reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
tak!!!!!!!!!!!!!

dokończ zdanie.ginekolog grzebie w zupie,a powinien grzebać...? KUCHARZ:rofl2:

no dobra
co z zukami...
morał jest taki..że

że mały zuk nie umiał liczyć:-p:rofl2::-D

no to ja też byłam blisko..z tą matmą...:-p

Weroniczko-tulam mocno!!!

no to ja też coś wrzucę...

W gabinecie rentgenologicznym Szpitala Wojskowego, dwóch techników ogląda, wykonane przed trzema zaledwie minutami, zdjęcie klatki piersiowej nałogowego palacza.

- Kazik - pyta jeden - Co to za małe szkieleciki stojące jakby w
szeregu na całym lewym płucu tego gościa?!

Kazik przygląda się dłuższą chwilę, podnosi się, otwiera drzwi,
wystawia głowę na zewnątrz, potem podchodzi do konsolety sterującej
"aparatem" i mówi:

- Trochę za dużą moc promieni nastawiliśmy. To dzieci z przedszkola
"Jagódka", przyszły na szczepienie do gabinetu obok i czekają na
korytarzu.

reklama
wiecie co?????
ja zaraz wyjdę z siebie i stanę trochę dalej!!!!
co za dzień......
wrrrrrrrr
mały jak na złe daje mi popalić
jeszcze się wkurzyłam na psa bo mi Kubę ze schodów zepchnął-ale na szcześci nic sienie stało!!!!!-mały tylko w szoku był.
cały dzień jakiś taki marudny chodzi....
a ja cos żle sięczuję.

Do góry