reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
A u nas na czasie jest wycinanie z papieru. Tadeczek dostał nożyczki i wycina sobie różne rzeczy z papieru No i stał się wielbicielem kotów. Ciągle tylko o kotach mówi i każe sobie je rysować. Na spacerze chodzimy szukać kotków.
Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
Wiktor tez wstaje koło 6 i idzie spac koło 11. Najcześciej sam się upomnia o tej porze.
Dota Ty się trzymaj swojego K. i R. no chyba że CI jeszcze mało
Paula nie jadamy bo tez w biedronce się nie stołuje ;-) a jedziemy do Egiptu, już nie moge sie doczekać
Dota Ty się trzymaj swojego K. i R. no chyba że CI jeszcze mało
Paula nie jadamy bo tez w biedronce się nie stołuje ;-) a jedziemy do Egiptu, już nie moge sie doczekać
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Ale Ci fajnie Magda z tymi wakacjami. Mi się marzą takie wakacje w jakimś pensjonacie gdzie nie musiałabym sprzątać, gotować. Wiecie wszystko gotowe. Ja mam tylko zejść na stołówkę zjeść posiłek i dobrze się bawić
Weroniczka
Klub grudniówek'07
A no mam miłośnika kotów. I jak mu do gródnia nie przejdzie to Mikołaj mu przyniesie maskotkę kota na baterie
Boże ale byka wstawiłam. Grudzień A nie gródzień. Ale mi teraz wstyd.
Boże ale byka wstawiłam. Grudzień A nie gródzień. Ale mi teraz wstyd.
Paula21
Grudzień '07
Dotka tak do upieczenia w domu. Ta bułka jest też w wielu innych sklepach. Leżą w lodówce. Ta firma robi też dla biedronki... Pychota!!!
I lubię robic zakupy w biedronie bo wychodzi rzeczywiscie dużo taniej...
eee... Magdalenka Egipt... super!!! :-)
I lubię robic zakupy w biedronie bo wychodzi rzeczywiscie dużo taniej...
eee... Magdalenka Egipt... super!!! :-)
dotaZ
Fanka BB :)
a ja sobie dzis slucham Manciniego...romantycznie dzis u mnie...
rany jak mnie to kreci!;-)
ooo znalazlam na youtube:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=dZVwU4tuXwQ"]YouTube - Breakfast At Tiffanys Intro (1961) - Moonriver - Henry Mancini[/ame]
rany jak mnie to kreci!;-)
ooo znalazlam na youtube:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=dZVwU4tuXwQ"]YouTube - Breakfast At Tiffanys Intro (1961) - Moonriver - Henry Mancini[/ame]
Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
Magda! jaki R??? hihi...
ściemniara
reklama
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
hej babolki
testu nie robiłam bo musze isc do apteki ale narazie mi czasu brak bo przemeblowanie u małej robie takze mam zajeta głowe i nie mysle o tym ale juz T cos podejrzewa wiec chyba mu powiem bo to za długo trwa niech kupi test i juz
dotka przeprowadziliscie sie juz????????cmoczki dla was)
testu nie robiłam bo musze isc do apteki ale narazie mi czasu brak bo przemeblowanie u małej robie takze mam zajeta głowe i nie mysle o tym ale juz T cos podejrzewa wiec chyba mu powiem bo to za długo trwa niech kupi test i juz
dotka przeprowadziliscie sie juz????????cmoczki dla was)