reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

asia może melczko już mu się przepiło? ;-)
kasia jaki romantyczny ten twój j. :-) takie polne bukiety są piękne!
a z tym tantum verde ciekawe :confused: będę musiała wypróbować...
magda a co cię tak zszokowało? ;-) naiwność ludzka czy polityka firm IT?
mnie artykuł nie zdziwił :no: pierwsi sami są sobie winni a drudzy chcą zarobić - normalka :sorry2:
a ty coś podejrzewasz u wiktorka?

reklama
Magda-idz idź -zawsze lepiej sprawdzić.
Paula-znam to...... :tak:-ja też taka mleko-kaszowa byłam-do 6 lat butlę ciągnęłam z kaszą :blink: (aż wstyd się przyznać)bali się że do szkoły będą musieli mi w plecak pakować :-D:tak:

EDIT-
Kata-J to taki romantyk że hoho......już tak ma,a mnie to pasuje ;)
co do tatntum-chyba działa mały śpi już prawie 2 godz.-i odpukać nie marudzi.

Ostatnia edycja:
Gaja tez je kasze ale nie z butelki bo nie wiem paula ty masz jakis smoczek z duzymi dziurami czy jak dajesz te kaszke ?? rozumiem ze taka kaszka mleczno ryzowa czy cos takiego ??

Kata chyba bardziej naiwność i głupota ludzka, bo to że ludzie sa podli to ja wiem

Zmieniłam Wiktorowi mleko na NAN HA i nie wiem czy to wrażenie czy żeczywiście ale jakby się cera poprawila, ale teraz znowu jakby więcej tego jest, ale ostatnio wcinał jakies ciasteczka, wktórych moglo się coś czaić.
Bo coraz to nowe maści przepisywane prze naszą lekarke nic nie pomagaja a po kieszeni dają.

hej:-)
paula- u nas też mleczko jest najlepsze:tak::tak::tak:no i niestety w nocy tez czasem podjada, albo herbatke popija:sorry2: kiedy mu to przejdzie:sorry2:
alex- słoneczka ci życzę
magdalenka- ja dawałam Nan Ha bo miał wysypkę na buzi jak przestałam karmić ale teraz już przeszliśmy na Nan 3 i też jest ok:tak::tak:
kasiamaj- to dobrze że wszystko dobrze, a z tym tantum verde to ciekawe, tylko że Łukasz nie daje sobie psikać :no: na szczęście już mu sie ten ząbek wykluł:tak::tak:
asia- może mu przejdzie, Łukasz to ma takie fazy na wszystko:sorry2:teraz nie daje uszu czyścić

Magda-a Wiktor dostaje Zyrtec???
EDIT-Aga-Kuba psikać to sobie da....gorzej właśnie jakbym miała smarować....

no i chyba muszę na jakiś czas przestać mu myć ząbki...bo to go rozdrażnia!!!-przy myciu wyje jak szalony!!!-wczoraj to mu tylko wacikiem z pastą trochę przetarłam te przednie bo nie dał więcej ;(

Ostatnia edycja:
stefcia są specjalne smoczki do kaszek :tak: musisz popytać w sklepie. a nie próbowałaś dawać gai kaszki z miseczki? duża dziewczyna już jest! :-) choć pewnie butlą wygodniej ;-)
magda to jakiś konował za przeroszeniem a nie pediatra :sorry2: wiem jedno, że jak wywali coś po żarciu to długo się goją takie zmiany skórne i ciężko stwierdzić co uczuliło :blink:
kasia psikasz raz na dziąsło? nie wiem czy moja se da :confused:

Kata-tak :tak:na dziąsełko w okolicy ząbka. p.doktor mowiła że nawet do 4 razy dziennie psikać po razie,to znieczula miejsce i powoduje gojenie.
Aga-to Ci potem moje wrzosy wirtualnie prześlę (bo teraz na dół mi się nie chce iść)-na pocieszenie ;)

reklama
Kasia odp: nie; dostał całą stertę próbek kremów i maści :-D
Kata trafne spostrzeżenie
Stefanka Wiktor też na wieczór dostaje mleko zagęszczone kaszką z butli, ze specjalnym smoczkiem...oczywiście AVENT, nie mogłobyć inaczej ;-)

Do góry