reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
alex nie martw sie moze jeszcze sie przydasz hhehe wiesz ze byc moze przyjade do ciebie we wrzesniu bo wizyta konsula bedzie ?? tylko jeszcze nie wiedza na 100% czy u ciebie czy w exeter.

Oczywiście nikt mnie nie zauważył... :sorry2: szkoda...

Kata z pobudką różnie, czasem w dobrym humorku, czasem płacz... ;-) dzięki że pytasz...

I to chyba tyle... bo nikt nic ode mnie nie chciał...

A!!! I witam serdecznie te które powróciły na forum :-) :tak:

Stefanka to niech w Plymouth zrobia..... powiedz im...:tak:
A kto tak Cie nieladnie nazywa? :confused:
Paula- ja to nawet myslalam gdzie sie podziewasz....:tak: ale pewnie i tak mi nie wierzysz.....:sorry2:

hej:-)
poczytałam poczytałam i zapomniałam co miałam napisać:sorry2:
aha- grzechotka- witaj z powrotem:tak::tak:
no i co tam więcej- depresja mnie dopada bo zostało mi już mniej niż połowa urlopu :-(czas tak szybko leci ech i na dodatek dzwonili dziś do mnie z pracy jak Łukasz spał, ale nie odebrałam hihih :-D:-D:-Da co tam na urlopie jestem nie:blink:

paula-
a ty to chyba jeszcze powinnaś się cieszyć powrotem męża więc nikt się ciebie nie spodziewał;-):-D

reklama
hej hej
-wróciłam do domu...i już zaczęłam brać się do roboty!!!-pranko wyprane.
posprzątane tak z grubsza.
no i muszę się pochwalić -dostałam dziś wrzosy od mojego J.-jak wróciłam stały na stole :tak:-ot taka niespodzianka :-)
jutro planuję skoczyć z Kubusiem do lekarza-tak przed wyjazdem żeby posprawdzał czy wszystko ok!!!
niepokoi mnie tylko to jego dziąsło rozpulchnione....
a tak jest ok.

Asiu-trzymam kciuki za Ciebie!!! ;-)
Kasia-dziewczyny-chyba Kata pytała o grajków...masz już Olisia to jeszcze ładnie się uśmiechnij do Stefanki-to Gaja zagra Ci marsza na fortepianie :tak::-)
Paula-ja też jestem niewidzialna.....:tak:;-)

Do góry