reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jak kto cos to ja juz sie przytoczylam hehhe
magdalenka - kazda milosc jest pierwsza hehhe aa i jeszcze od milosci do nienawisci jeden krok heheh

reklama
Dobry na wieczór.
Wpadłam tylko poczytać co się u Was działo ciekawego przez dzień cały i powiedzieć że jednak musiałam iść z małym do lekarza. Rano nie było tak źle - 37.5 - ale zdziwiło mnie to że po 10 już spał, co normalnie zasypia ok 12-13, i się nie myliłam. Jak wstał po godz to miał 38.8 więc zajechaliśmy. Okazało się że trochę gardło czerwone i rzeczywiście wina wychodzących piąteczek. Przepisała jakiś syrop i lacido no i tyle. Kazała oczywiście co 8 godz podawać nurofen, ale ja również uważam że nie powinno się raczej zbijać temperatury.
Życzę wszystkim kolorowych snów i spokojnej nocki.
Całuski

reklama
Do góry