reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Czesc:-)
Dzieki za troske dziewczyny, Paula, kata, jutrzenka, kacha....:-) Oliwierowi duzo lepiej, caly dzien tancuje.....:tak::-) Zamiast trzydnowki, mial dwudniowke......:dry: No najwazniejsze, ze w nic to sie nie przerodzilo, goraczka ustapila calkowicie i maly wariuje juz jak zwyke :tak:

Co do smoka, to u nas chyba gorzej byc nie moze.... Jeden jest w buzi, a drugi w raczce. Czasem potrafi zapomniec w zabawie, ale to na krotko, potem wola znowu. My nawet bylismy na etapie rzucania smoka i Oliwier w koncu mial go tylko na noc, ale potem jechalam gdzies do mamy i ona zawsze mu dawala, nawet gdy nie bylo potrzeby i nawet o niego nie prosil.... i znow sie do smoka przyzwyczail.:sorry2::-(

Mojego męża nie ma, uczy jeździc swojego brata:tak: a ja zaraz idę kąpac moją małą damę.
Marcel spał dzisiaj do 11.30 i potem o 17 znow zasnął w samochodzie więc będzie dłuuugi wieczór:sorry2:

Alex dobrze ze u malego ok. A z tym smokiem to mojej siostry syn tez mial zawsze dwa, jeden w buzi a drugim pocieral sobie po czole i glowie :-D:-D

a kuba dzis pierwszy raz zjadl na kolacje cos innego niz mleko, R mi zrobil kanapki i on zobaczyl i mowi am. No to mu pokroilam srodek z jednej kromki i zjadl. A kanapka byla z majonezem, ogorkiem kwaszonym i karkowka pieczone przeze mnie. Ale mu smakowalo, popil herbatka i poszedl do lozeczka. Najgorszy ten majonez ale coz, jak moglam mu nie dac

a mnie cos glowa zaczela bolec, czyzby cisnienie spadalo

Sylwia- bardzo przepraszam... myslalam, ze juz wszystkie dziewczyny wymienilam, ktore pytaly o Olisinskiego.... ale wtopa......:sorry2: Wybaczysz? No nie bulwersuj sie juz......;-):-)

Aga- no dokladnie to samo.... bo on taki malutki, hi hi....:tak::-D:-D No ale teraz tu w Uk nie ma mojej mamy, wiec to troche moja wina, ze jeszcze nie zabralam sie za to tak porzadnie....

Jutrzenka- moj wsuwa codziennie tunczyka z majonezem na kanapce.... uwielbia to.... I ja jakos tez nie bylam przekonana co do tego majonezu, ale coz.... jak dziecku taaak smakuje, to co mu bede bronic

reklama
Do góry