reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia wkleilam wczoraj na sledziku adres strony na ktorej sa informacje jak usunac sledzika z konkretnej przegldarki z ktorej korzystasz :tak:

Paula no to rzecywiscie, musisz ja sprobowac sprowdzic na dobra droge ;-);-);-). A okna jak pisalam wczesniej, dwa mi zostaly a spizarke zaczelam ale nie zdazylam, jutro dokoncze

Kacha powiedz ze jestes w ciazy i nie mozesz sprzatac i niech on to zrobi :-D:-D:-D

cos tu pusto dzis :sorry::sorry:

reklama
1253382375_by_garrett53_500.jpg

Cha cha cha:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny jakie Wy jestescie pracowite:szok::szok::szok:
Paula a przy Tobie to nie jedna kobieta wymięka:tak:
Asia:-D:-D
Katka nie jeszcze nie...pewnie za 100lat;-)
pieke rogaliczki z ciasta zfrancuskiego na kolacje...nmiam!
chcecie?:cool2:

edit. Siostra do kiedy masz urlop??? moze jeszcze nasze okna umyjesz??

Paula to Amelcia taka terrorystka jak Patryk moich znajomych ;-) Też non stop się wydziera jak nie śpi ;-) Widocznie dzieci urodzone 3 lipca tak mają :-p
Dota rzuć kilka kilogramów tych rogalików, chętnie skosztuję :-p:-D:-D:-D
Asia to żeś się rozpisała :-D:-D:-D

Asia widziałam to wczoraj :-D:-D:-D

Dota ja taka jestem że jak obiecałam to słowa dotrzymam :tak: ciężko jak cholera ale kurcze muszę się zawziąć i wyszkolić najmłodszą w rodzinie do będziemy z Julcią głodowały... :-D

Kasia no tak Kochana terrorystka urodzona 3-go lipca... :-D:rofl2: mówię Ci nawet na minutę nie da jej się odłożyć do leżaka... :cool: koszmar!!! :eek::eek::eek:

Dotka a jak to robisz, daj przepis, uwielbiam ciastka francuskie, zwlaszza takie na cieplo robione w wiekszych sklepach z wisnia czy brzoskwinia

Asia dobre to, widzialam wcoraj na strnce co Dotka podala :-D:-D:-D

hallo Viki a jak Pablo i Ty?? zdrowi juz??

Ostatnia edycja:
hejka wieczorną porą
co porabiacie babolki????
moje chłopy się piorą a ja leniu****ę :tak:
przeryłam ogródek i teraz mam laby
zamierzam się jutrzejszego dnia do mycia okien....ale czy mi to wyjdzie???:shocked2::-):-p-ciekawa jestem....:-D

Paula-kupiłam -czarne z kokardką :-)jak mi się będzie chciało to wkleję -albo zobaczysz efekt całościowy :-D-jak wkleję coś z wesela-o...to już za dwa tygodnie a za przeszło 3 kolejne.
co do Amelki-to nie wiem co Ci doradzić???może pomału uda Ci się ją "przekręcić"na swoje i wtedy będziesz mogła popracować.
Asiu-dobre!!!
Dotka-u mnie francuskie na śniadanie a u Was na noc....;-)-jak tworzysz te rogale???-na słodko???

Dobry wieczór:-)

Myjące okna zapraszam do siebie:rofl2: Na pocieszenie powiem tylko że wystarczy jak umyjecie mi okna od środka bo z zewnątrz to mam facia co myje raz w miesiącu za jedyne 6 funciszy:tak:

reklama
dzien doooobry!:-):-)

ale spiochy jestescie...:-D

Dziewuszki (Alex)rogaliczków nie ma bo Dota zjadła ale nastepnym razem moze się podziele;-)
Kasia wczoraj to tylko taka zachciewajka-tez nie robie ich wieczorem...
Siostra to sie robi szybko.Zawsze mam w lodowce ciasto francuskie-ze sklepu, biore kawałek,tnę kilka trojkącików, dodaje nadzienie-zazwyczaj czekolade, owoce....zawijam w rogalik,smaruje żółtkiem i pieke. To jest 10 minut roboty i tyle samo pieczenia:tak:
Oj Alex brandy??? juz wiadomo czemu Twoj maluszek taki spokojny:D
Udanego dniaaa!! i zdrówka,zdrówka.....duzo!:tak::tak::-)
ps. ide jeszcze do łózka chociaz na godzinke:-D

Ostatnia edycja:
Do góry