reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej Ciotki:)

Noc chyba wracam na dobre do Was ...

Wyobraźcie sobie, że ulatałam się wczoraj po całym mieście za ciuchami dla małego i ... nic nie kupiłam!!!:szok: Normalnie katastrofa jakaś ... nic mi się nie podobało, a nawet specjalnie nie było w czym wybierać:wściekła/y: ...
Nogi mi do t... wchodziły ... I gdy wracałam do domu kumpela napisała mi sms-a że o 19 na Rynku jest spotkanie dziewczyn z mojego starego wydziału ... nie widziałam ich chyba ze dwa lata ... bo najpierw ciąża, potem jak Wikuś się urodził to już nie chodziłam na te ich spotkania ... no i nie mogłam sobie odmówić ... Uprosiłam mamę żeby została u mnie na noc i pojechałam ...
Super było, wyszalałyśmy się do prawie 2 w nocy ...
Fajnie się tak czasem odchamić:happy2:.

Kacha i jak tam wyniki? A niezły poślizg maja u Was z tym terminem ... dwa miesiące:szok:
Kasiamaj, Aga u mnie też niestety są nocne pobudki na piciu:wściekła/y: ... ale na szczęście się nie przesikuje.

Kurcze ... Wiktor dziś mnie chce wykończyć ... wyje od rana o byle co ... zaraz mnie coś trafi:-(

Miłego wieczorka ... papa:-)

reklama
tylko jeszcze dodam magdaleno ze po twoim wejsciu na moja ambicje moje dziecko pije juz przez slomke i jest w trakcie nauki dodawania pisemnego !!
kal.aga jaka dzis pogoda w twojej okolicy??
monia ty to masz szczescie. jak jak wychodze cos kupic malej to zazwyczaj kupuje za duzo...

Hejka,
Stefanio bardzo gratuluję dzielnej córki, a Gai współczuję matki z przerostem ambicji

Monia witaj na dobre :)))

A moja pociecha padła o 19. Po 3 w nocy urządził sobie wędrówki po łożku i rodzicach. Przez prawie 2 h wiercił się łaził i nie mógł sobie miejsca znaleźć w końcu zasnął gdzieś w naszych nogach. W dzień też nie bardzo pospał, więc całe popołudnie wrzeszczał wrzeczał i wrzeszczał...moja głowa!
A picie w nocy to u nas nowośc od kilku dni i bardzo mi się ona nie podoba.

Co tam porabiacie kobiety?

ja sie witam wieczorowa pora

zaliczyslimy dzis 3 godzinny spacerek we trojke w polaceniu z kolacja i piwkiem na miescie. ach szkoda ze lato sie konczy, jak ja lubie tak polaic i posiedziec na dworze.

Monia fajnie ze sie wyrwalas, ja wczoraj bylam na kawce po pracy z kolezankami, zawsze to zakas odskocznia

kurde wspolczuje Wam z tym nocnym pojeniem, u nas nigdy tego nie bylo, spimy cale noce :tak::tak::tak:

Moniu witaj na stałe :-)
Ech padnięta dzisiaj jestem, lecę tylko pochłonąć wieczorną porcję lodów i można iść spać ;-)
Stosunkowo udanych nocy Kobietki :-)

hej hej
a my dopiero wrocilismy z festynu grał zespół CLIVER niewiem czy kumacie ale takie dens techno :)) mala byla dzielna i teraz pada w łóżeczku ach lece sie myc i lulu

cześć:-)

a my byliśmy wczoraj na dożynkach gminnych i też się pobawiliśmy, a za tydzień jedziemy na Chmielaki (nie wiem czy wiecie co to za impreza)_ - trzy dni picia piwa:-D:-D:-D
stefanko- wczoraj była piękna pogoda a dziś jest jeszcze piękniejsza:-)
elcia- "za oknem deszcz lalalalaa":-D:-D:-D
moni- to fajnie ze wracasz na dobre:tak::tak:
miłej niedzieli życzę:-)

Czesc :-)
Dziewczyny, spokojnie, nie piszcie tyle, nie nadazam!;-):-D

Aga- to za tydzien 3 dni Ci na bb nie bedzie tak? :-p;-):-D:-D
Elcia- zespolu nie znam, ale najwazniejsze, ze dobrze sie bawiliscie:-)

A wiecie moze co z viki? Pojechali z V do hotelu i sluch po nich zaginal.....:dry::confused:

:szok::-D
o rany ale tłok ;-):-)

u nas ostatnie dni urlopu t. więc spędzamy dzień w dzień bardzo rodzinnie.
dzisiaj byliśmy nad zalewem. młoda się wyszalała w wodzie, pożyczaliśmy dmuchane zabawki i muszę chyba jej jutro jakieś koło albo dmuchany pontonik kupić bo bardzo jej się spodobało :tak: ma być jutro ciepło więc może się jeszcze wybierzemy :confused:
a popołudniu piaskownica (dostałam zgniłym jabłkiem w szyję od 3-latki :-D niechcący bo chciała wyrzucić z piaskownicy i wycelowała we mnie :-D;-)), potem poszliśmy na dni energetyka (ale głośno i tłoczno a nie lubimy za bardzo takich spędów :dry:). gwiazda wieczoru: thomas andres z modern talking ;-) pamiętacie? :-)
we wtorek t. do pracy i znowu rutyna :-D ale trochę mi jej brakuje bo czasami jego metody wychowawcze wyprowadzają mnie z równowagi :angry:

grzechotka też się dawno nie odzywała :-/

reklama
hejo

cos strasznie obumarłe to forum dzisiaj :dry::dry:

My dzis na obiad grilowalismy z moimi rodzicami i siostra. Potem ok 18 poszlismy na spacerek (polaczony z kolacja) i wrocilismy przed 21, juz ciemno bylo.
Fajnie, szkoda ze to ostatni dni.

Aga ja wiem co to za impreza, kilka lat temu jak bylismy na wycieczce w Zamosciu to bylismy na chmielakach :tak:. To w Krasnymstawie :tak::tak: Pamietam ze byla taka dluga ulica z mnostwem stoisk ogrodkow i pelno ludzi :-D:-D. Piwo tez tam pilismy :-):-)

Kata :-D:-D, w sumie lepiej ze bylo zgnile, bo jakby bylo takie jedrne i twarde to by mocniej bolalo ;-);-);-):-D:-D

Viki jest na Slasku a Grzechotka u rodzicow jesli dobrze pamietam :tak::tak:

A za to Joanna juz sie kilka dni gdzies podziewa ;-)

Stefcia wez cos popisz bo na forum cos wieje nuda przez ten weekend :-D:-D

Do góry