reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
no wlasnie ja tez sie zastanawialam z zebami jak to bedzie. cale szczescie tutaj aparaty stale sa dla dzieci za darmo :))

o matko co to za tematy zebowe;-)tez sie nie znam na zebach etc. ale mam nadzieje,ze moje dziecko bedzie mialo zabki po mamusi swej-proste i bialutkie...hihi:cool2:
jej Paula wspołczuje,juz sie nie smutaj:tak:
Jutreznka zuch dziewczynka!

uuuu Kata to zdrowka dla Was!

dobry wieczór
jest tu ktoś????

nadal nie mam humoru
dziś bylam z Kubą u lekarza-ma jakieś zapalenie w buziulce-takie malutkie białe plamki.
dostał lekarstwo-mam nadzieję że mu to szybko zejdzie!!!!

ja miałam mały wypadek w przychodni-tuż przed wejściem do gabinetu-czekałam jeszcze bo jakaś babka przyszła z maluszkiem na patronaż i jak wstałam z krzesła -to tylko poczułam że ze mnie leci....
kurcze po tym zabiegu-człowiek nie wie czego sie spodziewać....
mam @ ale tak jeszcze nigdy nie było......
dobrze że miałam nawilżane chusteczki Kuby w torebce.
poszłam pędem do łazienki :szok::wściekła/y:

muszę jeszcze mojemu J wyprasować spodnie i koszulę od munduru.
brrrrrrr....nienawidzę prasować koszul i spodni na kant!!!!!!!
niech mnie ktoś wyręczy :sorry:

Weroniczko-powodzenia w działaniu remontowym
Jutrzenko-dobrze że wszystko ok-ciesze się że żyjesz-:tak:
Paula-biedna Julka-ucałuj ją
Stefanko-co do zębów to byłam na rozmowie u naszego dentysty-pytałam wtedy o zgryz Kuby-ba ma troszkę dolne ząbki na górne założone-mówił że to ulegnie zmianie kiedy wyjdą ząbki stałe-stwierdził ze u tak malych dzieci cała szczeka jak i rozmieszczenie ząbków-to wszystko pracuje i zachodzą zmiany z biegiem czasu.wiec nie wiem????może coś w tym jest???....

o nie ma nikogo....-
idę w takim razie na 39ipół

dobrej nocki
199.gif

reklama
cześć kochane :)
kasiamaj- ale miałaś przygodę :szok::szok::szok: mi jeszcze się tak nie zdarzyło z zaskoczenia, co do prasowania spodni w kant, to tak kiedyś M. uprasowałam spodnie od garnituru oglądając przy tym M jak miłość, że miały kant w innym miejscu niż na srodku:-D:-D:-D
Paula- szkoda mi Julki, powinnaś z nią pójść do dentysty to posmaruje tego ząbka takim czymś żeby się nie psuł dalej bo szkliwo ma naruszone(moja znajoma tak zrobiła jak jej mała złamała sobie ząbka)

zdrówka dla chorowitków,
Łukasza też bierze jakieś osłabienie. W nocy budziła się z 1000 razy:szok::szok::szok::szok: mam nadzieję że nic mu nie będzie. Gorączki nie miał tylko lekko podwyższona temp. no i chyba katar mu sie zaczyna:-(

buziaki dla wszystkich
jak się obrobie w końcu z pracą to więcej napiszę:tak::tak::tak:

Do góry