reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hejka!

Magda dzięki ;-)

Stefcia uwierz mi że jak matka nie wpoi takich podstaw życia w rodzinie to potem żonie jest ciężko. Sam nie dostawał nigdy prezentów więc nie jest nauczony. Przy mnie doznał szoku, bo imieniny, urodziny, rocznice itd. to ja zawsze coś tam mam... a on? Uczę i uczę ale romantykiem niestety nie jest... :-(

Grzechotka a co to za dieta?

Kacha łoo matko!!! :szok:Mam nadzieję że was nie zaraził ten kolega... :no:

Aga to miałaś trochę rozrywki w pracy :rofl2:

Mąż w pracy, Martyna z Klaudią poszły to chyba ogarnę bo lekki bałaganik się zrobił... ;-)

reklama
paula ale sie nie poddawaj :) moze w koncu beda z niego ludzie hehhe
jutrzenka i jak?? lepiej sie poczulas od mojej piosenki ??
grzechotka trzymaj sie wiem ze ciezko...
magda nie zrozumialam ???
jest tu ktos ?? czy sama gadam ??

magda głowa wciąż boli :baffled:a do tego staruszke grzechotke boli ręka zwichnieta i brzuch i paluszek :-D:-D

paula to dieta 3 fazowa oparta o wartości z tabeli IG czyli indeksu glikenicznego nalezy jeśc produkty o niskim ig w 1 fazie wyklucza sie wysokoprzetworzone weglowodany czyli wszystkie przetwory mączne cały cukier także w owocach i sokach kawę herbatę dla oczyszczenia organizmu i cześc warzyw i mięs z wysokim ig w 2 fazie wprowadza sie stopniowo produkty mączne cukry i owoce kawę herbatę ale z umiarem a w 3 fazie nalezy sie nauczyc juz jeść zdrowo chudo i mało cukrowo i tak sobie życ nie tyjąc
przynajmniej taki zamysł tej diety heheh zobaczymy jak długo pociągnę

o kurka Kacha trzymam kciuki, żebyś świńska nie była! :no:

Stefanio chodziło, mi o to, że wytykasz reszcie, że się porozbiegała po innych forach ;-)

Grzechotka łoooo to Ty się rozkładasz! :rofl2: współczucia
No i trzymam kciuki za nową dietę. Ja to już machnęłam ręką...byle się nie obżerać hehe (co uwielbiam :zawstydzona/y: )

A ja właśnie wyprałam nasz "nowy" zakup na allegro:

chicco-caddy-stroller.jpg

Generalnie będziemy korzystać jeszcze z "czołgu" który świetnie się spisuje, ale przyda nam się ta lekka parasolka na wszelkie wyjazdy :tak:

I czekam sobie na K. który przybędzie z piwkiem i zrobi mi masażyk bo coś mnie plecki bolą :sorry2::-D

reklama
witam sie pierwsza :-)

hehe juz druga, Grzechotka mnie minela :-D

wczoraj mi net nie dzialal i poszlam film ogladac ale i tak widze ze nic tu sie nie dzialo :confused::confused:

ale u mnie leje, zmoklam wychodzac z samochodu do budynku, doslownmie kilka metrow :szok::szok:. Normalnie sciana deszczu i jeszcze grzmi, a ciemno jak w noc

Magda fajny wozio, maly jest poreczniejszy ale juz nie taki wygodny jak czolg (tez mam X-Landera tak jak Ty jesli sie nie myle). Kuba zdecydowanie woli duzym jezdzic i na dlugie spacery zawsze go bierzemy, a maly mam w aucie i jak gdzies jade zeby polazic to go uzywamy, albo na jakies zakupy jak jedziemy.
Jak kuba nie wyrosnie to jeszcze za rok tym duzym pojezdzimy, a napewno w zime bo po sniegu jest bez problemu

milego dnia

Ostatnia edycja:
Do góry