reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

bry!

widzisz aga tak to już jest, że jak się jest na urlopie to od początku myśli się o jego końcu :-D a telefony na urlopie znam z autopsji :sorry2:
kasia miło z j. strony :-) współczuję kubusiowi :-( sprawdzam mojej dziąsła ale jeszcze nie czas ;-)

poza tym pewnie dzień jak co dzień :-);-)
miłego!

reklama
Dzień dobry! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Filip nie chce pić mleka, wrrrrrrrrrr... A już tak ładnie wypijał całą butlę i znów foch na mleko. Kurde no...

Ostatnia edycja:
hej
no...udało mi się zająć czymś choć na chwilkę mojego marudę....dałam mu talię kart-przekłada układa....ma zajęcie.
zaraz pakujemy się i do miasta ruszamy,mam tyle do załatwienia że nie wiem jak to ogarnę-na koniec jeszcze do lekarza.

wiecie dostałam nowy przepis na bolące rozpulchnione dziąsła -wczoraj mama zadzwoniła do pediatry który pracuje u nich w przychodni-
-kazał mi popsikać Kubie dziąsło TANTUM VERDE (tym od gardła)
że niby to znieczula i szybciej sie goi,popsikałam i noc ładnie przespał......może zadziałało?
Kata-on tak ma....z tymi niespodziankami...co jakiś czas go najdzie :-)
a to mi kwiatków leśnych bądź polnych nazbiera albo jakieś inne cuś do domu przytarga :-D
Asiu-u nas ogólnie foch na jedzenie....-też mam tego dość bo ile czasu można nie jeść???...mleko to u nas od początku jest bleeeee

a gdzie reszta???
śpicie jeszcze???-to wstawać!!!!!!
ale już-śpiochy.:-p

Witam i ja!!! :-)

Asia u nas na odwrót. Dziś były różne kombinacje na śniadanko. Kanapeczki, parówka, serek a ta się darła w kuchni "kachę!!!" no i musiałam zrobić kachę w butli :crazy: bardzo chętnie na wszystkie posiłki jadła by kaszkę... :rofl2:
Achhh ta moja kosmitka... :-D w nocy już zjada tylko jedną butelkę :-) czasem wcale... :tak:

Magda czytam i czytam... potem napiszę co o tym myślę bo się wciągnęłam... ;-)

Stefanka yo!!!

Edit:
Magda niezłe... i szokujące...

Ostatnia edycja:
Magda-do mnie też pisali czy chcę wygrać alfa romeo.....:tak::tak::tak: ale z innego numeru.-nigdy nie odpisuję na takie sms-y.
Paula-dobre z tą KACHĄ :-D
Stefanka-krótko zwięźle i na temat-YO! :-D

ja dalej wojuję z praniem.
byliśmy u lekarza-wszystko odpukać ok.zapisała nam ESBERITOX-tak zapobiegawczo żeby nic się nie przypałętało przez tego rosnącego ząbka.
i potwierdziła to żeby psikać tym TANTUM na to dziąsło..

reklama
:) zrobiłam sobie przerwe na kawe dzisiaj troszke później

Kasiamaj dobrze, że jest ok i niech tak zostanie.

A my musimy zmienić lekarza i iśc do alergologa. Wiktor jest cały w krostach a policzki ma jak tarkę, a nasza lekarka z uporem maniaka powtarza że to twarda woda :crazy:

U nas mleko zostało tylko na kolację i czsem babciom uda się namówić Witkora na drugie śniadanko z kaszką owocową i mlekiem.
Ale jakby mu pozwolić wybierac to mleko już by dawno poszlo w zapomnienie ;-)

Do góry