reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
A u nas na czasie jest wycinanie z papieru. Tadeczek dostał nożyczki i wycina sobie różne rzeczy z papieru:tak::tak::tak: No i stał się wielbicielem kotów. Ciągle tylko o kotach mówi i każe sobie je rysować. Na spacerze chodzimy szukać kotków.

Wiktor tez wstaje koło 6 i idzie spac koło 11. Najcześciej sam się upomnia o tej porze.

Dota Ty się trzymaj swojego K. i R. no chyba że CI jeszcze mało :szok:

Paula nie jadamy bo tez w biedronce się nie stołuje ;-) a jedziemy do Egiptu, już nie moge sie doczekać :tak::tak::tak:

Ale Ci fajnie Magda z tymi wakacjami. Mi się marzą takie wakacje w jakimś pensjonacie gdzie nie musiałabym sprzątać, gotować. Wiecie wszystko gotowe. Ja mam tylko zejść na stołówkę zjeść posiłek i dobrze się bawić:sorry::sorry::sorry::sorry:

Magda! jaki R??? hihi...ja mam moich Krzyskow...a wiesz dwoch Krzyskow,trzech...co za roznica?:rofl2:
cieszymy sie z Tobą oczywiscie! :tak::tak:bedziemy czekaly na fotki-Magdy biegajacej po piramidach:-p

Weroniczka to masz w domu milosnika kotow:-)

A no mam miłośnika kotów. I jak mu do gródnia nie przejdzie to Mikołaj mu przyniesie maskotkę kota na baterie:tak::tak::tak::tak::tak:

Boże ale byka wstawiłam. Grudzień A nie gródzień. Ale mi teraz wstyd.

Dotka tak do upieczenia w domu.:tak: Ta bułka jest też w wielu innych sklepach. Leżą w lodówce. Ta firma robi też dla biedronki... Pychota!!!
I lubię robic zakupy w biedronie bo wychodzi rzeczywiscie dużo taniej... :tak:

eee... Magdalenka Egipt... super!!! :-)

a ja sobie dzis slucham Manciniego...romantycznie dzis u mnie...
rany jak mnie to kreci!;-)
ooo znalazlam na youtube:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=dZVwU4tuXwQ"]YouTube - Breakfast At Tiffanys Intro (1961) - Moonriver - Henry Mancini[/ame]

reklama
hej babolki

testu nie robiłam bo musze isc do apteki ale narazie mi czasu brak bo przemeblowanie u małej robie takze mam zajeta głowe i nie mysle o tym ale juz T cos podejrzewa wiec chyba mu powiem bo to za długo trwa niech kupi test i juz
dotka przeprowadziliscie sie juz????????cmoczki dla was:))

Do góry