reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Cześć ciotki!!

Widzę, żem pierwsza. Wy pewnie jeszcze smacznie śpicie, a mój terrorysta już 5.30 na nogach. O matko, kiedy on zacznie wstawać o ludzkiej porze?
Stefanka, to lalką, którą Ty zgubiłaś?;-);-)

Co poza tym? Ciemno jeszcze na dworze. Pranie już wstawione. Słuchajcie dajcie mi jakis pomysł na obiadek dla dziecka. Tylko nie skomplikowany, please?

reklama
cześć
Coucou09.gif

u nas jest jakoś wyjątkowo ciepło i nawet słoneczko świeci (widziałam wschód słońca jak jechałam do pracy)
Łukasz znowu ma katar:eek: dopiero był chory a tu znowu coś się przyczepiło:-(Gorączki w nocy nie miał ale kiepsko spał:no:
idę trochę popracować, znów dostanę oczopląsu
Yeux09.gif
Yeux06.gif
Yeux03.gif
Yeux07.gif

Dzień dobry.
My od 6.35 na nogach - normalna godzina wstawania Alexa, ale na szczęście już się przyzwyczaiłam ;-).
Ja tylko na chwilkę, bo wróciła moja ohydna dolegliwość - chyba się starzeję - i mam trochę problem z siedzeniem.
Mały trochę marudny, bo poszedł wczoraj z D na 18 na rekolekcje i chyba go przewiało w tym kościele. Zaczyna kaszleć i jest marudny. Mam nadzieję że witaminy i homeopatia pomogą, bo jakoś nie uśmiecha mi się iść z nim do lekarza. Kurczę miałam jechać do mamy i nie wiem czy go z domu wyciągać?? Może pojedziemy - ubiorę go trochę cieplej i tyle...
Dla wszystkich chorowitków ZDRÓWECZKA.

Dzień dobry
Stefanka od kiedy jedzenie jest skandalem obyczajowym?
A nasza lalka juz się znalazła, więc to może Twoja.

zdrówka dla Alexa, Łukaszka, Kubusiów, Filipka hmmmm ktos jeszcze?

Wczoraj pojechaliśmy po pracy do znajomych i wróciliśmy po 21.Położyłam Wiktora i sama padłam. Jakos mi sił brakuje.

Ide popracowac, a tak mi się nie chce.

Miłego dnia!

dzien dobry i ja sie przywitam:))
u nas nic nowego po za tym ze T rzucił po 11 latch prace i został zmieszany z błotem:(( no cóz ........
a teraz pracuje w zakładzie stolarskim DRE producent drzwi zobaczymy jak tu mu bedzie
hmmm co tam jeszcze?.....
ja schudłam 7,5 kg i jeswzcze spróbuje z 5 zrzucic ale to dopiero w nastepnym tygodniu bo niemam juz sił
mała rosnie robi sie niedobra ale i tak ja kocham :)))
no i chyba na tyle ..
a musze sie przyznac ze zaczełam se popalac:(( ale to wszystko mam pod kontrola 2 góra 3 dziennie jak mam ochote...po 3 latach niepalenia hmmmm.....
buziolki całuski dla całej załogi

witam

u nas tez słoneczko, ale ja jestem jakos niespecjalnie w humorze...dziś mam wizyte u dentysty i troche mam stracha...bo po wzieciu antybiotyku wciąż jakos dziwny jest ten ząb....

paula - jak jestem na cwiczeniach to do pawła przychodzi niania:tak:
chodze dwa albo 3 razy w tygodniu, w zaleznosci od jej dyspozycyjnosci a chodze na
1.step &shape - to są cwiczenia na stepie z obciążnikami na nogach, do tego z hantelkami w dłoniach...
2. hi-lo - typowa choreografia taneczna ale w mega szybkim tempie
3.fat - burner - cwiczenia najefektywniej spalające tkanke tłuszczową

jutrzenka jak tam kuba???/

ecia ty palaczko....witaj w klubie..ja tez po 3 latach zaczełam popalac:sorry::cool2:

aga zdrówka dla lukaszka, obu nic się nie rozwineło

i dla calej reszty tez zdrówka!!!

ja ide sobie na kawke:)

jutrzenka bo młoda sypia ładnie ale jak dokuczają zęby i się wyżynają to wtedy będę psikać :tak:
elcia viki fe nieładnie tak wrócić do nałogu :no:
elcia jaką dietkę stosowałaś?
viki bądź dzielna! :-)

t. ma dzisiaj urlop. miałam iść porobić badania ale leń ze mnie :zawstydzona/y: poszedł z młodą na spacer...

reklama
Jestem zrozpaczona. Filip nie chce nic jeść. Nawet bananów w cieście. Kurde już nie wiem, co mu dać.
A moje pytanie wszyscy zlali. :crazy:
Standard, hehehe...

Do góry