reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Weroniczka, mi lekarka zawsze mowi zbic i przyjść więc tak robiłam. Pewnie chodzi jej o to żeby z gorączkującym dzieckiem nie łazic po dworze.

reklama
Wiesz Magdalenka wielu ludzi ( w tym lekarzy ) uważa że gorączkę należy zbijać żeby się lepiej czuć i podawać leki na wirusy. Ale jak wiadomo ja jestem bardzo antylekowa i moi lekarze ( homeopaci) zalecają nie zbijać gorączki. Dlatego ja jej nie zbijam.

Basia ja Ci nie pomoge...kurcze odpukac...czy cos tam ale Krzysio jeszcze nam nie chorowal...ale widze,ze dziewczyny Ci juz odpisaly:tak:
zdrowka zyczymy wszystkim! duzo zdrowka!:tak:
Paula to czego Ci zyczyc na nowym mieszkaniu?mozeeee...yyyyy....dni pelnych słonca i przespanych nocy!:-)
Magda,Magda i co sie tak cieszysz...pfiii...:-p widzisz tak mocno trzymalam kciuki za te Twoje wakacje,ze sie udalo:-)
to moze mnie zabierzesz-moge byc np. opiekunką K:-zeby mu sie nie nudzilo...hihi:cool2:

Alex polska zlota jesien najlepsza na poprawienie humoru:tak:
i jeszcze do tych ktore są dzisiaj:
Weroniczka,Jutreznka hej,hej!!!:-):tak::tak:

Ostatnia edycja:
Staś w przedszkolu szczęśliwy. Dziś spytałam czy może jeszcze jeden dzień zostanie w domu po chorobie a on że nie bo on chce do przedszkola:tak::tak::tak::tak:

A co do spania to dzieciaczki tak chodzą spać wcześnie ale wstają przed 6 rano. A po za tym później to już nie mam kiedy Tadzia kłaść spać bo o 11.30 wychodzimy po Stasia i idziemy na spacer. Wracamy ok 14 i jemy obiad. A później to już za późno na spanie w ciągu dnia:sorry::sorry::sorry::sorry: Bo nie chciałby mi wieczorem zasnąć:sorry::sorry::sorry:

Staś w przedszkolu szczęśliwy. Dziś spytałam czy może jeszcze jeden dzień zostanie w domu po chorobie a on że nie bo on chce do przedszkola:tak::tak::tak::tak:
ale fajnie! to najwazniejsze,ze lubi tam byc:tak:
Oj wczesnie wstają Twoje urwisy...nasz ok.9 i to jeszcze lubi sobie pol godzinki polezec...:-D

Hej. Dziewczyny ratunku .Mam całą noc nie przespaną bo mały ni stąd ni zowąd dostał wczoraj wieczorem temperatury. Nic poza tym mu nie jest. Wczoraj miał 38,5 a rano 37,5. Myślicie że to zwykła trzydniówka? Czy mam iść z nim do lekarza?? Dajcie znać proszę. Znów robi się cieplejszy. Idę zmierzyć gorączkę. PS: szaleje jakby miał założone baterie króliczka.

Basia ja bym nie panikowała... U nas też ostatnio mała miała 2 dni temp. Trójki jej wychodziły ;-) Nie szalałam z lekami. Nie chciała jesc ale pochłaniała hektolitry picia...

Hello :cool2:

Podrażnić Was?
Jadę na wakacje za 10 dni :laugh2:

A dokąd się wybierasz? :-)

Paula to czego Ci zyczyc na nowym mieszkaniu?mozeeee...yyyyy....dni pelnych słonca i przespanych nocy!:-)

Dota dzięki :-) Już się spełnia. Noce super przespane :-) Dziecko się tu wcale nie budzi. Śpi jak susełek ;-)

A słonko uwielbiam. Mam co prawda okna na zachód ale po mieszkaniu na parterze (w norze) chyba nie prędko będę miała dosc ;-):-)

No my już po sniadanku ;-) Jula własnie wcina tą bułę czosnkową z biedrony do piekarnika!!! Pachaa.... Jadacie???

reklama
No my już po sniadanku ;-) Jula własnie wcina tą bułę czosnkową z biedrony do piekarnika!!! Pachaa.... Jadacie???

czyli jakas taka do pieczenia w domu? niezle brzmi-czosnkowe uwielbiam!:tak:

Ale Krzysio zjety samochodzikami-przez ostatnie tygodnie to tylko samochodziki i samochodziki! jezdzi nimi po mieszkaniu,po psie,po meblach...i tylko brummm:-Dchlopiec;-)

Do góry