reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry

u nas slonecznie, az zyc sie chce ;-)

kurde moja mama dzis nie przyszla bo nie czula sie na silach, cos ma klopoty z sercem, mam nadzieje ze to nic powaznego :no::no:

a zapomnialam wczoraj napisac, kuba wczoraj zaliczyl dzwona u moich rodzicow, potknal sie o samochod i przywalil glowa w szafle, a ze na drzwiczkach sa takie wystajace listewki (nie umiem tego ujac :zawstydzona/y:) to ma na czole czerwony pasek taki prostakat dlugosci 2 cm i szerokosci 1 i taki wypukly :-:)-:)-(. A ile placzu bylo. Wczoraj mial wogole pechowy dzien, potem przygryzl sobie warge i mu krew lecialo a na koniec tak sie wsciekal z Majką ze sie zderzyli glowami i byl wyk:no::no::no:.

mlego dnia, wpadne pozniej

reklama
dzien dobry paniom:))
jeny ale u nas zimno brrrrrrrrrr a wieje jakby miało głowy pourywac:((

JUTRZENKA mi smaku narobiła gołabkami wiec dzisiaj u nas gołabki hihihih

co do mleka to Oliwia ani mysli pic mleka :(( ani kakao ani z płatkami zobaczymy moze pózniej

lece paaaaaaaaaaaaaaaaaaa robic gołabki :))
do usłyszenia

Cześć.

Ale dziś mroźno na polu. Masakra. A ja tak nie cierpię takiego zimna.
Agatko widzisz jak wiela nas łączy?:tak::tak::tak::tak:

Wiecie ja też lubię ikea ale mój mąż nie i dlatego tam nie bywam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A jestem nie zmotoryzowana i sama nie mam jak pojechać:no::no::no::no:

A mój Tadek to mógłby tylko mleko pić. Nie chce nic jeść tylko ciągle woła mlecho.

Witam się i ja:-)

Jutrzenka
czyli masz wagary dzisiaj:-) Zdrówka dla mamy i buziak w czółko dla Kubusia:-(
Mój też wiecznie poobijany chodzi:sorry2: ale z niego to taki szajbus że czasami nie mam siły....ostatnio na tapecie jest skakanie na kanapie z oparcia na siedzenie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a na spacerach to przechodzi przez ławki:szok: normalnie wspina się na oparcie i złazi tyłem:szok:

Marcel akceptuje mleko tylko jako dodatek do płatków bo tak do picia to już niebardzo:no:

reklama
Do góry