reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Tylko nie zrób sobie krzywdy jak będziesz spadała... :-p:-p:-p

Stefanka jesteś jeszcze? :-)

Sylwia. Leczysz ten ból?

Jest ktoś jeszcze? Czy mam monolog prowadzić?

Dobra zwinę się chyba coś w TV oglądać...

Ostatnia edycja:
Paula tradycyjnie ja jestem, ale w nocy nikogo nie ma :-( No cóż, wszystkie macie kochane dzieciaczki, które wiedzą od czego jest noc, al mój niestety o tym zapomina i do tej pory szaleje z zabawkami w łóżeczku :sorry2:

dzien dobry

niby jestem pierwsza tylko Kacha tam wskoczyla po polnocy ;-), ale sie nie liczy bo u nich jest inny czas ;-)

a ja wstalam z bolem glowy :-:)-(, do tego drugi dzien nie ma kierowniczki wiec musze stery trzymac ;-)

Kasia smaruje mu Nivea baby krem sos :tak: o linomagu nie pomyslalam :confused:, musze popoatrzec bo moze jeszcze mam w domu

reklama
dobry :-p

kurcze chyba znów zimno u nas.....(piszę chyba bo jeszcze nocha nie wystawiłam za drzwi)
dobrze że to już piątek!!!!
jakoś tak lepiej jak wszyscy we trójkę w domu jesteśmy.

dziś wpada do nas moja sis-to nie wiem czy będę wieczorkiem?

co tam jeszcze???
Paula-nic mi nie było...:-p a jak tam noc???-stosunkowo udana???:-):-p;-)
Jutrzenko-no to masz dziś odpowiedzialną fuchę :tak:
Kacha-bidulko.

dla chorowitków zdrówka!!!!
no i miłego dnia mamuśki.

Do góry