reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kacha dj-eja już ma ;-):-) oliś jest niezastąpiony!
asia a w ogóle to co podejrzewają z kolanem? kiedy będziesz coś wiedzieć? zastrzyki pomogły czy czeka cię coś jeszcze?

a u nas w końcu koniec robót koło bloku :wściekła/y: ostatnio nic tylko puki, stuki, wiercenia itp. :wściekła/y: nawet okna nie mogłam otworzyć na drzemce młodej bo zaraz się budziła :angry:

reklama
Kobiałki spokojnie to tylko cywilny będzie ;-) Do ołtarza to może na starość pójdę ;-):-p Żadnego wesela nie robimy tylko małą imprezkę domową po ślubie, znając życie pewnie przez cały weekend będzie trwała ;-):-D:-D:-D A ja się nawet toastu nie napiję, kefirkiem będę opijać :-p

Kata jakbym tak się mojej babci słuchała to byłabym święta :-D Trudno będzie obrażona pewnie, ale to moje życie ;-) Nie będę robić czegoś wbrew sobie :tak:

Grzechotka, witaj po wakacyjnych wojażach :-):-)
Kacha, kefirek też ok:-)
Kata, nic z kolanem nie wiadomo. Czeka mnie jeszcze usg (prześwietlenie nic nie wykazało). Lekarz podejrzewa boreliozę, zapalenie żył podkolanowych, rwę kulszową itp., ale ja nie wiem co to może być. Dziś odebrałam wyniki morfologii i jakieś dziwne są, ale ja się nie znam. Oczywiście interpretowałam z netem i wyszło mi dużo dziwnych rzeczy. Ale co tu będę truła. Wszystko się okaże może za tydzień, bo tyle muszę czekać na resztę badań.

no no kacha a jednak dałas sie skusić na zaobraczkowanie gratulacje:-D:-D

teraz to stefka jeszcze nam została do dzieła stefanio gruuu:-D:-D

a mnie to sie nic nie chce troche bylismy na spacerze ale już mi sie znudziło nie ma morza heheh:-D:-D

ale powiem wam że jakby któras w przyszłym roku chciałaby pojechać do Chorwacji to szczerze polecam miejsce w którym byłam super willa bez ściemy zupełnie morze adryjatyckie jest przecudne czyściutkie krystaliczne błękitne pogoda gwarantowana i wcale sie tego upału nie odczuwa bo jest większa wilgotnośc i fajniutki wiaterek od morza tak wiec można cały dzień na plaży spedzic bez problemu
mieszkanie też było super 2 łazienki klima kuchnia wyposażona we wszystko co sobie zażyczysz czyściutko i wcale nie aż tak strasznie drogo bo taki duzy apartament na 9 osób kosztuje 120 euro na dobę a np 4 osobowy 50 euro tak więc lepiej pojechac tam i nawet weydac troszke więcej ale mieć piekne krajobrazy i 100% pogodę polecam

ale forum ożyło:tak::tak:Grzechotka to wszystko Twoja wina;-)jeszcze jednej Łodzianki nam brakuje,nieee??;-)

Kacha to jeszcze tylko 2 miesiace wolnosci;-)fajnie! i pazdziernik taki ładny miesiac:tak:
To co? jeszcze zostały 3 panienki grudnioweczki?;-):-)

reklama
Do góry