reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
hmmm mnie ten R tez zastanawia
dotaZ
Fanka BB :)
hmmm mnie ten R tez zastanawia
no siotra mysl!jest blizej niz dalej...hihi...
albo nie mysl tylko pracuj!
edytuje:
dobra dziewuszki milej pogawedki....uciekam malemu przygotowac drugie sniadanko a potem troszke pocwicze swoje jedrne 52kilogramowe cialko...hihi
Ostatnia edycja:
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Ja też uciekam bo Małgosia wstała.
Do milego.
Do milego.
Anetka24
Klub grudniówek'07
Witam was
od Niedzieli mamy roto wirusa w domu Roksana wymiotowała już samym powietrzem chyba bo nie miała czym no i ma biegunkę w poniedziałek był u nas lekarz i dostałam leki też zapobiegawczo dla madzi i sebka bo jakby oni też by chorowali to bym się wykończyła a co dopiero dzieciaki
Roksne pilnowałam tylko aby się nie odwodniła no i się mi udało powiem wam że dałam jej coca-coli po tym płynie mi nie wymiotowała bo nawet po wodzię jej się zwracało
normalnie padam na ryja
od Niedzieli mamy roto wirusa w domu Roksana wymiotowała już samym powietrzem chyba bo nie miała czym no i ma biegunkę w poniedziałek był u nas lekarz i dostałam leki też zapobiegawczo dla madzi i sebka bo jakby oni też by chorowali to bym się wykończyła a co dopiero dzieciaki
Roksne pilnowałam tylko aby się nie odwodniła no i się mi udało powiem wam że dałam jej coca-coli po tym płynie mi nie wymiotowała bo nawet po wodzię jej się zwracało
normalnie padam na ryja
alex3meyer
Matka gagatka
Czesc:-)
Od rana juz ladnie widze dajecie czadu na forum.... A mnie sie dalej nic nie chce.....
Magdalenka- ale do mamy chyba pojade. Zajrze dzis sobie na loty i moze zabukuje cos na koniec miesiaca....
Oliwier odpukac jeszcze nie zaczal jesiennego chorowania. Dla wszystkich chorych grudniakow duzo zdroweczka :-)
Od rana juz ladnie widze dajecie czadu na forum.... A mnie sie dalej nic nie chce.....
Magdalenka- ale do mamy chyba pojade. Zajrze dzis sobie na loty i moze zabukuje cos na koniec miesiaca....
Oliwier odpukac jeszcze nie zaczal jesiennego chorowania. Dla wszystkich chorych grudniakow duzo zdroweczka :-)
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Basia, Anetka dużo zdrówka dla dzieciaczków
Magda nie zaglądałam Młodemu do buzi, bo kończy się to od razu gryzieniem, ale jak się śmieje to widzę, że coś tam z tyłu mu się przebija Czekamy na Twoją fotorelację z Egiptu, uważaj tylko, żeby Cię K. na wielbłąda nie wymienił ;-)
Elcia zróbże tego testa dla zasady, chociaż ja już znam wynik
Ale się z rana wkurzyłam, wszystko miałam na przenośnym twardym dysku i dzisiaj z rana dysk szlag trafił, mam nadzieję, że uda się coś z niego ocalić, bo jak nie to rozniosę chałupę chyba
Miłego dzionka Dziewczynki, buziaczki Wam wszystkim przesyłam :-)
Magda nie zaglądałam Młodemu do buzi, bo kończy się to od razu gryzieniem, ale jak się śmieje to widzę, że coś tam z tyłu mu się przebija Czekamy na Twoją fotorelację z Egiptu, uważaj tylko, żeby Cię K. na wielbłąda nie wymienił ;-)
Elcia zróbże tego testa dla zasady, chociaż ja już znam wynik
Ale się z rana wkurzyłam, wszystko miałam na przenośnym twardym dysku i dzisiaj z rana dysk szlag trafił, mam nadzieję, że uda się coś z niego ocalić, bo jak nie to rozniosę chałupę chyba
Miłego dzionka Dziewczynki, buziaczki Wam wszystkim przesyłam :-)
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
hej:-)
ja wpadam sie przywitać ale nie odpowiem wszystkim bo z czasem kiepściutko, ale jak sie obrobię to nadrobię
kasiamaj- odnalazłam się
anetka, basia - zdrówka dla chorowitków, oby szybko im przeszło
elcia- czyżby czyżby:-)
Paaaaaaaa
ja wpadam sie przywitać ale nie odpowiem wszystkim bo z czasem kiepściutko, ale jak sie obrobię to nadrobię
kasiamaj- odnalazłam się
anetka, basia - zdrówka dla chorowitków, oby szybko im przeszło
elcia- czyżby czyżby:-)
Paaaaaaaa
reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
witajcie ;-)
właśnie Kuba mi zasnał na kolanach i musiałam go do łózeczka położyć.ostatnio od powrotu z naszego urlopu ciężko mu się zasypia w ciagu dnia...... (a ja mam już tego dość)
ze zdrówkiem trochę lepiej....tzn chrypka nadal ale trochę mniejsza.
z marudzeniem bez zmian............
Magda-Paula-dzięki!!!
Magda-ale Ci dobrze z tymi wczasami i to jeszcze w takie miejsce....-większość z nas już prawie pozapominały że miały urlop
Elcia-a ile to już dni????
Anetka-zdrówka dla Roksanki i siły dla Ciebie.
Dotka-a do nas????
Aga-;-)
właśnie Kuba mi zasnał na kolanach i musiałam go do łózeczka położyć.ostatnio od powrotu z naszego urlopu ciężko mu się zasypia w ciagu dnia...... (a ja mam już tego dość)
ze zdrówkiem trochę lepiej....tzn chrypka nadal ale trochę mniejsza.
z marudzeniem bez zmian............
Magda-Paula-dzięki!!!
Magda-ale Ci dobrze z tymi wczasami i to jeszcze w takie miejsce....-większość z nas już prawie pozapominały że miały urlop
Elcia-a ile to już dni????
Anetka-zdrówka dla Roksanki i siły dla Ciebie.
Dotka-a do nas????
Aga-;-)