reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej!

A ja jadę dziś do pracy na późniejszą godzinę, bo mam uroczystość w Centrum Olimpijskim, hehehe. Nie chce mi się tam iść, bo nie lubię spędów:no::no:
Elcia, dzień dobry...
Jutrzenka, myj, myj okna. Ja mam ten komfort, że już umyłam, hehehe.
Paula, dacie radę z małym wrzaskunem:tak::tak:
Dota, gdzie takie ciasto gotowe można kupić? Ja nigdzie tego nie widziałam.
Sylwia, jak tam dzieciaczki?
Alex, poisz Oliśka brandy??:szok::szok::szok:;-);-);-)

Dobra, spadywuję. Dziś jeszcze w robocie czeka mnie zebranie z rodzicami. Ło matko, nie lubię tego. I wrócę do domu o 19, bleeeeeee

Hej :-)

Jestem u mamy bo Amelka śpi. Jak się obudzi to pomęczę ją trochę i pójdziemy na spacer. Potem do domku na obiadek i obie niech się prześpią... Będę miała chwilę spokoju ;-)

Dota narobiłaś smaka tymi rogalami... :rofl2:

Asia ja nawet w biedronce w lodówce widziałam to ciasto ;-) a u nas w sklepach to częściej w zamrażarce leży. ;-) poszukaj to znajdziesz. Takie zrolowane, opakowane w folię ;-)

Alex :szok: ło matko co Ty masz za pomysły :-D:-D:-D

Elcia a co Ty taka rozgadana? Kiedy do nas wrócisz z aktywnością jak za dawnych czasów? :sorry::cool2:

Sylwia hehe to fajnie że taka usługa za grosze jest... :rofl2:

I to chyba na tyle ;-)

Dla chorowitków zdrowia...
Dla pracusiów miłej pracy...
A dla sprzątających pozytywnej weny ;-)

i ja sie witam

Dotka a to proste, musze sprobowac

Asia ja to nie Dotka ale co tam: takie ciasto jest w zamrazarkach przynajmniej ja takie widzialam bo to jest mrozone ciasto rancuskie zwiniete w rulon takie cos dlugi i waskie ;-):-D:-D. Powodzenia na zebraniu :tak:

Alex :-D:-D dobry pomysl :-D:-D

Sylwia u nas za takie pieniadze nikt tego nie zrobi :no:

Kasia powodzenia w myciu okien :tak:

Paula powodzenia :tak:

a ja dzis do dentysty na wyrwanie 8 :-:)-:)-(. Ale mam pietra :eek::eek::eek:

łooooo jutrzenka...współczuje i zycze by nie bolało.

ja czuje się już lepiej ale wciąż jeszcze na antybiotyku. mam okrutny kaszel ..bleeee

chłopcy mają sie dobrze, był u nas wczoraj lekarz i osłuchowo jest ok. troche pokasłująale to przez katar który spływa po scianie gardła. w zasadzie to mam dawac tylko kropelki do nosa, zyrtek i dla pawła mam jakis syropek.

jutro przyjeżdża do mnie mama na pare dni - ale się ciesze.

poza tym , 14 dni temu oddałam wózek do reklamacji i dzis mija im termin....dzwonilam tam wczoraj ale nikt nic nie wiedział bo baby design nie dało zadnej odp, i jesli dzis wózek nie przyjdzie to chyba ich tam pozabijam....

no i jeszcze ktos pytał o sprawdziany damiana...
z polskiego jeszcze pani nie oddała, a z matmy dostał 5:-) na 25 pinktów zdobył 24 tak wiec jestem dumna z mojego syna:tak:

paula heh musisz miec wesoło z amelką i julą.... a julka na spacerach nie ucieka ci w odwrotnym kierunku?

myjącym okna życze miłego mycia...
mi tez by sie przydał taki co za 6 funciszy umyje...echhh

no tak ale to tylko Polska:sorry:i w naszym kraju wszystko jest jakies dziwne...

elcia - dzien dobry

dota śpiochu wstawaj!!!!!!!

magdalenka to juz chyba w egipcie no nie?????????????ale im fajnie...

dobra zmykam sprzątać

dla niewymienionych :-) usciski

Hejka.

Dziewczynki pytałyście sięmnie jak walczę z katarem u moich dzieci. No więc tak naprawdę to nie walczę z nim. Pozostawiam go samemu sobie i wycieram dzieciom noski:sorry::sorry::sorry: Nie zdarzyło mi się ( z wyjątkiem alergocznego kataru Tadzia:eek::crazy: ) żeby katar trwał u nas dłużej niż pięć dni. Ale ja dzieciom nic z farmaceutyków nie podaję ani na gorączkę ani na inne infekcje. Sięgam tylko po homeopatię ( w ostateczności ) i organizm moich dzieci sam się szybciutko broni. Nie mniej jednak zawsze w domu mam oscillolococilum i engystol. To pierwsze jest na grypę a to drugie na wszelkie wirusy. I w razie czego jak organizm sobie niezbyt radzi to to aplikujędzieciom i efekty sąbłyskawiczne:tak::tak::tak: A na kaszel daję maluchom rewelacyjny syrop mojej mamy robiony z majówek ( kwiatów mlecza) i cytryny. Staś po jednej dawce przestał kaszleć a Tadzio po trzech:sorry::sorry::sorry:

A u nas zbliża się wielkie przeorganizowanie mieszkania. Ja z mężem przenosimy się do mniejszego pokoju a dzieci do naszego ( większego). Więc będziemy musieli wytapetować sobie pokuj i pozamieniać meble miejscami. A ja będę musiała dzieciakom namalować duże rysunki na ścianę. Mam nadzieję że uda nam sięten plan jeszcze przed Świętami zrealizować bo przy tępie pracy mojego męża ( a właście rozpoczęcia jej od momentu planowania ) to nigdy nic nie wiadomo:eek::eek::eek::eek:

Asia ja to nie Dotka ale co tam:

no wlasnie!!! Ty nie Dotka!:crazy::crazy::rofl2:hihi
Tak Asia niestety Jutreznka ma racje, chyba we wszystkich supermarketach...mozna to ciasto znalezc w lodowce:tak::-)

łee...no gratki dla Damianka:tak:

Paula,Weroniczka,Kasia,Ela,Viki hej!!!:-):-):-)

i do pozostałych hej!

Ostatnia edycja:
hejo

u mnie byla siostra wiec posiedzialam i pogadalam i nic nie zrobilam :-D

kurde coraz wiekszego stracha mam, jedni mowia ze wyrywanie boli a moj R tweirdzi ze wcale. Rany kto pojdzie za mnie :no::no::no:

Viki to gratulacje dla Daminka

Weroniczka powodzenia w pracach domowych

Kasia a skad ten doł, sciskam Cie mocno

Dotka ja to widze ze Ty ciale robisz blad w moim nicku :cool:

glowa mnie cos dzisiaj boli :crazy:

reklama
jutrzenka, wyrywanie nie boli..fakt jest nieprzyjemne ale bólu nie czuć....dopóki działa znieczulenie bo pożniej to róznie bywa...
ja ostatnim razem tydzien na ketonalu jechałam bo nie wyrabiałam, ale jak kiedys (10 lat temu) wyrwałam 7 to nie bolało mnie wogóle:tak:

a mnie żołądek nawala chyba nod antybiotyków....:eek:

ide kłasc pawła i odgrzac obiadek..
dziś miałam lenia i nie chciało mi sie gotowac ...ale mam gotowca z zamrazarki - pyzy z mięsem:-)

Do góry