reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Stefanka co tam Kobietko się działo? Taki ciężki dzień?

Ataata no czarne to czarne ;-) Może nie będą prane po każdym spacerze... ;-) chociaż na czarnym też widać choćby błotko...

Kata ucałuj Kinię w paluszka... biedniusia...:zawstydzona/y:

Jutrzenka dobry, dobry... :-) Dla mnie bardzo bo D dziś w nocy wraca... :-D:-p:-)

Kacha oszczędzaj się ile możesz bo to nie żarty... ;-) Jessi dała Ci znać że za wysokie obroty masz :-);-)

Baśka a co za biznes otwierasz?

Alex zdrówka!

Ale się cieszę że D już jedzie... Spadam się teraz wykąpać, umyć głowę, depilacje i te sprawy ;-):-D
Mała usnęła to muszę korzystać :tak::-)

witka
u nas zasypianie z płaczem :zawstydzona/y:-już w Wannie Kuba zaczął marudzić-ząbki umył ładnie -o dziwo!!! :szok:wzięłam go na kolana i dałam mu swoją szczoteczkę żeby mył moje zęby a w tym czasie ja umyłam jemu.

patrzyłam dziś na szczoteczki w drogeriach ale była tylko dla dziewczynki-z jakąś księżniczką....:-D-i chyba taka jednorazowa...???bo nie miała szczoteczek wymiennych,cena 18zł.
dla chłopców nic!!!!!-żadnej.

Kuba miał dziś wypadek....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wlazł na krzesło żeby mi pomagać przy obiedzie.....jak się odwróciłam żeby zamieszać zupę-młody jakimś cudem cofnął się na tym krześle i spadł na podłogę z pozycji stojącej -ryk był okropny-uderzył głową w płytki!!!!

Elcia-jak tam głowa???:confused:
Sylwia-zdrówka dla Was.
Alex-dzięki,no u nas też podobnie,jak mi Kuba ucieka to też czekam-nie gonię go...ale jak za długo robi takie cyrki to szlag mnie trafia.:zawstydzona/y:
Baśka-zdrówka dla Was!!!-czytałam.fajnie że masz taki pomysł z tym interesem.oby się powiodło-trzymam kciuki!!!!
Kata-przykre to co się stało Kiniolkowi :-:)-:)-(-bidulka-ucałuj ją od cioci.niech paluszek szybko się goi :tak:
Kaśka-trzymaj się kochana!!! koniecznie idz na tą wizytę i daj znać jak wrócisz.
Ataata-dzięki za info-fajnie że macie już wózek zrobiony.
Stefanko-a co Ci się przytrafiło-że taki dzień miałaś???
Jutrzenko-dobry ;-)

dzien byl bardzo ciekawy i szalony hhehe
a podczas kapieli tak rozbawilam corke ze smiala sie jak szalona hehhe
kasia maj jak zupa?? gotowa ??

Ostatnia edycja:
Kata, Kasia wspolczuje wypadkow maluszkow, buziaczki dla nich przesylam

Paula hehehe to bedzie sie dzialo, :-p:-p, na dlugo przyjezdza??

Viki halo halo, odezwij sie

Magda a gdzie Ty sie podziewasz??

Kuba ma katar nadal, juz ma taie czerowne suche pod nosem i go to boli :-:)-( i pokasluje troszke, a u mne ok :-)

chcialabym isc spac ale kuba jeszcze nie usnal

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry