reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kata- u nas nje ce sac, czyli nie chce spac jest codziennie....:tak::-D I jeszcze potrafi sie wyklocac... ja mu na to ze trzeba, pozno jest, a on- nie, ja- tak, on- nie i tak w kolko mozemy....:tak:
Kasia- my z kolei kaczuszki rysujemy....:-D:-DA z fryzurek najbardziej mi sie 3 podoba :tak::tak:

alex ale przekory z tych naszych szkrabów :-D ja też nieraz na siłę ;-) wieczorem nie ma problemu gorzej w dzień :sorry:
kasia też ciekawe zestawianie kolorków. musiałam wziąć model z szerokim boczkiem bo mam dużą wadę a co za tym idzie grube szkła na zewnątrz :sorry: a te mi świetnie maskują moje denka :-p

reklama
a w ogóle to przebijają się młodej u góry piątki :sorry: na razie jako tako ale jeszcze dziąsełka mało spuchnięte. ma za to dwie białe kropeczki po obu stronach

Do góry