reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a gdzie wy wszystkie się zabunkrowałyście???

sie zaczely seriale i sie towarzystwo rozeszlo.....;-)

A ja sie rano pochwalilam, ze moje dziecko nie choruje, a wlasnie zauwazylam u niego katarek...:wściekła/y: Mam nadzieje, ze w nic sie to nie przerodzi....

a ja właśnie wróciłam z basenu...boska regeneracja!

Alex zdrówka dla Oliwera! może to tyko fałszywy alarm!
Anetka i Rokasnce dużo zdrowia! Żeby reszta się uchowała! Podobno cola jest super na sprawy żołądkowe. U mojego siostrzeńca w przedszkolu panie mówily mamom, których dzieci miały biegunki, żeby dały parę łyków odgazowanej coli.
Baśka zdrówka dla Alexa

Magdauważaj tylko, żeby Cię K. na wielbłąda nie wymienił ;-):-p:-D

phi na wielbłąda? za mnie to całe stado! żadnego araba nie stać! hehe :cool2:

hej:-)
ja wpadam sie przywitać ale nie odpowiem wszystkim bo z czasem kiepściutko, ale jak sie obrobię to nadrobię:-D:-D

odrobiłas się już Aguś?

witajcie ;-)
właśnie Kuba mi zasnał na kolanach i musiałam go do łózeczka położyć.ostatnio od powrotu z naszego urlopu ciężko mu się zasypia w ciagu dnia......:zawstydzona/y: (a ja mam już tego dość)

tez się tego boję jak wrócimy z urlopu, że spotkamy się z takimi problemami. Ale kilka dni trzeba poświęcic na przywrócenie dziecku dawnych przyzwyczajeń.

j
magdalenka - kazda milosc jest pierwsza hehhe aa i jeszcze od milosci do nienawisci jeden krok heheh

niestety ten kto potrafi kochać potrafi nienawidzieć...ale że mnie??? :blink:

idę sobie herbatkę zrobić

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry!!!!!!!

pierwsza..hihi..kurcze wstaje ostatnio rano,cos mi sie zegar przestawil....dzidzia spiii;-)

dzisiaj fajna data nie? 09.09.09

Magda mialam wczoraj zapytac i jak stosujesz tą diete-wg grupy krwi??

duzo zdrowka zyczymy wszytkim maluchom Anetki,Oliwierkowi...czy ktos jezscze? wszystkim!!!teraz zbliza sie jesien to i maluchy zaczną chorowac...

Udanego dniaaaaa!!!!:-):-):-)

Smiley-IPB-111.gif
Invision-Board-France-546.gif
Smiley-IPB-283.gif

Ostatnia edycja:
Alex i jak dzis Oliwier?

Anetka jak tam, dajesz rade?

Aga duzo pracy dzis?

Ataata jak wlosy?mialas fotke wkleic...

Asia-cos malo Cię…pewnie duzo pracy masz?

Baska jak Alex?

Ela i jak?robilas test?

Grzechotka jak Kuba w zlobku?a Ty?

Kasiamaj no patrz wczoraj do Ciebie nic..hej!

Joanna haloo…

Jutreznka śniłaś mi się się cala noc i Alex tez…hej laski!

Kata! Jak u Was ok?jak z mieszkankiem?

Kacha jak T?zdrowy? a Ty jak się czujesz?

Monia haloo

Magda…wieczorny basenik..fiu fiu…:)

Paula macie już tą cyfre?

Stefa jak buzia Gajutka?

Sylwia jak maluchy?Jak Marcel reaguje na malutką?

Weroniczka jak minela noc?

Viki jak Damiano w szkole?jakies zmiany?to już trzecia klasa

ufff...jak kogos nie ma to szybko prosze pisac...ok?troche nas duzo...;-);-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
hej:-)
dota- oj dużo dużo, ale pomału wychodzę na prostą:tak::tak::tak:
magdalenka- prawie się obrobiłam:tak::tak: też bym sobie popływała:cool2:
kasiamaj- może Kuba z czsem znów wpadnie w rytm, a może już nie chce spać w dzień
marek i hania mnie zawiedli...byli takim przykladnym malzenstwem normalnie prawie jak jutrzenka i jej malzonek...a tu nagle bummm
a przeciez wiadomo ze jak ludzie sa malzenstwem to takie rzeczy sie nie zdarzaja!!!
i tu cię rozczaruję, często właśnie w małżeństwie takie rzeczy się zdarzają (ale to nie jest regułą), zwłaszcza w tych z długim stażem bo ludzie zaczynają się czuć pewniej i wydaje się im że już nie muszą się starać, żeby było dobrze i stąd się biorą rozwody niestety:sorry: a mnie to ciągle rozczarowuje Paweł:no:
kachwawa- jak Oliś?
elcia- zrobiłaś test???
zdrówka dużo dla chorujących

Viki jak Damiano w szkole?jakies zmiany?to już trzecia klasa

witam
mój mąż juz w drodze na szkolenie wiec mam kilka dni...chociaz powiem wam ze zaczełam czytać "dom nad rozlewiskiem"i wciaga strasznie..
a ostatnio przeczytałam "zmierzch" chyba katawoj teraz czyta:tak:
powiem wam ze fajna ksiazka tylko troche załuję bo wczesniej zobaczyłam film...

no ale postaram sie troche czesciej bywac na bb:sorry::-p

dota Damian w szkole póki co ok... materiał mają dosc ciezki tzn porównując nasze roczniki i to co my przerabialismy w 3 klasie to chyba jest malo porównywalnedo tego co teraz przerabiają:)
damian jest zdolnym dzieckiem, ale trzeba go trzymac krotko jesli chodzi o nauke, i caly czas cwiczyc ortografie dodawanie i odejmowanie, mnozenie i dzielenie....poza tym to oczywiscie przewodniczacy klasy, lider na lekcjach w-fu i chetny na wszelkie zajęcia dodatkowe...francuski, kółko matematyczne, gry logiczne itp, ale to akurat mnie cieszy:-)

poza tym u nas wielkie słonce:-)
musze wam powiedziec ze oddałam wózek do reklamacji...materiał na siedzisku zaczał pruc sie w kilku miejscach , poza tym jakos opadł nam ten wózek i pomimo tego ze my jestesmy niscy prowadząc go musielismy sie garbic tak jakos ten stelaz sie obnizył...
zobaczymy co zrobia i czy wogole cos zrobią
dobra ide klasc pawla na drzemke a pozniej na spacerek

Ostatnia edycja:
Hejka.
Dota noc minęła niespokojnie. Małgosia budziła się co pół godziny. Normalnie jestem wyczerpana. Jak zębów widać nie było tak teraz idą wszystkie na raz i młoda męczy się w nocy:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: A ja z nią:eek::eek::eek:

Po za tym to jestem na etapia robienia porządków w szafach dzieci no i muszę im podokupywać kilka rzeczy. Tadeczek ma deficyt spodni a Małgosia i spodni i butów jesiennych. Czekają nas wydatki. A nie wspomnę o tym co ja potrzebuję bo wszystko mi się porozsypywało. ALe pewnie jak co roku skończy się na tym że kupię dzieciom a sama sobie nie.

A i postanowiłam zapisać Stasia na karatę:tak::tak::tak::tak: Za dwa tygodnie pierwszy trening. Ciekawe czy się jemu spodoba.

Na razie tyle bo Tadeczek mi marudzi. Chyba pora na spanie:tak::tak::tak:

Dzieńdoberek :tak:

Alez jestem niewyspana hehe - żadna nowość, co?!
Dota ale pojechałas alfabetycznie. Powiem Ci, że może nie robie sobie takiej diety jak podali przykładową, bo bym z glodu zeszła, ale nie jem niewskazanych rzeczy dla mojej grupy krwi. Zobaczymy.

Buzaiki Kobiety, Trzymajcie siebie i dzieciaczki zdrowo! Miłego dnia!

reklama
witam

Anetka, Alex zdrowka dla dzieciaczki

Dotka ale fajnego posta napisalas, widac ze znasz alfabet :-p:-p. A o czym byl ten sen i co ja tam robilam (hmm a K tam kolo mnie nie bylo :-p)

Viki no no ale masz ambitnego synka, gratuluje

Weroniczka to bedziesz miala karateke w domu, fajnie :tak:

reszte pozdrawiam i buziaczki

i zmykam bo roboty mam duzo i musze przed urlopem sie wyrobic zewszystkim

Do góry