reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej:-)

kasiamaj- ja też nie przebieram w nocy Łukasza, zakładam mu pampersy 6 i nic nie przecieka i wystarcza spokojnie, bo on w nocy i nad ranem jeszcze popija sobie:tak::tak:
kachawawa- powodzenia na wizycie:tak:
asia- zdrówka dla ciebie, żebyś trafiła na kompetentnego lekarza:tak:

dla wszystkich miłego dnia:-)

reklama
Wiecie co w tym kraju to zgłupieć można :wściekła/y: Pół godziny przed wizytą dzwonią do mnie, że daty im się pomyliły i wizytę mam 14, ale października :wściekła/y: T. poleciał teraz po moje wyniki, mam nadzieję, że przynajmniej z tym nie dali ciała:sorry2:

wpadłam jeszcze na chwilkę
wszystko już mam porobione chłopaki na dworze ...czekamy na gości.

Paula-u nas z 6 się wylewa -nie mogę ich jeszcze mu zakładać -bo chyba są za duże...dołem leci....
Dotka-on sie tak przyzwyczaił że wszędzie z tym kubkiem niekapkiem łazi....myslałam że bedzie problem od cyca go odstawić ...a większy pojawił się z odstawieniem kubka.....jak mu nie dam pic to wyje!!!!!
Aga-to tak jak u nas popijanko nocne :dry:

chciałabym powiedzieć zaginam kiecę i lecę....ale mam dresy!!!!:-D:tak:
buziolki-babolki.

Hehehe dresy też jakoś zagiąć się da ;-):-p
Kurcze z tą angielską służbą zdrowia to się przekręcić można, wyników moczu jeszcze dzisiaj nie było i mam się dowiadywać w poniedziałek :sorry2: Mają tutaj refleks szachistów ;-)

o rany jakie puchy :no::no:, nie podoba mi sie to wiec ide spac :dry::dry:

KAcha u nas ez sluzbe zdrowia to o dupe potluc, wspolczuje :no::no:

mielgo weekendu,

lece bo chce lalalallalalla

paaaaa

reklama
Jeeeny jaki tłok na sali ;-):-D:-D:-D
Ja się tylko przywitam i lecę dalej porządki robić, powywalałam wszystko z półek na środek pokoju i ktoś to musi posprzątać, jak na razie świetnie to idzie Olisiowi :-)
Miłego Dzionka Dziołszki :-)

Do góry