reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Druga!!!

Głowa mnie troszkę boli :baffled: Wczoraj z małżonkiem rozpracowaliśmy winko.
Oczywiście nawet kwiatka z ogródka od sąsiadów nie dostałam. Ehhh ten mój mąż. Nic nie nauczony. :-( Przykre to... :-(

Dzięki dziewczyny za spostrzeżenia... Podoba mi się ten turkusik...
zastanowię się jeszcze nad zielonym ale oliwkowy odpada... Nie lubię. Chciałabym jakiś żywszy kolor. ;-)

hej:-)
a ja dziś wykonałam trochę pracy fizycznej. Wynosiłyśmy dokumenty do archiwum, które mieści się w piwnicy (zaznaczam że my pracujemy na drugim pietrze) zrobiłam z 10 kursów. Trochę ruchu mi się przydało i czuję się lepiej:-)
miłego dnia:-)

czesccc
kal.aga no to mozna powiedziec ze taka silownie wam firma zafundowala :)
paula ja nie wiem 2 lata po slubie i jeszcze maz nie wychowany ?? wez sie w garsc dziewczyno!!
jutrzenka do ciebie nie pisze bo ty albo zajeta w pracy jestes albo idziesz spac !!
reszta dziewczyn podobno juz na innym forum siedzi...

jutrzenka a zimne slowo nie moze byc ??
oj bo ciagle co wpadasz to albo jestes zla albo idziesz spac !!
dlatego tutaj mam rade dla ciebie...
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=u2UP86bciVA&feature=related"]YouTube - Always Look on the Bright Side of Life (from Monty Python)[/ame]

ojj nie przesadzaj, juz mi ostatnio przeszlo i nie marudzilam :no::no:.
A wczoraj co mialam robic, wszystkie pewnie mezom na szyjach wisialy a moj mial sluzbe to co mialam monolog prowadzic

heja

no ja mam chwilę dosłownie chwile dla siebie wlaśnie
dzis od rana miałam Amelke Radka chrześnice i dopiera ja ojciec zabrał poszlam z wariatami na spacer jeny ale sie umordowałam to loda to sroda to ta gdzieś leci kuba za nia ta na bujawki ten sie chciała z nia bując ta go odpycha i do tego kundel ujadajacy na wszystkich i wszystko :angry::angry::angry:ale taraz mały spi amela poszła ja posprzatałam i padam na pysk

poza tym zaczynam się juz naprawdę martwić bo wciąż nie mogę znaleśc pracy nie myslalam że bedz\ie tak źle sa oferty ale ze szkół prywatnych na zlecenie albo na dzieło no w ostateczności cóż na bezrybiu i rak ryba chociaż miałam nadzieje że jakąś na umowe znajde w szkole ale jakis zastój straszny jest nic dla nauczycieli języka wszystko do przedszkola
zastanawiam sie czy by nie zrobic podyplomowi z nauczania przedszkolnego i nie pójśc do przedszkola do pracy jest mnustwo ofert ale z moim szczesciem zanim to skończe to pewnie oferty żadnej nie znajdę echhhh troche przybita jestem

a jeszcze mnie ta dieta juz meczy dopiero 2 dzień a ja juz mam kryzys hehehhe:-D:-D:-D
eee nie zawracam wam głowy bzdurami

Uszanowanie ;-)

U nas nic nowego.
Trochę więcej pracy. Wczoraj wróciłam zmordowana. K. pracował do nocy. I jak tylko Wiktor poszeł spać padłam prawie trupem na łóżku...i wstałam nie wiele bardziej wypoczeta :crazy:
weeeeekendu dajcie mi weekendu!

Paula cos w tym jest że rasie męskiej trzeba tłuc tłuc do głowy bo sami to od siebie nie wymyślą, że jakiś prezent czy coś tam. To korzystając z okazji życze Wam życia różami usłanego! :tak:

A Stefania to niby świeta i z własnego podwórka sie nie rusza...;-)

Viki jeszcze toniesz w prasowaniu?

Grzechotka a ból głowy ustąpił chociaż???

A w ogóle to wszystkim Wam wysyłam pozytywną energię, która obok mnie sie gdzieś czai ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziń dybry :-) A moja energia gdzieś znikła, okazało się, że kolega, który był u nas w sobotę ma świńską grypę, a mnie właśnie coś rozkłada :baffled: Mam nadzieję, że nas nie pozarażał, bo jak tak to mogę zapomnieć o wyjeździe do Polski, nie mówiąc już o powikłaniach po świńskiej :-(

Do góry