reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzień doberek.

Muszę się pochwalić, że Wiktor przespał calutką noc u siebie w łóżeczku. w końcu mam przespana noc za sobą :-D
A w buzi pojawiły się nowe ząbki, więc to one były przyczną całego nocnego zamieszania.
Mam nadzieję że i u was ten problem szybko zniknie wrac nowymi perełkami w buzi.

Kata-woj jakos tak mam dziwne wrażenie , że podobny post widziałam po północy ;-)

reklama
dobry ;-)
moje dziecko nasikało dziś do miski :szok::-D-chyba coś mu się pomyliło???bo i nocnik i miska są czerwone :tak::sorry2:-wchodzę do łazienki (bo jakoś cicho się zrobiło) patrzę a on siedzi z nogami w misce w siuśkach :szok::baffled::-)

Kata-a dasz radę sie dowiedzieć do jutra???
Asiu -dzięki :tak:;-)

oj kasia maj czepiasz sie chlopaka! a tobie sie to nigdy nie zdarzylo ?? hehehe
i tym milym akcentem witam sie w sloneczy dzien :)

i my sie witamy!!!:-)
siedze zmeczona po plazy.....ale gorąco dzis.....

a jutro uciekamy na pare dni troche znowu pozwiedzać....ciekawe czy pogoda dopisze..to juz koncowka wakacji....szkoda niee?;-)a potem jesien,zima-dwa latka...świeta....wiosna,kolejne swieta i znowu lato:-):-):-)
ide na drzemkę;-):-)
Radosnego dnia ciotkom zyczę!:tak:Korzystajcie ze sloneczka!:-)
paaaaaaaa:-)

ps.Mufinek wlasnie zasnął na dywanie....to juz jakas tradycja chyba bo piąty dzien z rzedu:tak:poczekam kilka minut i go przeloze do łózeczka:-)

(wczoraj tyle o rocznicach...to macie takie cos tam...u nas skorzane-tak dziwnie to brzmi)
http://www.we-dwoje.pl/rocznice;slubu,artykul,30.html

Ostatnia edycja:
hej:-)

ale nasz Kuba siada na nocnik-tylko nie zawsze zrobi...po chwili siedzenia wstaje i paraduje sobie z siusiakiem na wierzchu i po kilku minutach zamiast usiąść na nocnik leje na podłogę.....
kasia- przedstawiłaś wierny obraz mojego Łukasza, choć ostatnio jak biegał bez pieluchy to przez 4 godziny nie zrobił siku, ani do nocnika ani nigdzie:confused: a wypił ze trzy kubki herbatki:confused: tak jak by czekał na pampersa:sorry2: ja do prania dywanów używam Vanish i gąbkę, a ztą miską to już jakiś postęp, nie nasikał na kafelki:-D:-D:-D
magda- życzę ci wielu takich nocy:tak::tak::tak:
dota- a co dziś zwiedzacie?
kachawawa- miłego spędzania czasu na słoneczku:-)
stefanka- ciekawe warsztaty, ale mój M. i tak by nic żadnych wniosków dla mnie korzystnych by z tego nie wyciągnął:no:
asia- ja kupiłam kołdrę w jysku i też nie mogę do niej dobrać pościeli:no: jakieś ma dziwne wymiary:dry:

łukasz też śpi na poduszeczce takiej płaskiej

mały śpi, a mi się nic nie chce :no:

Ostatnia edycja:
Aga obudzialas mnie;-)tym pytaniem!:-)....dzis nic....dzis tylko była plaza,piasek,morze......takie tam pierdolki:-):-)
A Ty jeszcze na urlopie,prawda? i do kiedy tak sobie odpoczywasz?

ide z pieskiem na spacerek:-)patrzy na mnie tymi swoimi slicznymi oczkami i jak mu odmowic?:-)

kasia edytowałam tego posta - nie doczytałaś? ;-) gąbka lub szczotka
magda :szok: niemożliwe! byłam wtedy w objęciach mojego małego morfeuszka :-p miałaś chyba deżawi :-D
dota gdzie tym razem ruszacie?

reklama
Czesc dzieweczki......:-)
My juz po spacerku, u nas troszke tez dzis lepiej jesli chodzi o pogode....:-)

Temat dywanow u mnie dosc swierzy, bo gdzies przed godzina Oliwier rozlal soczek jagodowy.....:sorry: Ja zawsze w domu mam wlasnie vanish i jestem zadowolona. Co prawda nigdy innych srodkow nie uzywalam, tylko vanisha, ale u mnie sie sprawdza, wiec po co zmieniac....

Do góry