reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ahoj załogo
my dzis spałysmy do 7,30:))
i jakos tak ciepło na dworze to moze skoczymy na spacerek
ide na kawusie

PAULA zyjesz hihihihihihih

reklama
dzięki babeczki :zawstydzona/y: chodzi ten mój bohater i mówi, że nie boli ale jak gdzieś zaczepi to sobie przypomina. plasterek ma to tak nie razi
kasiu aż mnie głowa zabolała jak napisałaś o kubie :-( jejku dzieci to twarde są jednak :-(
paula gdzie?? :szok: ja tam mieszkam :-D
kacha współczuję :-( a oliś śpi ci w dzień?
elcia u nas też pięknie :-) wiosna wiosna :-p;-)

mała mi dzisiaj po 6 wstała ;-)
więc może ją położę jak wróci (jest u teściów) - wczoraj spała popołudniu ciągiem 3 godzinki a ja sobie nadgoniłam "dom..."

powiem wam, że ona nie jest już taka męcząca ;-) bardziej mi ciszy brakuje :-)
dziecka nie mam a jakiś baran wierci za oknem ;-) no i masz babo placek

Hej.

A ja znów mam kiepsko przespaną noc. Małgośka przebudzała się co godzinę. Dlatego znów przede mną kiepski dzień. Wczoraj nic nie udało mi się w nocy odespać i łeb mnie bolał nieprawdopodobnie. Nawet ibuprom mi nie pomagał. Mam nadzieję że dziś będzie mimo wszystko troszkę lepiej.

Dobra nie przynudzam bo Małgosia mi zaraz aparat zniszczy.

Weroniczka,Kasia,Elcia-hej!!!

ja zupę gotuję.-kurcze sera mi zabrakło....będę musiała wyskoczyć na zakupki...hmmm to może od razu spacer zaliczymy.(choć jakoś tak mokro na dworze)

Kuba rozrabia na nowo......wymyślił sobie że jest samolotem i lata z kuchni do pokoju :-D:-D:-D:-D-żeby tylko znów gleby nie zaliczył.

a i nauczył się mówić "zupa" i "papie"(papier toaletowy)

Hej!

wychodzę już jako tako na prostą, więc postaram się zawitać na dobre po weekendzie. Sen z powiek spędzają mi jeszcze moje badania, ale nie będę się martwiła na zapas.
Wybaczcie, ale nie dam rady wyczytać tylu postów. Za to pozdrawiam Was bardzo serdecznie i ciepło, mimo że na dworze ziąb.
Jutro wyjeżdżamy do teściów(heheh),bo chrześniak Sewa ma urodziny.NIe chce mi się jak diabli, bo zimno i trzeba się tłuc autobusem. Poza tym ta grypa (u mnie w pracy pogrom) i boję się o małego. Mam nadzieję, że nie będzie jednak źle. Oby.
Jeszcze raz pozdrawiam:tak::tak:

p/s.Nie wiem,co popieprzyłam w ustawieniach,ale nie widzę Waszych avatrów ani suwaczków (swoich też). A Wy mój widzicie?

asiu ja cię widzę w całości :-p trzymaj się ciepło i wracaj do nas po podróży!
weroniczka dzień się kończy... trochę lepiej? ;-)
kasia teraz to co dziennie będzie jakieś nowe słówko :tak:
elcia przeszło bidulo? :sorry2:

kini dzisiaj odpadł ten kawałek paznokcia co to na włosku wisiał ale był przyklejony pod plasterkiem, na szczęście obyło się bez płaczu i nawet nie wiadomo kiedy ;-) więc teraz szybciej powinno się zagoić i odrosnąć
a kąpie się z palcem w górze :-D
znowu nie spała w dzień, od 6 na nogach :sorry2:
ale miała fazę na ryk ok. 17 :sorry2: ło mamo! rzucała swoim wózkiem zabawkowym, lalkami - tak przez dobre 20 minut :-D a my tylko siedzieliśmy i patrzyliśmy w ciszy ;-) potem t. musiał iść się przewietrzyć :-D

Ostatnia edycja:
Dzięki Katuś że pytasz. Wiesz o dziwo całkiem dobrze się dziś czułam. Dopiero teraz dopada mnie zmęczenie i czuję że szybko padnę. Jak to dobrze że jutro już sobota bo mąż troszkę się zajmie bestiami to ja się wyspię lub zrobię pachnącą kąpiel:tak::tak::tak::tak::tak:

Hej dziewczynki :-)

Asia może net zamula... czasem tak bywa. Ja widzę wszytko ;-) I fajnie że zawitasz po niedzieli, czekamy ;-) I życzę hmm... cierpliwości na wizycie u teściowej :-D;-)

Kata biedny palunio Kini. Dzielna jest :-)

Weroniczka to jutro wysępisz troszkę czau dla siebie? Należy Ci się po całym tygodniu z szaloną trójeczką ;-):tak:

Elcia współczuję @...

Kacha moze Olisiowi jakąś meliskę powinnaś serwować... :sorry2::-D

Jula już śpi. Usnęła mi na rękach jak byliśmy w Biedronce na zakupach. Przewinęłam ją na śpiocha i śpi. :tak::-)
Poza tym to mam do czwartku wolne od Amelki :-) Normalnie tydzień urlopu :-D

reklama
Do góry