reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
pierwsza :-):-)

wstawac spiochy ja juz w pracy a Wy co???

gorraco, do tego wlaczylysmy klime, czajnik i radio i korki wywalilysmy :wściekła/y::wściekła/y: i musimy czekac na konserwatora i sie rozpuszczac w upale :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

milego dnia :-):-)

Hej!

No to ja po Jutrzence:-)
Moje dziecko w żłobku, buuuuu. Zaprowadzamy je już od dziś na 2-3h, żeby się przyzwyczaił, bo ja już w przyszłym tygodniu do pracy i będzie musiał zostawać na dłużej, buuuuuuuu
Wybieram się właśnie na pobranie krwi, ale coś wybrać się nie mogę, bo mi pęcherz posłuszeństwa odmawia :crazy::crazy::crazy::crazy:
Jutrzenka, nie ugotuj się tam w tej pracy:tak::tak:

hej i ja po ASI
T pojechał do pracy buuuuuuuuuu jak ja tego nie lubie :((

a co do VIKI to ona chyba juz nad morzem tak mi sie cosik wydaje:))no chyba ze nieprzezyła nocy w hotelu hihihihihihihihihihih

dzień dobry...
nikt o nas nie pytał....:-(-uuuuu.....
my od piątku wpadliśmy w wir imprezowych doznań :-D i dopiero wczoraj skończyliśmy.
koncert wilków -był super.
fajnie się bawiliśmy Kuba dzielny chłop cały koncert wytrzymał...i potem padł...nawet sztuczne ognie strzelające mu nad głową nie były w stanie go obudzić :szok::-D-tak chrapał
dziś jeszcze jesteśmy u dziadków (mam wizytę u ginka)-trzymajcie kciuki żeby było ok!!!!
jutro do domku i zabieram się za przygotowywanie wszystkiego do wyjazdu.
jeszcze dziś musiałam klapki sobie kupić -bo mi się urwały... :zawstydzona/y::dry:
miłego dnia dla Was.

heloł:-)

alex- całkiem możliwe, ze tak będzie ze mnie 3 dni nie będzie:-p:-D
jutrzenka- tak to właśnie ta impreza chmielowa, ale najbardziej to mi się ona podobała jak chodziłam do liceum (właśnie w Krasnymstawie), oj wtedy to sie działo:tak::-D teraz z roku na rok jest coraz mniejsza, kiedyś to ludzie z całej Polski z namiotami przyjeżdzali:sorry2:
kasiamaj- widzę że i wy imprezujecie na całego:-)
elcia- dziwne bo ja to lubię jak M. jedzie do pracy, kiedyś też nie mogłam się z nim rozstać na chwilę, ale coś mi minęło:dry:
asia- szybko te wakacje minęły, szkoda:sorry2:

a ja wysprzątałam domek prawie:tak::tak: i tak mi mija urlop:baffled:
Łukasz jest trochę marudny, bo mu ząb wychodzi:wściekła/y: wcale się mnie nie słucha, i ciągle tylko mama i mama, :angry:
ciekawe co tam się dzieje z joanną, izy też dawno ie było. A grzechotka?

reklama
T pojechał do pracy buuuuuuuuuu jak ja tego nie lubie :((
Ela dasz rade!!! Mnie tez to czeka.....Krzysio wraca do pracy juz za 2 tygodnie...co prawda jak zwykle na 4-5 godzinek dziennie ale wiecie jak to jest.....;-)

no i bryyyyyyy dziewczynkom!!!
My tez juz w domku...

Dajecie rade? upaly Was nie wykanczaja.....? u nas dzis troche chmurek na niebie to troszke tak inaczej.....:tak:
Rany Aga to z Ciebie takie ziólko:-p;-)
pozdrawiam! i do pracy panny!!!:tak:;-):-):-):-)

Do góry