Ataata
Grudniowa Mama '07
Asmodis Grafika Komputerowa;-)Ataata..a co ty za kursik robisz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asmodis Grafika Komputerowa;-)Ataata..a co ty za kursik robisz?
Ataata poszukiwana jestes na watku staraczek.Jesu ja dopiero teraz mam siłe na momento usiąść przed komputerem.
Wróciłam do domu po 19
Okazało sie że kurs trwa nie do 16 a do 18i tak do końca przyszłego tygodnia bo potem już do 16, a to temu że UP wymyśliło sobie jakieś posrane 20godzin zajęć z treningu interpersonalnego
Porażka totalna, nienawidze takich rzeczy, autoprezentacja, gadanie o sobie na zawołanie przed obcymi i inne tego typu sztuczne rzeczy, jakieś śmieszne ćwiczenia i scenki... boże jak mnie wkurzają takie zajęcia
No ale nic nie poradze, zaciskam zęby i trzeba przetrwać.
Natomiast zajęcia z Grafiki czyli już te typowe dla profilu kursu są w porządku, babeczka tłumaczy wszystko od podstaw, szczegółowo, pokazuje i wogóle jakoś tak miło, no i idzie wszystko pojąć bez problemu, nawet jak sie niema zielonego pojęcia i pierwszy raz sie ma styczność z tymi programami graficznymi tak jak ja.
Także to jest ok.
Najgorszy ten dojazd, bo cholera z powrotem takie korki że jechałam ponad godzine:-(i to jest najbardziej męczące w tym wszystkim....
No ale koniec narzekania, bo już nawet nato niemam siły
No i cholera jeszcze tylko moje 2 seriale i ide spać bo padam.
Jutro tez wpadne pewnie na momencik, aj beznadzieja.
Buziaki dla wszystkich i sorka że tak tylko o sobie, no ale chciałam zdac relacje ;-)