reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Cześć ciotki!!

Widzę, żem pierwsza. Wy pewnie jeszcze smacznie śpicie, a mój terrorysta już 5.30 na nogach. O matko, kiedy on zacznie wstawać o ludzkiej porze?
Stefanka, to lalką, którą Ty zgubiłaś?;-);-)

Co poza tym? Ciemno jeszcze na dworze. Pranie już wstawione. Słuchajcie dajcie mi jakis pomysł na obiadek dla dziecka. Tylko nie skomplikowany, please?

reklama
cześć
Coucou09.gif

u nas jest jakoś wyjątkowo ciepło i nawet słoneczko świeci (widziałam wschód słońca jak jechałam do pracy)
Łukasz znowu ma katar:eek: dopiero był chory a tu znowu coś się przyczepiło:-(Gorączki w nocy nie miał ale kiepsko spał:no:
idę trochę popracować, znów dostanę oczopląsu
Yeux09.gif
Yeux06.gif
Yeux03.gif
Yeux07.gif

Dzień dobry.
My od 6.35 na nogach - normalna godzina wstawania Alexa, ale na szczęście już się przyzwyczaiłam ;-).
Ja tylko na chwilkę, bo wróciła moja ohydna dolegliwość - chyba się starzeję - i mam trochę problem z siedzeniem.
Mały trochę marudny, bo poszedł wczoraj z D na 18 na rekolekcje i chyba go przewiało w tym kościele. Zaczyna kaszleć i jest marudny. Mam nadzieję że witaminy i homeopatia pomogą, bo jakoś nie uśmiecha mi się iść z nim do lekarza. Kurczę miałam jechać do mamy i nie wiem czy go z domu wyciągać?? Może pojedziemy - ubiorę go trochę cieplej i tyle...
Dla wszystkich chorowitków ZDRÓWECZKA.

Dzień dobry
Stefanka od kiedy jedzenie jest skandalem obyczajowym?
A nasza lalka juz się znalazła, więc to może Twoja.

zdrówka dla Alexa, Łukaszka, Kubusiów, Filipka hmmmm ktos jeszcze?

Wczoraj pojechaliśmy po pracy do znajomych i wróciliśmy po 21.Położyłam Wiktora i sama padłam. Jakos mi sił brakuje.

Ide popracowac, a tak mi się nie chce.

Miłego dnia!

dzien dobry i ja sie przywitam:))
u nas nic nowego po za tym ze T rzucił po 11 latch prace i został zmieszany z błotem:(( no cóz ........
a teraz pracuje w zakładzie stolarskim DRE producent drzwi zobaczymy jak tu mu bedzie
hmmm co tam jeszcze?.....
ja schudłam 7,5 kg i jeswzcze spróbuje z 5 zrzucic ale to dopiero w nastepnym tygodniu bo niemam juz sił
mała rosnie robi sie niedobra ale i tak ja kocham :)))
no i chyba na tyle ..
a musze sie przyznac ze zaczełam se popalac:(( ale to wszystko mam pod kontrola 2 góra 3 dziennie jak mam ochote...po 3 latach niepalenia hmmmm.....
buziolki całuski dla całej załogi

witam

u nas tez słoneczko, ale ja jestem jakos niespecjalnie w humorze...dziś mam wizyte u dentysty i troche mam stracha...bo po wzieciu antybiotyku wciąż jakos dziwny jest ten ząb....

paula - jak jestem na cwiczeniach to do pawła przychodzi niania:tak:
chodze dwa albo 3 razy w tygodniu, w zaleznosci od jej dyspozycyjnosci a chodze na
1.step &shape - to są cwiczenia na stepie z obciążnikami na nogach, do tego z hantelkami w dłoniach...
2. hi-lo - typowa choreografia taneczna ale w mega szybkim tempie
3.fat - burner - cwiczenia najefektywniej spalające tkanke tłuszczową

jutrzenka jak tam kuba???/

ecia ty palaczko....witaj w klubie..ja tez po 3 latach zaczełam popalac:sorry::cool2:

aga zdrówka dla lukaszka, obu nic się nie rozwineło

i dla calej reszty tez zdrówka!!!

ja ide sobie na kawke:)

jutrzenka bo młoda sypia ładnie ale jak dokuczają zęby i się wyżynają to wtedy będę psikać :tak:
elcia viki fe nieładnie tak wrócić do nałogu :no:
elcia jaką dietkę stosowałaś?
viki bądź dzielna! :-)

t. ma dzisiaj urlop. miałam iść porobić badania ale leń ze mnie :zawstydzona/y: poszedł z młodą na spacer...

reklama
Jestem zrozpaczona. Filip nie chce nic jeść. Nawet bananów w cieście. Kurde już nie wiem, co mu dać.
A moje pytanie wszyscy zlali. :crazy:
Standard, hehehe...

Do góry