reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

belka moj mąż wraca za dwa tygodnie, tylko problem w tym kiedy znow pojedzie bo są dwie opcje. albo zostanie w domu 4 tygodnie i znow wyjedzie na 4 czyli wrociłby okolo 10 grudnia, albo zaostanie w domu 2 tygodnie i wyjedzie na 4 wtedy wrocilby pod koniec listopada, ale wtedy moze sie tak zdazyc ze w okolicy swiąt bozego narodzenia bedzie znow musial wyjechac....wiec sama nie wiem co lepsze...

reklama
Witajcie!!!:-)

Viki Ty to masz sny....o kurcze:tak::-D

A i witam nową koleżankę!!!:-)

Weroniczka cieszę się, że z maleństwem wszystko dobrze:tak:

Idę na spacerek, zajrze potem,papa;-)

Ale masz Viki sny. Mnie się ostatnio śniło że zaczęły mi się nagle rozsypywać ściany w mieszkaniu i zrobiły się dziury do sąsiadów, którzy okazało się że mają małe dziecko i odstąpią mi po nim kilka rzeczy dla mojej dzidzi. A zaraz potem śniło mi się że wpadają mi zęby i są obrzydliwie czarne a co najlepszy nie pozostają po nich dziury w uzębieniu. Masakra.

Witajcie. Witajcie!

Mnie dziś w nocy dopadła mega wielka zgaga. Zgaga gigant. Czułam się jakbym miała rozpalone w środku ognisko. Dopiero 4 tabletka "reni" pomogła...

Witam nowa grudnióweczkę ;) barbarkak zgadzam się z dziewczynami, lepiej poradź się lekarza, opowiedz mu o swych dolegliwościach, aby nie cierpiec i nie denerwować się

Ataata z tego co piszesz to fajny ten kurs, faktycznie szkoda, że takie dojazdy masz paskudnie długie ;( chyba ustepują już Ci miejsca, co? ;)

Weroniczka też się cieszę, że z maleństwem wszystko dobrze. Niesmowite tak usłyszeć jak bije serduszko naszego maleństwa, co? ;)

Boże Viki, sen niezły, niezły. A jakiegos urlopu na grudzień twój mąż nie może wziąć? Bo tak czytam te opcje jego pracy i faktycznie nie wiadomo co lepsze. A jak dzidzia zrobi psikusa i "wykluje" się wcześniej / albo poźniej niż wyliczone? Szkoda, żeby nie było Go wtedy z Wami.

Dota widziałam tę reklmamę babeczek - wygląda smakowicie ;) Zrobiłaś je? Faktycznie tak łatwo?

No własnie reklamam fajna, wszystko wygląda świetnie a babeczek nie moge znaleźć...no masakra, szukaliśmy w zeszły piatek w dużych hipermarketach i nic....może w tym tygodniu juz są:confused:Musze popatrzeć...bo tak się na nie napaliłam....:tak:

ewa

no wlasnie wyglada to tak ze nie bardzo moze wziąć urlop.... no wiesz on pracuje na kontrakcie 4 /4 tzn 4 tygodnie na statku 4 w domu...dlatego zeby byc pewnym ze bedzie na porod chce skrócic pobyt w domu i byc tylko 2 tygodnie i wtedy wroci z koncem listopada.... no ale nie dopytałam go juz czy wtedy zostanie na 4 tygodnie czy bedzie mogł dodatkowo zostac te dwa dłuzej czyli 6 tygodni, bo jak 4 to wlasnie jeszcze sie okaze ze w okolicach swiat pojedzie a jak ja urodze po terminie to bedzie do bani..... wiec tak czy siak jest beznadziejnie...ale co zrobic...

narazie myslimy i kombinujemy...

reklama
Do góry