reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hejka

No i sie w ogóle nie wyspałam, chęci do pracy nie mam żadnych.
Zaraz pójdę po porządna kawusię.
Ale Paula Ty to dopiero jesteś wyspana :-D
Jutrzenko nie ma za co :-) Lekkiej pracy zyczę! Aga Tobie też
Asia jak Filipek?
Stefcia ;-)

Co tam reaszta porabia?

reklama
Hejka i ja się witam.

Ale dziś miałam dziwną noc. Tadziu obudził się ok. 12 z płaczem. Myślałam że zostawię go samego w łózku to zaśnie ale ciągle płakał więc go wzięłam do nas. Długo nie mógł zasnąć. Kręcił się, wiercił i marudził. Po godzinie powiedział że go brzuszek boli po czym zaczął robić się ciepły. W pewnym momencie miał chyba z 39 stopni gorączki ale zasnął na godzinę. Po godzinie obudził się więc go wysikałam dałam mleko do picia i po tym temperatura zaczęła spadać. Po godzinie już po niej nie było śladu. No i nie wiem co to mogło być:confused::confused::confused:

A tak w ogóle to idę dziś do fryzjera:tak::tak::tak::tak::tak: Ciekawe co tym razem mi wymyśli Bernadeta. Pochwalę się Wam może jutro:tak::tak::tak::tak:

Aga to wczoraj tak dziewczyny cytowały a ja nie wiem jak to się robi???
Podpowie ktoś? :-p:rofl2:

Weroniczka to czekamy na fotkę fryzurki i fotki z Ropy też wstaw ;-):tak:

Pracusiom miłej pracy!!! :-):-):-)

Paula jesli chce cytwac jeden post to pod nim po prawo jest taki kwadracik CYTUJ a ten kwadracik obok jakis taki znaczek " to multi cytat, zaznaczasz te posty ktore chce cytowac i robisz odpowiedz i one Ci wyskakuja.
Mozesz je dowolnie skracac tyle ile chcesz zostawic abys nie skasowala tych nawiasow kwadratowych bo zle Ci wskoczy.

Weroniczka to czekamy na foty

Aga rozumiem Cie u mnie tez kiepsko z czasem w pracy :crazy:

hejcia pysie misie :-D:-D

no chwilka dla koleżanek wreszcie:-D:-D

paula powiem ci szczerze że kolor ładny jest ale na dłuższą mete cieżko sie w takim mieszka wiem cos o tym bo miałam taki sam w pokoju najpierw jest cudnie ale potem szybko sie nudzi a cieżko go zamalować no i to zimny kolor i czasem przytłacza a w połączeniu z żółtym czy pomarańczowym rozzłaszcza bo daje zbyt intensywne wrażenie
ja radziłabym wybrac cos bardziej stonowanego nie trzeba żółci czy brzoskwini może ciepłą oliwkową zieleń do rolet tez bedzie pasowała
to takie moje małe spostrzeżenie:-D:-D:-D

weronika no ajdija co temu Tadziowi mogło byc ale dobrze że juz po wszystkim

a ja dzis rozpoczełam dietę south beach I faza -2 tyg ciekawe czy dam rade bo ja strasznie nie lubię zakazów dietowych ale trzeba znowu coś ze sobą robić bo po wyjeździe do mamusi znowu mi dupa urosła :baffled::baffled::-D

paula a ja mam taki turkus mocny ale inny niz ty i dobrze mi sie mieszka i spi :) czuje ze mnie otula i pozytywnie nastraja, tez nie przepadam za zoltym czy pomaranczowym.

Elo, Elo Dziewczynki :-) Dzisiaj sobie troszkę poszalałam na zakupach i jak na razie mam super humor, nawet skręcona kostka mi nie przeszkadza:-p Tak to jest jak się nie potrafi normalnie z autobusu wyjść tylko się wyskakuje :-D Dopiero T. mi pewnie humor popsuje jak sprawdzi wieczorem stan konta ;-):-p Jakoś tak mnie dzisiaj naszło i troszkę za dużo mi się kasy wydało :-p:-)

reklama
Do góry