym, lalkami - tak przez dobre 20 minut a my tylko siedzieliśmy i patrzyliśmy w ciszy ;-) potem t. musiał iść się przewietrzyć
weroniczka dzień się kończy... trochę lepiej? ;-)
kasia teraz to co dziennie będzie jakieś nowe słówko
elcia przeszło bidulo?
kini dzisiaj odpadł ten kawałek paznokcia co to na włosku wisiał ale był przyklejony pod plasterkiem, na szczęście obyło się bez płaczu i nawet nie wiadomo kiedy ;-) więc teraz szybciej powinno się zagoić i odrosnąć
a kąpie się z palcem w górze
znowu nie spała w dzień, od 6 na nogach
ale miała fazę na ryk ok. 17 ło mamo! rzucała swoim wózkiem zabawkowym, lalkami - tak przez dobre 20 minut a my tylko siedzieliśmy i patrzyliśmy w ciszy ;-) potem t. musiał iść się przewietrzyć
Ostatnia edycja:
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Dzięki Katuś że pytasz. Wiesz o dziwo całkiem dobrze się dziś czułam. Dopiero teraz dopada mnie zmęczenie i czuję że szybko padnę. Jak to dobrze że jutro już sobota bo mąż troszkę się zajmie bestiami to ja się wyspię lub zrobię pachnącą kąpiel
Paula21
Grudzień '07
Hej dziewczynki :-)
Asia może net zamula... czasem tak bywa. Ja widzę wszytko ;-) I fajnie że zawitasz po niedzieli, czekamy ;-) I życzę hmm... cierpliwości na wizycie u teściowej ;-)
Kata biedny palunio Kini. Dzielna jest :-)
Weroniczka to jutro wysępisz troszkę czau dla siebie? Należy Ci się po całym tygodniu z szaloną trójeczką ;-)
Elcia współczuję @...
Kacha moze Olisiowi jakąś meliskę powinnaś serwować...
Jula już śpi. Usnęła mi na rękach jak byliśmy w Biedronce na zakupach. Przewinęłam ją na śpiocha i śpi. :-)
Poza tym to mam do czwartku wolne od Amelki :-) Normalnie tydzień urlopu
Asia może net zamula... czasem tak bywa. Ja widzę wszytko ;-) I fajnie że zawitasz po niedzieli, czekamy ;-) I życzę hmm... cierpliwości na wizycie u teściowej ;-)
Kata biedny palunio Kini. Dzielna jest :-)
Weroniczka to jutro wysępisz troszkę czau dla siebie? Należy Ci się po całym tygodniu z szaloną trójeczką ;-)
Elcia współczuję @...
Kacha moze Olisiowi jakąś meliskę powinnaś serwować...
Jula już śpi. Usnęła mi na rękach jak byliśmy w Biedronce na zakupach. Przewinęłam ją na śpiocha i śpi. :-)
Poza tym to mam do czwartku wolne od Amelki :-) Normalnie tydzień urlopu
reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Moje dzieciaczki już śpią. W domu zapanowała cisza. Ja sobie właśnie piję pysznego drinka vodka ice o smaku blue curacao