reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ela kup ten test! musze do T napisac zeby dzis po pracy Ci kupil;-)

Ela nieee...dalej w Oliwie...:-D

Ostatnia edycja:
hmmm mnie ten R tez zastanawia :eek::eek::eek:

no siotra mysl!jest blizej niz dalej...hihi...:-p
albo nie mysl tylko pracuj!:cool2:

edytuje:
dobra dziewuszki milej pogawedki....uciekam malemu przygotowac drugie sniadanko a potem troszke pocwicze swoje jedrne 52kilogramowe cialko...hihi:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam was

od Niedzieli mamy roto wirusa w domu Roksana wymiotowała już samym powietrzem chyba bo nie miała czym no i ma biegunkę w poniedziałek był u nas lekarz i dostałam leki też zapobiegawczo dla madzi i sebka bo jakby oni też by chorowali to bym się wykończyła a co dopiero dzieciaki
Roksne pilnowałam tylko aby się nie odwodniła no i się mi udało powiem wam że dałam jej coca-coli po tym płynie mi nie wymiotowała bo nawet po wodzię jej się zwracało
normalnie padam na ryja

Czesc:-)
Od rana juz ladnie widze dajecie czadu na forum.... A mnie sie dalej nic nie chce.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Magdalenka- ale do mamy chyba pojade.:tak: Zajrze dzis sobie na loty i moze zabukuje cos na koniec miesiaca....

Oliwier odpukac jeszcze nie zaczal jesiennego chorowania. Dla wszystkich chorych grudniakow duzo zdroweczka :tak::-)

Basia, Anetka dużo zdrówka dla dzieciaczków :tak:

Magda nie zaglądałam Młodemu do buzi, bo kończy się to od razu gryzieniem, ale jak się śmieje to widzę, że coś tam z tyłu mu się przebija :tak: Czekamy na Twoją fotorelację z Egiptu, uważaj tylko, żeby Cię K. na wielbłąda nie wymienił ;-):-p:-D

Elcia zróbże tego testa dla zasady, chociaż ja już znam wynik :-D

Ale się z rana wkurzyłam, wszystko miałam na przenośnym twardym dysku i dzisiaj z rana dysk szlag trafił, mam nadzieję, że uda się coś z niego ocalić, bo jak nie to rozniosę chałupę chyba :wściekła/y:

Miłego dzionka Dziewczynki, buziaczki Wam wszystkim przesyłam :-)

hej:-)
ja wpadam sie przywitać ale nie odpowiem wszystkim bo z czasem kiepściutko, ale jak sie obrobię to nadrobię:-D:-D

kasiamaj- odnalazłam się:tak::tak::tak::-D:-D

anetka, basia - zdrówka dla chorowitków, oby szybko im przeszło:tak::tak:
elcia- czyżby czyżby:-)
Paaaaaaaa

reklama
witajcie ;-)
właśnie Kuba mi zasnał na kolanach i musiałam go do łózeczka położyć.ostatnio od powrotu z naszego urlopu ciężko mu się zasypia w ciagu dnia......:zawstydzona/y: (a ja mam już tego dość)
ze zdrówkiem trochę lepiej....tzn chrypka nadal ale trochę mniejsza.
z marudzeniem bez zmian............:zawstydzona/y:

Magda-Paula-dzięki!!!
Magda-ale Ci dobrze z tymi wczasami i to jeszcze w takie miejsce....-większość z nas już prawie pozapominały że miały urlop :sorry:
Elcia-a ile to już dni????
Anetka-zdrówka dla Roksanki i siły dla Ciebie.
Dotka-a do nas????
Aga-:-D;-)

Do góry